Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Šlesers: likšu amatos savus cilvēkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
ŠLESIJS NEBŪS RĪGAS MĒRS
upe
u
jā, turpini apjūsmot šleseru - jo acīmredzot esi no šoferu dēlu šļakas - tiem jau nu tiešām grēks sūdzēties !
upe
u
nu redz kā ir ar to apsaukāšanu - es cenšos teikt likumīgais zaglis - piemēram, šofera dēls - vienkārši jaunākais un savigākais piemērs, šlēsers pazino, ka vajag vēl vienu vietu agentūrā un no budžeta vēl 4 tkt mēnesī algai - un tā ir likumīga apzagšana , jo tas pats skolotajs četrus tūkstošus labi, ja pa visu gadu nopelna. Vai piemēram, visi mediji ziņoja, ka šlesers pasta veco ēku centrā iztirgoja draugiem par sviestmaizes cenu. Sudraba - valsts kontroliere pabļaustījās , krimināllietu neviens neierosināja, jo likumīgi zog visi pie siles esošie un rezultātā - šlesers pilnām mutēm turopina stāstīt kā sakārtojis pastu , kā pasts pelna un vel nezin ko. Realitātē - Škodovs ar visu savu sešu tūksošu algu apčurājās un atkāpās. tagad - pastā daži turpina pelnīt 6 un 10 tūkstošus algās, daži tikai minimumu - 83 ls , bet valsts tikai vēl maksā subsīdijas. man domāt, ka šlesers labi ir informēts par varasvīru zagšanām - nelikumīgām , tāpēc viņam ļauj zagt atklāti un likumīgi - tā nav ? ! Pierādi - uzklausīšu Tavus argumentus.
Produkts
P
Es par Šleseru kā Rīgas mēru. Tad varbūt beidzot Rīgas ūdensgalvas burbulis plīsīs un sāksies Latvijas reģionu vienmērīga attīstība, jo grimstošu kuģi pamet.
forši
f
Un iecels G.Bojāru, reiz izbalsoto mēru, jo tas taču ieslīdējis Šlesera partijā. Dabīgi,ka Dinēviča sociķi ārdīsies.Būs teātris ar nosaukumu ""Kas ir G. Bojārs "" .
Paltraku Vilis
P
Ticīgais nav ticīgais, bet Šlesariene, kura taisa reklāmu savam vīram.
Aa
A
Nē, nu jūs tak esat atsaldēti!!!! Vai atsaldēts, spriežot pēc texta rakstītājs viens un tas pats.
tutuuu
t
Ja Šlesers nebūs Rīgas mērs,tad viņam no kauna jāpakaras
lauķe
l
Kas tur ko brīnīties, ka Šlesers alias Leščinskis kārto savas lietas sev ierastajā Maskačkas farcovščika manierē, gluži kā 90 - tajos pie Laimas pulksteņa .
buba
b
Dajoš Rīgai jaunu nosaukumu "Шлесербург"!
4zix
4
Es neesmu A.Šlesera advokāts, bet tautieši, pirms kādu nosaucat par zagli (ne tikai A.Šlesru) labi padomājiet, vai jums tam ir pierādījumi! Nevajag mētāties ar tukšiem komentāriem (pie tam anonīmiem)! Vai kādam pietiktu dūšas A.Šleseram acīs pateikt - Tu esi zaglis?! Domāju, ka nē!!! Vajag pašiem strādāt un pelnīt naudu, nevis aprunāt tos, kuri REĀLI strādā Latvijas un latviešu labā! Esmu pārliecināts, ka A.Šlesers būtu ĻOTI labs Rīgas mērs, jo viņa pieredze uzņēmējdarbībā un politikā ļautu piesaistīt investīcijas un izveidot daudz jaunu darba vietu! Cilvēku vajag vērtēt pēc darbiem, nevis pēc tukšiem vārdiem! 6.jūnijā es noteikti balsošu par LPP/LC!
Students
S
Piedodiet, bet lasot šos komentārus es nonācu pie slēdziena, ka Latvijā tomēr ir daudz aprobežotu cilvēku savā domāšanā! Savi cilvēki savā tuvumā ir NORMĀLA prakse - tie ir cilvēki, kuriem var uzticēties, kuri "neiedurs dunci mugurā", kuri nenodos atbildīgajā brīdī! A.Šlesers (un citi politiķi un uzņēmēji) pareizi dara, ka savā tuvumā pulcē uzticamus cilvēkus, jo tikai tā var realizēt nospraustos mērķus un plānus! Personīgi es uzticos (it sevišķi šajos laikos) tikai tiem cilvēkiem, uz kuriem varu paļauties grūtajos brīžos!
gggg
g
par noslēgtajiem līgumiem ___________ līgumus jau var saslēgt kādus grib, tikai vajadzētu atcerēties, ka valsts jau kompensāciju puisim saska'ņā ar likumīgi noslēgto :) līgumu izmaksās, bet.. ir tāda iespēja - piedzīt regresa kārtībā no atbildīgās amatpersonas, ja tā ar savu bezdarbību/darbību radījusi valstij kaitējumu tātad - atrodiet līgumslēdzēju otru pusi - un piedzeniet visu no vainīgā lūk, kā jācīnās ar nelietībām, nevis jānoraksta uz 'valsts' rēķina un te jau nu jaunajam ministram pietiek tikai dod norādījumu saviem darbiniekiem - izvērtēt! ja ne, ikviens var vērsties attiecīgās institūcijās ar lūgumu izvērtēt Pasažieru vilciena vadības darbību ko gaidam? pavasari?
kira
k
...tad jau Upenieks ilgi bez darba nebūs... HA HA HA...
kazlens kas skaitija lidz 10
k
kas tas ir - sindroms vai diagnoze?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Bijušā satiksmes ministra šofera dēls aiziet no "Pasažieru vilciena"

Astoņkājis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas