Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šķēle: ticu, ka reiz būs atkal oranžs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sociāldemokrāts
S
Tautas partijas līderis Šķēle runā nākotnes solījumu formā: "Aizparīt būs jau trešā diena, kopš es vairs nedzeru šņabi! Jej-bogu!" Kaut kā smaidu izraisa tāda apņēmīga griba laboties. Gan jau atkal ieraudzīs kādu unikālu iespēju kaut ko nokampt un ieraut nāsīs... Tas, kuram pirmkārt rūp tualetes podi savā privātmājā, par valsti domās otrām kārtām. Un tas NEMAINĪSIES - šādiem cilvēkiem vienmēr svarīgāks būs pašu labums, tāpēc TAUTAS PARTIJU viņi nekādi nevarēs izveidot.
il
i
nu jācer gan, ka būs atkal kādreiz TP pie varas, šito JL tautas mērdēšanas programmu vairs nevar paciest..Kamēr TP bija līderos, vismaz bija stabilitāte, attīstība, nevis šitāda ilgstoša miršana, kas ir tagad. un nē,es neesmu no TPJO un man nemaksā par komentāru rakstīšanu, es vienkārši uzskatu, ka politika,kādu šobrīd īsteno JL (Vienotība), ir pretlikumīga un rezultējas tautas iznīcībā.
oranžā
o
krāsa jau nekur nav pazudusi ar vai bez Šķēles teiktā,bet labo,cilvēcīgu cieņu to nu šis partijas cilvēki uz mūžu zaudējuši, pateicoties savai cūciskai rīcībai.
Par krāsām
P
Var sanākt, ka būs jāvelk melnbalti strīpotais zebras tērps.
Nedzērājs
N
Ja etilspirtā ir metilsprta piejaukums tad sāk peldēt oranži mākoņi kas ne reti beidzas ar aklumu.
ļoti gudrai ommammuļļai
ļ
Vai tavs prāts tev saka, ka to sazagto naudas kalnu dēļ nav tās alternatīvas?
silis
s
Šķēle. "Ticu, ka reiz būs atkal oranžs". Uzdziedi, Šķēlīt, Editas Pjehas dziesmu : Oraanževoje nebo, Oraanževoje solnce, Oraanževoje utt.
krāsas
k
kā var vēlēties būt oranžs, ja ir zils ????
Daumants
D
Sveiks, Zofiram! Kā klājas Zārai un bērniem? Kā tantei Haifā?
ērce
ē
Kāpēc "Diena" dod šim vakardienas korumpantam tik daudz brīvu reklāmu? Kāpēc ne progresīvajiem spēkiem no "Visu Latvijai"?
Zofirams
Z
Šķēlem taisnība, Tautas partija patiešām pieļāvusi daudz kļūdu. To vidū ir viena liktenīga - Tautas partija tā arī nav tikusi vaļā no Šķēles. Tagad laikam jau viss nokavēts. Es un ne tikai es esam gatavi balsot par lietišķu, atbildīgu un paredzamu politiku. Es pat ticu, ka Tautas partijā ir cilvēki, kas šādu politiku varētu īstenot. Bet es nekad un nekādos apstākļos nebalsošu par Andri Šķēli un ar viņu tieši saistītiem cilvēkiem. Piedod, Šķēle, bet manam viedoklim ir pamats.
Vēl viena ome
V
Lai arī esmu gados tāpat kā Tu, prātiņš tomēr mani vēl nav atstājis. Oranžajiem un Šķēlem nemaz Latvijas politikā tā īsti nav alternatīvas.
OME
O
No Tautas Partijas biedri mūk kā žurkas no grimstoša kuģa,bet jaunie kuri stājas partijā ir naivuļi,vai kā citādi pierunāti.
Memory
M
Kampēji bija, ir un būs - kamēr vien kampēju ideoloģija pastāvēs!
merkantilitāte
m
Es gan teiktu, ka, ja līderis ir tas, kas sazadzies daudzus miljonus, tad Dombrovskis tas nav , jo katram skaidrs - godīgs cilvēks! Redzējums, kā izkļūt no bedres ir TP - tikai daudzo gadu laikā viņiem neizdevās LĪDZ GALAM šo REDZĒJUMU realitātē pārvērst. Viņi to cer izdarīt nākotnē, jo viņu FENOMENĀLAIS redzējums ir - kam vairāk naudas, tas arī LEJAS drīkst ĢĒRĒT. Lai naudas būtu vēl vairāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas