Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Šlesers: ja esmu pateicis, ka pārņemšu varu Rīgā, tad es to pārņemšu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LVD
L
Šis idiots laikam nesaprot , ka viņa "attīstības" dienas ir skaitītas.. Un , ja vēl turpinās savu iedomības kampaņu, kazi, kādam tas var pavisam reāli apnikt.. Varas pārņēmējs! Lēts zaglēns un deģenerāts!
laimīgā
l
lasot šlesera runu var saprast cik klases šis sektants ir beidzis riebjas
lidosta vaļā
l
ko nu Rīgai laiku tērēt,lai drāž tūlīt uz Ņujorku!
par Šleseru
p
Novēlu Šleseram veiksmi! Un lasītājiem - m a z ā k t i c ē t S k a n d i n ā v u b i z n e s a m ar nosaukumu Diena! :)
optimists
o
es ari varu publiski pazinot,ka parnemsu varu dome-----bet vai tas ta bus?????? Tada pasparlieciba ,kas zem tas slepjas -to mes drosi vien nekad neuzzinasim?????????????Bet ja vinu neievel ,tad tikai -ka parasti- vins visu var n o p i r k t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Psihenes ārsts
P
Nevajag uztvert Šleseru nopietni, kad viņš ārstējas pie mums, viņš teica ,ka viņš būs ANO priekšsēdis un vēl kliedza :" Ja es saku, tad es būšu". Tad nāca Šlesariene viņu apciemot un tašā viņai bija koka āmurs un viņa mauca Šleseram pa ķobi un uz kādu pusstundu bija miers. Tas bija tad, kad viņš vēl bija Ļeščinskis. Ar galvu viņam sūdīgi kopš tiem laikiem, kad viņš izkrita muterei no rokām un ar galvu pret akmeni............
Labākās anekdotes
L
1.) Astoņkājis - Saeimas pretkorupcijas komisijā; 2.) Šlesers - Rīgas mērs. Tad jau drīzāk - mēris, pēc kura "un tā zeme bija neiztaisīta un tukša..." (Vecā Derība, 1. Mozus grāmata).
Ieva
I
Tagad ir modē bez izšķirības nolikt visu padomju laikā iegūto izglītību, tāpēc Šlesers, kas ir palicis dumjš kā zābaks, daudziem ir teju Latvijas patriota vietā.
FILS
F
KO JUUS TAM DEBIILAJAM PIEVEERSIET TAADU UZMANIIBU,KAUTKAADS SMURGULS AR SEPTINU KLASU IZGLIITIIBU TE PLAATAAS UN VISI BAIGAA SAJUUSMAA.KAARTIGAA VALSTII TAADS SLESERINS SLAUCIITU IELAS AR TADU IZGLIITIIBU KAADA IR SLASERAM,BET PIE MUMS IR IESPEEJAMS KAA VINS TIKA PA SATIKSMES MIN. TAAVARBUUT TIKS PAR RIIGAS MEERU.KO SEESI TO PLAUSI.JA REIZ IR TAADS LIKUMS KA AR SEPTINU KLASU IZGLIITIIBU VAR BUUT PAR RIIGAS MEERU,LAI NPTIEK,VEIKSMI SLESAREVAM LESINSKIM.
Ieva
I
Līdzvērtīgi stulba droši vien
lno
l
No kuras slimnīcas jūsu kolektīvs? No kuras draudzes skaidrs bez teikšanas:)
Fakts
F
Uz Blumberga un Lužkova fona Šlesers ir tikai mazs sīks provinces zaglēns.
Kurš taisās izlaupīt Rīgu?
K
ŠLESERS, KURŠ GAN CITS !
Slesers_IDIOTS
S
Tu tachu neesi normaals, Sleser, psihologiskaa paliidziiba ir vajadziiga momentaani! Ej atpakal uz savu zivju fabriku, kur kravaaji kastes Norveegijaa, tur tava vieta, nevis Riigaa!
balelins
b
... varbut ka Sleseram pat taisniba ja vins ir tik parliecinats.. jo klist visadas runas par augsti stavosu personu orientesanos seit nevar Diena par to skali teikt par kuram personam isti klist runas jo citadi autors tiek blokets.. internets bez naida utt.. bet tadas personas ir taka mes nakosajas velesanas visadus brinumus varam sagaidit..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas