Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Šķēle: (AŠ)2 ir jautrības elements; Šlesers: citus nepamanītu pat kubā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saulcerīte
S
Izskatās, ka zēni maigi sarunājas.
par VEF
p
2009.gada 1.jūlijā ,kad tika "iesvētīts" par Rīgas vicemēri, šlesers( nevis Kristovskis) ar putām uz lūpām apgalvoja,ka atjaunos VEF un RER. Pēc pāris dienām RER uzņēmums bankrotēja.Kaut ko ražot VEFā ir nereāli, jo pasaulē jau viss ir saražots.Jauns uzņēmums šajā vietā maksātu miljardus, bez nākotnē paredzamas peļņas.
Ozoliņš
O
Daudzi jau tīri saprātīgi ir pieņēmuši apzīmējumu ,, Alkatīgie šakāļi" . Loti piemērots.
Ozoliņš
O
Es iesauku Buldozers, kuru Stendzenieks izdomāja pārdēvētu par Plātīzeris,jo visi lielie šī vīra projekti ir tukši: 30milj. lidosta, Latvijas pasta projekts, 800 Ls algas, 50 tūkst. darba vietu Rīgā, solījums kļūt par Rīgas mēru, solījums sarīkot lielo pilsētas mēru sanāksmi salīdzinot to ar Davosas tikšanos, kadru politika satiksmes ministram esot. Nemaz jau nerunājot par Jūrmalgeitas aktivitātēm. Paņēmiens vienkāršs: solīt konkrētas lietas, ļoti vajadzīgas sabiedrības lielākai daļai, tad pārslēgties uz nākošo skaļo projektu pametot iepriekšējos solījumus nepaveiktus. Nepārtraukti uzturēt mītu par lielo darītāju, drosmīgo, energisko un jaunu ideju pārpilnu. Rēķināšanās ar vēlētāju īso atmiņu. Tukša muca tālu skan. Ar muti baznīcā ar darbiem aizkrāsnī.
Sirmais
S
Godīgums= digitalizācija+Jūrmalgeita.Godīgākie cilvēki šaipus Volgai ir Šķēle un Šlesers, to taču zin visi.
Pikselis
P
Nu feini - divi jautrie zēni. Man gan likās, ka cirks jau aizbraucis.
..
.
Interesanti gan, cik liela = liela partija?
KLM
K
''citus napamanītu pat Kubā" - Šlesera domas tvirtas un cietas - pat ieslodzīts Guantanamo šis sarūpētu 50 000 darba vietas
TanteSidra
T
Zane 22.04.2010 23:42 Labi gan būt reklāmistam ar vārdu - var nosmelt lielu piķi par stulbām idejām. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jaa, ideja ghenija cieniga - divi shakalji vienos ratos bus dubultstipri un kljus kvadratigi, tatad jau ar postoshu zemestrices vai tornado speku. Stendzenieks savus saimniekus parverte, skola mums macija ka 1+1 ir tikai 2 litri vai kilogrami, pec vajadzibas.
Zane
Z
Labi gan būt reklāmistam ar vārdu - var nosmelt lielu piķi par stulbām idejām.
TanteSidra
T
divu autoritashu koncertturneja melna humora stilistika ar shausmu un jautribas elementiem.
KLM
K
Andris Šķēle: "Godīgums politikā ir ļoti svarīga lieta. Principiāli svarīga..." ............................................... ............................................................ ............................. Tāpēc jau arī apgalvoja, ka digitalizācijas afērā nav iesaistīts, jo godīgums politikā ir ļoti svarīga lieta, bet nez kāpēc šo ''godīgo'' vazā pa tiesām....
TanteSidra
T
_Andris Šķēle: "..Godīgums politikā ir ļoti svarīga lieta. Principiāli svarīga..."_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ no Šķēles mutes teiktais par godigumu politika ari skaneja ka labs jautribas elements. Smejos ilgi un dikti.
KLM
K
53 sekundēs Šlesers bez aizķeršanās astoņas reizes izrunāja vārdu KONSOLIDĀCIJA.... ......................................... ............................................................ ....................................... domādams, ka konsolidācija ir tas pats kas konspirācija...Gudrs cilvēks, izglītots....
Šampēteris
Š
53 sekundēs Šlesers bez aizķeršanās astoņas reizes izrunāja vārdu KONSOLIDĀCIJA dažādos locījumos. Kāds politisks briedums !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas