Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sinoptiķi brīdina par vētras tuvošanos

Šonakt teritorijas lielākajā daļā pūtīs brāzmains ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, bet piekrastes rajonos vējš brāzmās sasniegs stipras vētras spēku, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi.

Piekrastes rajonos nakts pirmajā pusē no plkst.21 līdz vieniem naktī gaidāmas vēja brāzmas līdz 20-23 m/s. Savukārt nakts otrajā pusē piekrastes rajonos no vieniem naktī līdz plkst.5 vēja brāzmas sasniegs stipras vētras spēku no 25 līdz 27 m/s. 

Arī Rīgā vēlā vakarā pieņemsies spēkā vējš. Galvaspilsētā no plkst.23 līdz trijiem naktī ziemeļrietumu vējš pastiprināsies brāzmās no 20 līdz 24 m/s, bet no no plkst. 5 līdz plkst.10 rītā ziemeļrietumu vēja brāzmas sasniegs 25 līdz 27 m/s. 

Stiprs un brāzmains vējš saglabāsies arī piektdien. Naktī uz 11.decembri vējš paries rietumu vējā un pierims.

Jau ziņots, ka Rīgā sniega sega līdz ceturtdienas pēcpusdienai bija sasniegusi jau 19 cm biezumu. 

Savukārt sniega segas biezums Rīgas centrā ceturtdienas vakarā sasniedzis 27 centimetrus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mērījumi.

Diennakti iepriekš Rīgu klāja vidēji deviņus centimetrus bieza sniega kārta, tādējādi kopš snigšanas sākuma tā pieaugusi par 18 centimetriem. 15 stundu laikā nokrišņu daudzums Rīgā sasniedzis trešdaļu no visa mēneša normas.

Dobelē sniega krājumi papildinājušies par septiņiem centimetriem un tur zemi klāj 15 centimetru dziļš sniegs, savukārt Daugavpilī sniega kārta palielinājusies par 11 centimetriem, sasniedzot 17 centimetru, bet Alūksni ceturtdienas vakarā klāj 19 centimetru dziļš sniegs.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas