Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Šlesera atrašanās līdzās Ušakovam var iespaidot SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Gaidu ,kad VIŅI sāks KAUTIES......
anonīmais šakālis
a
Manas vecmātes brāli sarakstā ielika divi brāļi, vietējie pagasta ebreji, komunistu aktīvisti, jo viņam bija sliktas savstarpējās attiecības ar šiem diviem ebrejiem. Bet par šo viņu pabrīdināja latvietis, sociāldemokrāts un viņam izdevās aizbēgt.
anonīmais šakālis
a
gāzes kameras vispār ir mīts! Gāzes kamera ir ļoti sarežģīts un galvenais dārgs nogalināšanas veids. Daudz lētāk ir nošaut!
anonīmais šakālis
a
Strādāja itar-tass.... te ož pēc kgb
Zane Grīnberga >>>
Z
Dzeris, man nav naida. Ko tu ? Man ir tikai sāpe. Man vienkārši nepatīk, ka latvietim viens štrunta krievs atļaujas pa galvu dancot. Man par to sāp sirds, ka krievi tik daudz latviešiem ir nodarījuši ( ģimenes izpostījuši, saimniecības izpostījuši, bērnus nonāvējuši, vecākus izšķīruši ). Tas nav naids, bet tā drīzāk ir dziļa sāpe par to, kas cilvēkiem nodarīts, bet viņi kā tādi jēriņi, mierīgi pieņem atkal šīs varas pārstāvjus...tā lūk...!!
riņķī apkārt
r
Šlesera atrašanās līdzās Ušakovam var iespaidot SC +++ bez tā, ka Ušakovs ir krievs, viņš vēl kļūs par blēdi zem Šlesera papēža. Smags liktenis :(
Teodors
T
Manus radus krievu čekisti naktī izrāva no gultas, aizveda uz Krieviju, un tur nomocīja. Kamēr "krievu tauta" nebūs par to atzinusi savu kolektīvo vainu (līdzīgi vāciešiem par nacismu) un piemēroti atvainojusies, es krievus ienīdīšu tāpat kā Zane Grīnberga.
Kārlis
K
Nilss ir priekšplānā, jo viņam ir smukākas lūpas.
dzeris - Zane Grīnberga
d
Man arī radus izsūtīja, bet, tāpēc, es nedzīvoju ar tādu naidu. Apvainojot visu krievu tautu, kas ir ļoti dažāda, jūs arī sevi parādat ļoti sliktā gaismā. Jums tiešām nav par ko citu domāt? Ne jūs viena cietat no Staļina režīma, kā jūs audzināt bērnus, tik naida pārpilna sieviete?
dzeris - Ciepa
d
MUĻĶĪBAS, MASKAVA SARAKSTĪJA GALVENOS, BET, GALVENAIS, BIJA JĀPILDA PLĀNS, KO UZTICĒJA VIETĒJIEM AKTĪVISTIEM, UN TIE ARĪ PILDĪJA. zINU KONKRĒTUS CILVĒKUS, KAS IELIKA MANU SIEVASMĀTI UN SIEVASTĒVU SARAKSTOS, VISTĪRĀKIE LATVIEŠI, PĻĒGURI UN AKTĪVISTI, JO GRIBĒJA VIŅU ZEMI.
ss
s
tas krievs,kurs apvainoja Sandru Kalnieti ir Boriss Celevics!
Zane Grīnberga >>>
Z
Nemaz nav jāizglītojas ar beletristiku, jāpaskatās tikai raidījums "Kas notiek Latvijā ? ", kur viens sūda krievs, neatceros viņa uzvārdu, bezkaunīgā kārtā apvainoja Sandru Kalnieti, ka viņa ir bijusi kompartijas biedre...! Tā ir bezkaunība no šo cilvēku puses (Saskaņas centrs laikam bija šī partija )....Melīgas un liekulīgas informācijas izpaušana, ta kā nevajag aizstāvēt krievus, krievi paši raksta sazin ko savās grāmatās...un runā arī sazin, ko...?? un nespēj atzīt to, ka kāreiz okupējuši Latviju ....savā Krievijā viņi ir par slinku strādāt...( dzer tik vodku un uzdzied ) neciešu šo liekulību !!! un varas kāres izpausmi svešā zemē....!!! Lai brauc uz Krieviju un valda Ušakovs !!! ATCELT 6.JŪNIJA VĒLĒŠANAS !!!!
@
@
Saldais pārītis - vienam tēvs dolārs, otram totalitārs Rubiks bez kubika. Bišķi pēc cirka izskatās.
Lops
L
Nav reāli loģisks tas koalīcijas iznākums, jo ja tā padomā tad kāpēc gan partijai kura ieguvusi procentuāli visvairāk vietas Domē būtu tik traki jātirgojas ar partiju kura ir trešajā vietā? Ņemot vērā tos amatus kādus LPP/LC ieguva ir jāsāk domāt par to kāpēc viņi bija spējīgi iegūt šos amatus? Kāpēc Ušakovs nemaz nemēģināja "pārbēdzināt" citus no LPP/LC un JL lai viņam nekāda koalīcija nebūtu jāveido? Un kāpēc Šlesers jūtas tik pārliecināts par saviem plāniem pat neesot mērs. Kas viņam garantē ilgstošu koalīciju ar SC? Atbilde var būt viena - nauda. Jo ne tikai Šlesers ir nopircis SC, viņš arī sponsorēja to vēlēšanas un tagad garantē siltas vietiņas Rīgā. Ja Ušakovs vēl naivumā cerēja ka palīdzēs saviem krieviem ar divvalodību un pret latviešu diskrimināciju, tad lielākajai daļai no SC ir nospļauties par eloktorātu. Bet arī no Ušakova puses tas viss varētu būt labi spēlēts teātris, kaut gan viņš izskatās mazliet apdalīts.
Senais>Zanei
S
Iesaku jums neizglītoties lasot beletristiku. Sevišķi trimdas latviešu darbus, kas mudž no aplamībām. Pat visnotaļ vērā ņemams rakstnieks, kā Anšlavs Eglītis savulaik rakstīja spiegu romānu kur nodemonstrēja pilnīgu neizpratni par Latvijas PSR notiekošo (lai nevaicātu pāris piemēri: Orests uz avīzes strēmeles veiksmīgi aizsūta vēstuli ārczemēm; starp Rīgu un Stokholmu kursē pasažieru lidmašīna un vēl šis tas, kas ātrumā neienāk prātā. ). Nesaule nav izņēmums, kaut raksta diezgan interesanti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas