Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Šlesers: ja Zatlers apsver Saeimas atlaišanu, tas jādara uzreiz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
yyy
y
Man riebj tas Šlesers un es viņam neticu nevienā acī.Kad gribēja tikt Saeimā,tad uzrāva tematiņu--taisīt ,vai netaisīt abortu.Tagad viņš tādus stulbus jautājumus vairs neuzdod.Tāpat ir skaidrs,ka viņš Latviju ir tā izzadzis,ka mātēm krūtīs pat piens būs nozagts.
Kukū Latvija
K
Nesaprotu, uz ko viņi TP un LPP/LC cer? Vai Cimdars jau ir nopirkts, un vēlēšanu rezultāti tiks viltoti līdzīgi kā Krievijā, ka tik droši iziet uz risku izlidot no saviem krēsliem? Kaut kāds brīnumains sviests jāsaka! Vai tiešām kāds vēl ir gatavs par viņiem atdot savu balsi?
lumpenis
l
Ko tas Koziols te zīmējas, vai nav sācis zāli pīpot, vai nav ar vudu apganīts?
kusts
k
nozombeti viņi visi taja 1.patrijā no ta sektantu krieva , kas lekā pa TV5 ekraniem un kliedz aizkauta kuiļa balsī. Tur jau tagad vajag kartīgi ekskorcistu no pravoslaviem , lai tos sātanus no viņu apsēstajam miesām izvajā
Terorists
T
Veiksminiek Koziol ,kur tad palika lapu pārstrādes cehs.Nomira līdz ar ziemas iestāšanos,ņu ir jātaisa sniega un ledus pārstrādes cehs.
lno
l
Vai Buldozeris jau būtu iemaksājis valsts kasē par zīmēšanos vēlēšanu laikā, ka tik uzstājīgi deklarē, kas jādara prezidentam? Ja nē, tad taču nav ko saspringt, tad taču nākošās vēlēšanas paradīzes solītajiem jāizlaiž:)
Lelle
L
Toč Adulienas skolas audzēknis! Prezidents taču skaidri un gaiši pateica, ka Saeimai jastrādā līdz 31. martam un ir jazipilda visi uzliktie uzdevumi!!! Šleseram joprojām nav saprotams jēdziens: jāstrādā!
veletaja
v
ES gribu noteikt, kad Saeimai ir jaiet un kad ne, un esmu gatava par so soli solidari konsulteties ar visiem citiem veletajiem! Bet es negribu, ka VINI pasi izlemj, kad aizlaisties no atbildibas (vel pie tam sanemot par to kompensacijas)!!!
Viesturs Koziols
V
No kurienes tad Dienai nauda?
Terorists
T
Veiksminieks Koziols sēdēdams RD nevar savus pilsētniekus apgādāt ar publiskiem pļūtūžiem.Nabaga ārzemniekiem jātaisa uz Mildas.Un bez aizmugures un pasūtijumiem ko piemet būtu bankrots visās jomas.
Arturs M
A
Neveiksminieka Šlesera draugs:D
Pikselis
P
Re, lietas pavisam švakas. Ja jau pat Šlesers atzīst, ka jālaižas lapās, tas nozīmē, ka valsts patiešām izslaukta sausa.
globa
g
Šlesers jums visiem čurā virsū! Un iepūšiet.... Pusbadā dzīvojošās pensionāres ievēlēs atkal!
Viesturs Koziols
V
Diena - neveiksmenieku rupors!!!!!
Vientulais vilks
V
Andrim BERZINAM `Ja tu nesaproti ka nekavejoties ir jalikvide visas padomes agentaturas tad tu vari atblstit vai neatbalstit jus visus no parlamenta izsviedis TAUTA ka ari tiesas par noziegumiem pret LATVIJAS valsti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas