Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šķēle netic, ka Buiķis tīšām pārkāpis satiksmes noteikumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muskats
m
Ja jau biksēs, tad pēc Vienotības riekstiem!
milicis
m
Tambovas vilks Jums kolēģis!
Sandra
S
Tu gribēji teikt ka tādu cūku kā tu ir pilnas ielas. Kas tu tāds esi lai spriestu par Buiķi, kurš mūžā nav skandālos iejaukts un strādājis godīgi par profesoru audzinot mums zinošu jauno paaudzi. Pajautā labāk ko par viņu bijušie audzēkņi saka, tad otru reizi ar samazgām nemētāsies. Smalkais vīrišķis tu esi, tikai žēl ka anonīms, savādāk nenoslinkotu un vismaz virtuāli tev ar špiļkām pa vienu vietu tā no visa spēka.
garāmgājējs
g
Tur jau būs pie vainas bijuši torsionu lauki:) Bet AŠ kārtējo reizi palaida garām izdevību paklusēt.
Pilsonis parastais
P
Super Andri!! Smalks gājiens! Jo patiešām mums taču Vienotība tik šķista tik nevainīga, visi godīgi, nevar taču būt, ka tāds godavīrs nav pat zolīdi pienācis pie kolēģa, lai ar opozocionāra, un atvainojies kolēģim par starpgadījumu!! Uzslatu, ka šai gadījumā ir jāsosa ar īpašu bardzību un nevis par nodarījumu, bet par cūcisko attieksmi pret kolēģiem!!! Diemžēl šādu cūku kā Buiķis uz ielām nav ne viens vien un saeima ir mūsu sabiedrības spogulis!!!
Berta
B
Pareizi, Andri! Neviens tiešām nespēj iedomāties, ka Buiķis var izdarīt kaut ko tādu pašu, kā Šķēle, tas ir - būt apzināti ļaunprātīgs! :))) Bet citādi - kam negadās kaut ko izdarīt nejauši?
j
man šķiet, ka Šķēle pirmo reizi mūžā ko godīgi pateicis - Buiķis nav spējīgs uz apzinātu ļaunprātīgu rīcību. Minimālu sodu par sadursmes izraisīšanu - jā, bet par to bēgšanu no notikuma vietas jau nu gan var beigt vāvuļot, sen jau skaidrs, ka nekas tāds nav bijis. Kāpēc vispār tāds tracis, ja sadursme tik minimāla, ka Buiķis to pat nav pamanījis?
Hamaleons
H
Andrjuša! Labāk uzdodiet jautājumu pats sev vai Jūs tīšām vai netīšām uzbraucāt ceļu policistam pie Carnikavas pagriezien pirms bārstaties ar saviem spriedumiem!
dace
d
It kā visi pārējie tos pārkāptu tikai un vienīgi apzināti un mērķtiecīgi. Visi, kas maksājuši "1.septembra sodu", te varētu nikni sacelties.
Cietais - rieksts
C
Buiķim ir goda izjūta, tāpēc arī pats balsoja - par! Sadursmi viņš varēja nemanīt, tāpēc tiesību atņemšana, protams, būtu pārāk liels sods!
Zemitis
Z
andris skele lien Vienotibai bikses
nozelojami..........
n
ja vainigs -soda un tas nav saimas apspriesanas un laika kavesanas verts.
es@mo
e
Fui!Cik pretīgs komentārs!Tādus vajadzētu sodīt!
Pārliecība
P
neticu, ka Šķēle netic... :))
nn
n
vinjam bija javada promocijas padome ezoteerikaa, nevis matemaatikaa... ar latvijas matematiku, jasecina, ir galigi bedigi, ja promocijas padomei neatrodas cienigaka vadiitaaja

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas