Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Slakteris jūtas kā kamikadze, piedāvās samazināt algas par 5-10%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Žuks
Ž
Būtu labāk rīkojies kā īsts samurajs, nevis uzdevies par viltus kamikadzi.
Ehnatons
E
Ne jau algas jāsamazina! Jāatceļ prēmijas!
Teobalds
T
Jālikvidē ministriju parlamentāro sekretāru posteņus!
eksperts
e
Vismaz četru miljonu ietaupījumu dotu uzņemumu un aģentūru padomju likvidēšana!
Jusufs
J
Varbūt tomēr likvidēsim padomes namu pārvaldēs?
Cinandali
C
Ir jāievieš tikai "Latvijai kaitīgais un ļoti bīstamais,uz Ļeņina idejām balstītais" progresīvais ienākuma nodoklis,kas Īrijā pastāv jau kopš 1914.gada!
Bički tomātos
B
Kādēļ tikai uz algu rēķina ,nevis uz aģentūru skaita samazināšanas un vadības ligumu atcelsanas un uzņemumu padomju likvidēšanas rēķina?
''finanšu ģēnijs''......
&
....manuprāt...varētu pretendēt uz gada balvu ""Lielākais āksts!!!""
neitro > darbiniekam
n
Jāpiekrīt visam vai gandrīz visam, ko Tu saki. Cerams, ka šī krīze beidzot daudziem liks saprast, ka nauda ir jānopelna. Domāju, ka tie, kas rukā 16 stundas, gan jau ka pārdzīvos šis grūtības, pastrādās vēl pāris stundas un viss būs okei. Grūtāk būs tiem, kas 16.oo met mieru un piecreiz pa dienu pusstundu dzer kafiju. Privātos kantoros nemaksā par to, ka stāsta, kāpēc to un to nevar izdarīt. Tur maksā par to, ka izdara. Un tas būs jāiemācās.
Ava
A
Reālā inflācija uz ikdienas precēm ir vismaz 20%, nerunājot par komunālajiem, šajā situācijā vēl tā jau nelielo algu samazinās - brīnišķīgi. Jāpako mantiņas vai jārīko revolūcija, nelieši tādi!
aforismi
a
Lielākā politiķu daļa diemžēl ir izdzimteņi nevis no dzimšanas, bet pēc aicinājuma. /K.Vaithorna, Aforismu enciklopēdija, 211.lpp/
Econ
E
Pashreiz ir pilnas aarvalstu aviizes (piemeers LeMonde shoriit) ar informaaciju par Baltijas valstu ekonomiskajaam probleemaam. Tik nekompetents un neizgliitots finanshu ministrs shiis bazjas tikai palielina un ne tikai Latvijaa, bet arii aarvalstu investoru, starptautisko instituuciju veerteejumaa. Sho ministru (liidzaas vairaakiem citiem) ir nepiecieshams nekaveejoties nomainiit ar kaadu, kam ir ekonomiskaa izgliitiiba un kas Rietumu Pasaulee rada vismaz kaut kaadu uzticeeshanos. Un tas ir jaadara nekaveejoties. Laikam vislabveeliigaakais variants tagad buutu, ja tauta vareetu ierosinaat Saeimas atlaishanu (kas gan nav iespeejams), jo pashreizeeja Saeima un valdiiba ar Godmani priekshgalaa korupcijas saites nav speejiigi paarraut, taas tikai pienjem arvien groteskaakus apmeerus (piemeeram, ar to pashu amnestiju apbalvojumus sanjeemushiem vai amatpersonu, kas zaudeejushi pielaidi valsts nosleepumam, apstiprinot VID augstaa amataa), taapat vinjiem, vismaz taads priekshstats rodas, nav ne mazaakaas sajeegas, ko vinji dara vai plaano dariit (to vareetu nodeeveet arii par absoluutu nekompetenci).
Gaida
G
Varbūt tu vēl nezini, ka VID nodaļās ierēdņi saņem 300-350LVL uz papīra. un v'el gribi samazināt. Jums gan pret darbiniekiem kuri iekasē nodokļus nav nekādas cieņas. Tie lielākie bļāvēji, skolātāji', mediķi un policisti saņem vairāk kā VID darbinieki. Cilvēki iet projām, paliekošās štata vietaslikvidējas, slodze uz atlikušiem darbiniekiem palielinājas un tie stresa dzīti slino arvien biežāk. Ministrs varēs drīz pats strādāt pie centālā kompja apstrādāt atskaites un apkalpot nervozos klientus
xxx
x
nu ja, vairāk izdevumus nevar samazināt, tad ķēras klāt algām un tām pašām zemāko darbinieku algām, priekšniekotājiem paliks tas pats. un tad varēs brnīties kāpēc tā plaisa starp biezajiem un nabagiem ir vēl lielāka. Tas pats Slakteris un pārējie brauks un iegādāsies jaunis meršus, kaut mierīģi tas pats Godmanis varēja braukt ar Ladu, kurai ekspluatācijas izmaksas ir trīs reizes mazākas. Kur ieekonomēt bbūtu, bet viss kā jau parasti notiks uz zemāko slāņu rēķina,
Ērglis
Ē
Īstenībā paskatoties uz visām problēmām, var saprast, kāpēc a) latvieši jūtās tuvāki amerikāņiem (tas nav saistīts ar attieksmi okupācijas laikā, ticiet man) b) kāpēc latvieši ir izteikti un pat līdz absurdam individuālisti (kas nav ne slikti, ne labi - tā vienkārši ir). Tas ir regulāri skarbais dzīves stils Latvijā, kā arī nemitīgās okupācijas, utt. utjpr. Nacionāla valsts mums tapa ar lielām mokām, tā tika ar lielām sāpēm nolikvidēta, un atjaunotajā republikā šobrīd arī neiet spīdoši. Tas veido cilvēkos lielu individuālismu un izdzīvošanas vajadzību, ignorējot kopējās intereses. Tas diemžēl arī liek neredzēt mežu aiz kokiem, neizprotot cēloņu un seku likumsakarības. Mums kā tautai ir jākļūst gudrākiem. Tāpēc ir jāmāca cilvēki, bērni, studenti. Jāklāsta mierīgi savi viedokļi. Jāveicina diskusijas. Jāveicina spēja analizēt, redzēt detaļas, izprast kāpēc notiek tas un nekas cits. Atkal, atkal un atkal.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas