Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Šķēle: Vislielākā interese par Latvijas valsts uzņēmumu jaunemitētām akcijām būtu skandināviem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eh
e
Skandinavi shaja valsti nevar spert ne kaju, kamer kreditreitingi ir junk. Bet par reitingu saglabashanu iepriekseja zemaa limeni Shkele var parupeties… Protams, pec tam, kad ir ieguta pa leto kontrole par uznjemumu, paradas citas intereses…. Bet lidz tam pamatinterese ir valsts destabilizacija un turpmaka nabadziba.
eh
e
Taa latviski saucas prihvatizacija. Parasti notiek sekojoshi: no sakuma iegustam mazakuma akcijas. Pec tam, pateicoties paris lemumiem attiecigajaa ministrija kas kontrole uznjemumus (domaju Latvijas Valsts Mezhi ir noskatiti) tiek pienjemti lemumi, kas “aizsarga mazakuma akcionaru intereses” (jo savadak, saproties “skandinavi” nebushot apmierinati). Rezultata uznjemumu kontorle mazakuma ofshors. Un tad jau lidz pilnai privatizacijai viens solis. Vai tad neesam sho shemu redzehushi jau desmitiem reizhu? Viena un taa pasha eksemplara izpildijumaa? Lai sho planu izpilditu reali nevajag pat tikt pari 5% barjerai, jo vienu ministra posteni iegut var ari piekabinoties Shleseram vai krieviem vai vienalga kam….
TV
T
Un šīs ir tās gudrās ekonomiskās tēzes ar kurām šis tips un Latvijas lielākais kampējs un kretīnu amatos cēlējs, grib piedāvāt mums? Skumji! Ceru, ka kaut cik valstiski domājoši un ekonomiku saprotoši cilvēki uz tām neuzrausies! Piekrītu iepriekšējiem komentāriem, ka Diena ar šī tipa parādīšanu publikā ir pilnīgi sevi degradējusi. Tādus piedāvājumus varētu izteikt jebkurš, ar ekonomisko izglītību apveltīts bezdarbnieks, bet viņš vēl piebilstu, ka tādas tēzes nedarbosies.
kaka
k
lai man paraada kaadu padomi, kuraa tupeeja profinji. un kapeec
TV
T
Cik lielus kukuļus saņem laikraksts vai žurnālisti par pirmsreklāmas purna publicēšanu.
500
5
Vai to zagli reiz beigs visos mēdijos publicēt, jau piegriezies ar saviem padomiem..
Šampēteris
Š
Primātu kaitina referenduma balsojums ?
Diāna
D
KĀDĒĻ ŽURNĀLISTI VISPĀR PIEVĒRŠ UZMANĪBU ŠĪM PSEIDO ZIŅĀM? TAS IR KAITINOŠI.
WWW
W
Naivais pajoliņš domā, ka ar demagoģiju uzspodrinās savu kaiju un baložu apķēzīto imidžu... Naivais vecis. Uzliec neskūto vaigu uz Kikas krūtīm un aizmirsti par šo valsti! Kā saka, "Dusi saldi!", politiskais līķīti!
iedzīvotājs
i
krieviem u.c.," norāda Šķēle.
lapsa
l
Tur jau ta nelaime, ka visdi citadi labai domai, pardot 25% valsts uznemumu akciju valsts iegutu papildus lidzeklus, un mums butu arzemnieki kas uzraudzitu savas 25% akcijas un pie reizes visu uznemumu lai neapzog, bet ka man te aizradija visticamakais ka tiks izdomatas velak kadas pirmpirkuma tiesibas un izradisies caur ofsoriem vietejie zagli oligarhi pa leto prihvatizes visu rupnicu, un kas vel LAUNAK man ari aizradija ka liekas ka krievu SOLNCEVAS GRUPEJUMAM paradijusies lieka nauda.. DROS PALIEK NEDROS LAI TAS SKELE IET RATA AR VISMA SAVAM IDEJAM..
wow
w
skelem, skiet, ir nopietnas problemas ar finansem.. Vinju tik interese, lai valsts veel kaut kur dabu naudu, ko pec tam varetu notereet.. Visticamak, ka naudas sadalijums bus projektos, kur pasvaldibu vaditaju vai slimnicu vaditaji vai citu organizaciju vaditaji vairak ir oranzhi. Savukart, par pashiem projektiem - privatais teiktu taa; " man identisks projekts izmaksatu 1.5 reizes letak" ..
eh
e
Jep, prihvatizacija turpinas. Baarda saprot, ka ja tagad negrabs, - iespejas vairs nebus. Skandinavi korumpetas valsts uznemumos kaju nespers. Cita lieta, dazhadi ofshori. Un pec tam, kaa parasti - pirmpirkuma tiesibas. Shkele visu savu karjeru ir balstijis uz vienu sheemu 1) mazakuma akcijas valsts uznjemuma; 2) privatizacijas noteikumi, kas dod prieksrocibas mazakuma akcionaram; 3) privatizacija 4) pardosana Skandinaviem... Neko originalu izdomajis nav.
zapte būs
z
Sirmais sarainis-laupītājs! Taukmūļi netiks Saeimā, atceraties saimnieku, kurš arī izgāja no valdības un 0,6%!!!!
no Jūrmalas
n
Kāpēc Jums vajag sabojāt svētkus ar šo, piedodiet, purnu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas