Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Skolām būs jānodrošina iespēja skolēniem dziedāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolnieks
s
Krievu valodu būtu jāļauj apgūt latviešu skolās no pirmajām klasēm, jo galu galā, grozi kā gribi- ikdienā ar šo valodu saskaramies visur, un bez tulkojuma. Bet mūzikai ir mūzikas skolas un studijas.
DD1
D
Pilnīgi piekrītu, ka Latvijas valsts laviešu bērnus nostāda daudz neizdevīgākā pozīcijā, jo neiemāca krievu valodu, kas ļoti nepieciešama darba tirgū. Par šo problēmu rakstīts gan uz Izglītības ministriju, gan Prezidenta kanceleju (VVF laikā), bet saņemta atpakaļ tikai atrakstīšanās.
Māte.
M
Jādot iespēja,tiem kas grib mācīties mūziku vidusskolā.Apsveicama doma.Vajadzīga,jo nekatrs bērns ir ar loģisko domāšanu.
AD+
A
Labojums: iepriekšējā piezīme domāta "koments 07:48".
AD
A
Var jau saprast, kāpēc tu te dzen demagoģiju par tev tik mīļās krievu valodas uzspiešanu latviešu skolās Vaina būs smadzenēs. Redzi, dziedāšana tomēr neizmanto pašas smadzeņu daļas kā loģiskā domāšana.
A
A
Ahā! Re, kur tas patriotisms! Steidzīgi katrai skolai jāizdomā sava "himna"!
Koments
K
Izlasot jau esošos komentus liekas, ka šiem te (arī skololotājai) dziedāt neiemācīsi... Par skaitīšanu - mūzika ir cieši saistīta ar matemātiku - tā nodarbina tās pašas smadzeņu daļas tā ka mācoties vienu var apgūt otru. Par valodām... Šodien diemžēl ir tā, ka krievu skolās latviešu valodu iemāca, bet latviešu skolās krievu valodu nē. Rezultātā latvieši kļust darba tirgū mazāk konkurētspējīgi. Starp citu Prezidents nekur neteica, ka nevajag mācīt peldēt, gluži otrādi, cik zinu peldēšanas apmācība tiks iekļauta mācību programmās.
oskariņš-Oskaram
o
galvenais ir mācēt skaitīt jebkurā valodā ....
DD1
D
Iemācīt visus bērnus peldēt būtu daudz svarīgāk kā dziedāt. Arī valodas un kompjūterzināšanas būtu daudz derīgākas dzīvei. Un vēl būtu labi visus pamatskolas bērnus pabarot ar siltām pusdienām. Nav ko stumdīt mākoņus, uz zemes daudz darbu.
bērns
b
nu dziedāt gan ar varu nedrīkst uzspiest! parodija ir tas prezidents vārdā - Zatlers. ko vēl viņš labu sadarīs? nu toč, mēs bērni esam gudrāki par viņu!!!
Reinis
R
Labāk ,lai māca VALODAS un SKAITĪT. Savādāk sanāk,kad 1+3=5 Tulkojums: Labāk lai māca valodas un skaitīt. Citādi sanāk, ka 1+3=5. :)
Hans
H
dziedāt vajag, tikai krieviski, lai kopā ar Zatleru varētu priecāties Jaunajā Vilnī.
Oskars
O
Labāk ,lai māca VALODAS un SKAITĪT. Savādāk sanāk,kad 1+3=5
vika
v
Dziedāt vajag, bet brīvprātīgi. Vēl tagad atceros, ka visvairāk baidījos no dziedāšanas, jo skolotāja briesmīgi bļāva, bet man nav muzikālas dzirdes. Savukārt, valdošie ir praktiski izsvītrojuši no vidusskolas programmas mācību priekšmetu "Politika un tiesības", jo labāk lai dzied, nevis saprot, kā notiek valsts pārvaldīšana, domājošie jaunieši ir bīstamāki par dziedošajiem. Kaut gan ideālajā variantā tas netraucē viens otram.
zvirbulēns
z
Cik atbaidoši plakātiski :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas