Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šlesers: LPP/LC īstenotā politika ir beigusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvets
l
latviski to sauc-APDIRSĀS
Vari runāt kulturālāk
V
Nepriecājies. Viņš, esot pie siles, sev bagātību & mantību ir paspējis sagādāt gana daudz - pietieks viņu bērniem paaudžu paaudzēs. Tāpēc mierīgu sirdi var nokāpt no skatuves.
  • 0
  • 0
Valdis
V
Pēc šiem viediem vārdiem, atliek tikai noraut ūdeni!
skepse
s
jāatceras, ka topošā Rīgas partija=LPP/LC ar visiem tās tikumiem
he he
h
Nu var būt ir šur tur ierāvis sev kabatā, nu un??? Te visi svētie salasījušies? Kad Dombrovski un ko pie atbildības sauksiet? Pazemīģi klausot valūtas fondu un ES iedzinuši lielāko daļu iedzīvotāju dziļā nabadzībā, lielu daļu piespieduši aizbraukt no Latvijas un tas tikai sākums...
Viens
V
drausmīgs nelaimes un nekaunības piemērs politikā Latvijā, kas parāda visatļautību, nekaunību, melus, zagšanu, korupciju un VISU šo lietu NESODAMĪBU ! NU taču jāsēž BEIDZOT !
Teodora
T
Jūtuba: Жириновский о том, что будет в 2012 г
Zane
Z
Tā aiziet pasaules godība! Pienāks laiks arī Ušakovam.
ak vai!
a
Tāds pavisam sašļucis, vēl nesen klāstīja, ka politika ir viņa dzīve un nekad no tās neaizies! Ģimenes krahs, jo kundzītei arī vairs nav, kur pagrozīties.
j
pēdējā ceļā ar labi padarīta darba sajūtu-zem izzagtās krājbankas un airbalic karoga
Jukums
J
LPP/LC redzamā darbība ir beigusies (visticamāk gan, ka to paši viņi mēģinās realizēt jebkādā viņiem iespējama veidā). Es teiktu - augstie kungi un dāmas nu ir iebaudījuši maltīti - laiks pasniegt viņiem rēķinu. Oficiant, nekavējies!
pakausis
p
es tomēr tā arī neesmu sapratis, kā tas nākas - tais Rīdzenes sarunās, Šleseronkulis klārē plānus par to, ko un kā darīties, jo pēc 2 gadiem šim nebūšot interešu konflikts... bet runāja ta viņš to visu vēl pirms rīkojuma Nr.2.. un pirms rīkojuma Nr.2, kurš pēc Zatlera vārdiem esot bijis diezgan straujš un šams bezmaz iepriekšējā dienā vēl nebija izdomājis ko teiks... pirms tā rīkojuma izdošanas - Šleseram tak bija jāsēž vismaz gadi 3 vēl Saeimā + 2 gadi = kopā 5 gadi interešu konflikta.. 5 nevis 2.. vismaz ja tic teorijai, ka Zatlera lēmums bija straujš, negaidīts un neviens divus mēnešus pirms tam nezināja, ka tāds tiks pieņemts.. Kaut kas tur dikti ar tiem cipariem visā tai oficiālajā pasakā noklibo..
ciparam
c
paldies, ka palīdzēji saprast.. citādi pasaule kaut kāda dikti samudžināta sāka izskatīties :))
  • 0
  • 0
Cipari
C
neklibo gan. Šleseram interešu konflikts attiecībā iz ostas firmu bija laikā, kad viņš ieņēma vicemēra amatu, jo bija arī Rīgas brīvostas valdē, kura pieņem lēmumus par visām ostā darbojošamies firmām. Kā saeimas deputātam viņam var piederēt ostas kompānijas, to likums neaizliedz.
  • 4
  • 2
nuovo
n
Par kādu "virāžu" tas klauns runā? Virāžu iznēmšana sagādā problēmas, ja ieejošais ātrums par lielu. Šlesera LPP / LC jau sen ir ceļmalas dūkstī..... Tiešām, tautai labāk nevis "cepties" ka LPP /LC un TP ir parādā valstij kaut kādus nosacītus miljonus soda naudās, bet ielikt savas atmiņas neaiizmirstamo faktu sadaļā gan Šleseru, gan Šķēli un viņu darbus, jau sākot vismaz no Jūrmalgeitas.... Un Lembergu ar Brigmani pie viena! Lai neienāktu prātā vēl cilāt vēlēšanu biļetenus ar šiem uzvārdiem,ja kādreiz tādi uzrodas Katru vakaru, kad redzu kādu no viņiem TV, nopriecājos, ka tagad tas tik reti notiek A to piem. Kalvīti ieraugot kādā intervijā, reāli nelabi paliek
Senais
S
Tas tikai liecina par Latvijas sabiedrības nespēju domāt stratēģiski.
Jā,
J
jo sevišķi pēc Rīdzenē ierakstītajām sarunām - stratēģijas kalngals....
  • 16
  • 8
Mazizglītotā Minhauzena
M
politika beigusies - šausmas, kā Latvija to pārdzīvos, ne mums stikla kupola virs Doma laukuma, ne 50 000 jaunu darba vietu katrā pagastā.....
zvirbulēns
z
Ja kāds man varētu pateikt - kādu politiku realizēja LPP/LC, viņam cena nebūtu! Ķīselis - i ideoloģisks, i saimniecisks, i... Tagad tāds pats ķīselis ir Vienotība, ZRP, partijas mainās - politika, kas būtībā prettautiska, NĒ!
Ha,ha,ha...
H
Zvirbulis ir tādā ķīselī, ka hūte vien laukā!
  • 3
  • 3
Zvirbulēn,
Z
kad Lembergs beigsies tauta karogus izkārt steigsies...
  • 10
  • 11

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas