Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Slakteris pārliecināts par valdības stabilitāti un gatavs izturēt kritiku

Gan valdības vadītājs Ivars Godmanis (LPP/LC), gan finanšu ministrs Atis Slakteris (TP) savās uzrunās Saeimas deputātiem aicināja atbalstīt sagatavoto valsts ekonomikas stabilizācijas plānu.

"Mūsu dienaskārtība ir nomainījusies ļoti strauji. Vēl nesen galvenais bija inflācijas kāpums un darbaspēka trūkums, bet patlaban jau - bezdarba pieaugums un straujš IKP samazinājums," norādīja premjers. Viņš uzsvēra, ka sagatavotie dokumenti, kas iesniegti Saeimā, "nav biļete uz vilcienu, tā nav naudas saņemšanas kvīts, tā ir tikai programma, ko mēs esam izdarījuši, lai mēs, iespējams, saņemtu šo atbalstu".

Programmu aicināja atbalstīt arī finanšu ministrs A. Slakteris. Viņš atzina, ka valdības politika patlaban daudziem šķiet kritizējama, bet kā demokrātiskas valsts ministrs viņš to pieņem. "Man pašam pietiks spēka izturēt arī nepamatotus apmelojumus un arī ņirgas, un jūs beigu beigās mani pazīstat," teica ministrs.

"Valdība šodien ir stipri monolītāka nekā pirms dažiem mēnešiem. Tas vairs nav jāpierāda. Negaidītie sarežģījumi ir parādījuši cilvēku lielumu," savu runu noslēdza A. Slakteris.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOKLAUSIES AUDIO


"Jaunums ir tas, ka tik daudz labu vārdu un izturības vēlējumu kā šajās dienās no vienkāršiem pretimnācējiem dzīvē vēl neesmu dzirdējis."

Fragmentu no A. Slaktera uzrunas deputātiem klausies šeit!

LASI VĒL


Slakteris gada nogalē dodas atvaļinājumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas