Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šlesers iesaka Zatleram veidot partiju, lai Vienotība pazustu no Saeimas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Milda
M
Šlesers ! Atradies nu gan ieteicējs! Vai ta vēl nesaprot,ka nav slesermenim cieņas ne Saeimā ne tautā, pat ne SC !!!
Šlesers,
Š
Daudze, Zalāns - primitīvi "tukšas mucas" runāšanas pārstāvji, - neizglītoti, netaktiski, pašpārliecināti, dod padomus bērnu dārza audzēkņu līmenī.Vai tiešām Zatlers darīs TO, KO GRIB šleseri, zalāni daudzes un citas niecības? NOŽĒLOJAMI !
Heh
H
Vot - molodec!Pareizi vajag paraut sev līdzi otrus tukšmuldētājus!Šitie abi divi tādi meļi ka ausis vīst.
KLM
K
Ieteikums biedram Šleseram - ar steigu apgūt pacēlāja šofera profesiju - pats sevi ceļot debesīs, līdzi ņemot divus maisus ar ar spīdīgiem papīrīšiem, palikušiem pāri no apēstām šokolādes konfetēm, celties gaisā,izkaisīt spīdīgos papīrīšus, tad ar steigu lekt zemē, lai jau uz zemes sagaidītu spīdīgo papīrīšu lietu, publikai ieskaidrojot, ka tas ir zvaigņžu lietus no debesīm - pat visuma gaišie spēki atbalsta dižo labās Latvijas saucēju un saulē vedēju...
signe
s
Gribētu gan Šlesers ko ieteikt, tikai tā prātiņa tā pamazāk. Būtu labāk ieguvis augstāko izglītību un tad līdis politikā.
gogogo
g
par vienotību nezinu, bet to, ka šis frukts sēdēs ķurķī , tas ir pat manam mincim skaidrs. Gan jau Juta neskatīsies, kas ir prezis.
Pēteris-Ēteris
P
Es gan ieteiktu pašam Ainim sākt kravāt koferus un laisties uz valsti, kur Latvijas varas iestāžu rokas nesniedzas. Savādāk nāksies savus četrus dēlus ilgi vērot caur restotiem logiem, jo tiešām ceru, ka šī būs reize, kad KNAB paķers tos aizdomās turamos aiz pašām "dzīvības saknēm". Visu cieņu Prezidentam Zatleram! un lai izput nelikumīgie "oligarhi"!
KLM-alma palma
K
kas veļas no aligatoru un viņu pakalpiņu un līdzskrējēju mutēm ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kas veļas no viņu melnām mutēm ir melni akmeņi un akmentiņi mūrējami cietuma mūros un cietuma atsevišķos būros
Tā, lūk!
T
Aināriņš sakreņķējies! Ir novirzes iecerētajā karjeras kāpumā, jo ir izredzes nonākt... poitikas mēslainē!
lea
l
Kaut nu daudziem tas pirmā brīža skurbulis par 28.maija vakaru pārietu... Es arī biju sajūsmā par Zatlera uzrunu un paziņojumu par Saeimas atlaišanu, taču - jādomā! "Virtuvēs" juta, ka Vienotība ar savu drausmīgo liekulību plānoja uzmest Prezidentu, lai vietā tiktu Āboltiņa... Tikai Zatlers sajauca kauliņus. Par Dombrovska un Āboltiņas nespēju vai nevēlēšanos ko mainīt ne Saeimā, ne savā valdībā Šleseram taisnība (neciešu PLL). Nav nekāda prieka arī par mefistofelisko Bērziņu. Ka tik beigās Zalānam nebūs taisnība par "muļķiem"... jo tās spēlītes, kas tai Augeja stallī tiek spēlētas, mēs tiešām nesaprotam. Mēs šobrīs redzam tikai spožo virspusi, tas, kas tai spozmei apkārt, labi neredzam, jo acis apžilbušas. Pašu Zatleru nevaru iedomāties kā partijas vadītāju. Viņam trūkst asas un ātras reakcijas uz politiskām cūcībām.
lea
l
Vai nu Zatlers būtu tik liels draņķis?......
  • 0
  • 0
beta
b
lea, Zatleram ir palūgts izdarīt tā, lai SC ir valdībā. Āboltiņa un Dombrovskis sarunā bija pret, jo PS tik un tā nepiekristu. Tika iedarbināts plāns B, Saeimas atlaišana.
  • 1
  • 1
:))
:
Apklusti Šlesers. Tas viss haoss ir tāpēc, ka no jums !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alma palma
a
no demagoģijas pārpilnības, kas veļas no aligatoru un viņu pakalpiņu un līdzskrējēju mutēm slikta dūša metas. un tas ir apzināti un ar nolūku, jo viņi ir pārliecināti, ka vajag tikai melus pietiekami daudz reižu atkārtot, lai visi noticētu.
Viesulis
V
Es iesaku Atslēdzniekam (tāpat Hūtem un Sarainim) labprātīgi atteikties no Latvijas pilsonības - viņš ir apkaunojis šo valsti!
buzz
b
Ja Shlesers butu Latvijas patriots,tad jau otra diena pec bediga valdibas balsojuma pats lugtu prokuraturu veikt kratishanu sava dzivesvieta un visos uznjemumos par kuriem ir aizdomas,ka tie pastarpinati pieder vinjam. Shada veida vinjsh pieraditu,ka vinjam nav ko slept. Vinjsh ari nekavejoties noliktu deputata mandatu uz lietas izmekleshanas laiku. LPP izslegtu vinju no savam rindam-ari uz lietas izmekleshanas laiku. Ta tas notiktu jebkura demokratiska valsti. Un to pashu daritu Lembergs un Shkjele,jo tieshi delj vinju ilgstoshas darbibas rezultata valsti ir tads bardaks,ka valdiba pat shobrid nesaprot no kura gala sakt tirishanu. Ja nebutu Dombrovska un Vienotibas skurpulozas un nepopularas taupishanas,tad Latvija jau sen butu bankrotejusi-valstij jau sen nebutu naudas ko maksat pensijas,algas utt. Visi labakie pasaules ekonomisti to saprot,bet latvieshi liekas to nespej(nevelas?) saprast. No ka Latvija shobrid veidotu savu budzetu,ja nebutu notikusi SVF aiznjemshanas? Lembergs,Shlesers un Shkjele ar tautu dalitos sava salaupitaja? Tas nekad nenotiktu,jo shie cilveki nekad nav bijushi Latvijas patrioti!
...
.
KLM >>> Daudzi iesaka Nabaga alternatīvi apdāvinātais KLM patiešam noticējis, ka viņš ir "daudzi" kā tas šā portāla komentāros jau daudzkārt ir bijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas