Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Šķēle piektdien tiekas ar Krievijas vēstnieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Johans
J
Šķelem ir pilnigi pie vienas vietas - kas notiks ar Latviju pec viņa aktivitātem - (kā tas jau ne vienreiz vien ir bijis), ka tik kabatas piebāztas. Raujas tik pēc varas atkal. Un nekad nav diezgan! Pēc viņa kaut vai zāle neaug. Tāpat arī sarunas ar Krieviju - nodevējs padla - gatavs darīt jebko neremdināmas alkatības un varas kāres dēļ!!!
krievs pēc pārliecībās
k
Jūs te visi varat nosprāgt savā naidā, bet viss notiek. Un Šķele brauc nejau jūsu dēļ, bet tikai bikiņ pavairot savu naudiņu))))) A jūs tūrpiniet, turpiniet, tovarišči....
j
Nožēlojams tas šķēle!Slims,TP slima!
not
n
Šķēle grib kremlim izpatikt .Mūdzis gatavais!Kur var būt tik nodevīgs cilvēks?
jā jā
j
palasot komentus ,kļūst skumīgi par jaunlaicēnu elektorātu.Nožēlojami ļautiņi.Domāju tādi kā dzeris, iciks, gio ,....
lasItāja
l
Jānostiprina pozicijas!
YL
Y
Tiksies divi meļi un solījumu neturētāji. Tikai viens būs kungs, otrs sulainis.
iciks
i
Ar mēli Maskavā, ar darbiem 7 treknajos gados!
klusais-2
k
Esi modrs!Dzintra ir vīrietis!
gio
g
Varbūt ir vēl kāds ēzeļa ausu pāris? Stabilitātes garants, zvilnēdams ar savām Balzāma valdē, izskatās ... ka vai skaudība metās!
pamela
p
Cien,cik ļoti šis saņēmies to mēs redzējām pie Dombura!Vazājas kā ielene,piedāvājot sevi kā humpalas preci,kam derīguma termiņš sen notecējis!Pirms Parex bankas sabrukuma - izzagšanas no Krievijas bandītiem. viņš bija aizjoņojis uz Maskavu ,varbūt pie Solncevas grupējuma,nu taču ne pie Kremļa punduriem.Vešņjaks varbūt kādu vestočku atstiepis.
nejaušais
n
Izlūdzās! Bet tikšanās jau neglābs no vēstures mēslaines!
Nevar būt
N
Šķēle saņēmies un tad tik korķēs.Ja tik daudz saņemās kā andruha tad būs ziepes ko vel tas oranžais kretīns nav paspējis izdarīt-varbūt piesolīt krieviem vel kādu Latvijas novadu.
:o)
:
Nu gan lieliski: divas no trim rakstiņa rindkopas ir par šķēles notikušo tikšanos ar ASV vēstnieci, tikai viena - par vēl plānoto tikšnos ar krievijas vēstnieku, bet nosaukumā - par tikšanos ar krievijas vēstnieku!!! Nu gan līmenītis skribentiem!
johans
j
Šķēle kā prostitūta staigā apkārt un meklē kādu kam iesēsties siltajā klēpītī. Bārdainais mūlis meklē jaunus "stratēģiskos partnerus" - kā labāk iekampt kādu gāzes mega-darījumu ar Kreiviju, kā sashēmot štelles ar ASV. Kas viņš mož savā iedomu pasaulītē baigi iztēlojas, ka jau ir premjers, ka jadodas pie šiem pieblatoties. Diez ko viņš stāstīs medijos par saviem apspriestajiem tematiem - vai tiešām d****īs tāpat kā Kalvītis, kas savulaik 3 stundas esot ar Putinu tāpat vien kā čomi parunājušies (pēc paša Putina iniciatīvas). Skaidrs, ka Šķelem šitie ir arī lēti PR gājieni, taču diez vai viņš tikai tapec tur piestaigā... Iespējams kārtējā shēmiņa dzimst...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas