Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šlesers: nākamā Mozaīkas prasība būs bērnu adopcija viendzimuma pāriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abc
a
ja Vienotība atbalstīs Mozaīku, viņi vairs nebūs pie varas, jo sabiedrības vairākums ir kategoriski PRET Mozaīkas likumprojektu
.
.
Vai es sapratu pareizi - tu apgalvo, ka vīriešiem nav nekāda tēvišķa instinkta, ka vīrieši nespēj mīlēt savus bērnus? Nu piedod, tas ir reāls pliķis tiem tēviem, kas vieni audzina bērnus. adopcija viendzimuma ģimenēs nebūtu veicināma, bet pavisam cita iemesla dēļ: bērna attīstībai vislabākā ir ģimene, kur ir gan māte, gan tēvs, jo abiem šiem vecākiem ir sava loma bērna audzināšanā (protams, svarīgi arī, lai ģimenē nebūtu vardarbības,alkoholisma, sociālas nolaidības, pārlieku lielas aizņemtības darbā, utt.). Tā kā par adoptētāju izvēli atbild valsts, tad ir tikai loģiski, ka vienmēr tiks dota priekšroka vislabākajai iespējamai augšanas videi. Protams, ja jāsalīdzina bērnunams vs. geju pāris, vai heteroseksuāli vardarbīgi alkoholiķi vs.lezbiešu pāris..
moris
m
Dīvaini izklausās, ka geji tik dedzīgi iestājas par bērnu adopciju. Lezbietēm vēl varētu būt saglabājusies gēnos kāda mātišķa atbalss. Un tomēr - sieviete ar vīrieti dibina attiecības ne tik daudz, lai varētu saņemt seksuālu apmierinājumu, bet lai perspektīvā turpinātu dzimtu. Vai gejiem un lezbām būtu uznākusi dikti iekāre uz dzimtas turpināšanu, izmantojot heteroseksuāļu bērnus?? Mīlīši, ja ar seksuālo iekāri savā starpā jums viss ir ok, tad ar loģiku galīgi šķērsām.
kaut kāds arhaisms
k
Pilnīgi bezjēdzīga ņemšanās ap lietām, kuras būtu tikai loģiski sakārtot. Ja divi pensionāri (vienalga divas kundzes vai kungi) vecumdienās kopīgi dzīvo un dala saimniecību - lai izdzīvotu, jo pa vienam tas nav iespējams. Nevienam no viņiem nav ģimenes un radinieku. Tagad iedomājamies, ka viens no šiem pensionāriem nomirst neuzrakstījis testamentu. Otrs nonāk situācija, kad vairs izdzīvot nevar. Jo pēc likuma viņam nekas no mirušā "dzīves drauga" (jo taču ir dzīvojuši kopā) nepienākas. Un ar ko šī situācija atšķiras no viendzimuma attiecībām? Tas pats par bērnu adopciju. Vai adoptēt var viena persona? Ja citi neņem... Un ja var viena persona, tad tikpat labi neviens nevar pārbaudīt, kādās attiecībās šī viena persona sastāv? Varbūt tā ir viena pati sieviete, kas dzīvo kopā ar savu māti. Vai māsu... Vai kādu citu "dzīves biedru".
LV pilsonis VA'
L
Varbūt ka skūtie zēni zaldātu zābakos ar baltajām šņorēm beidzot varētu savas aktivitātes ievirzīt lietderīgā gultnē.
Aqua Aqua
A
zeltene 17:03 svarīgi atbildēt uz jautājumu: kāpēc ir pieņemami, ka bērnu uzaudzina viens pieaugušais (visbiežāk sieviete), bet pilnīgi nepieņemami un ārprātīgi tiek uztverts tas, ka bērnu varētu uzaudzināt 2 viena dzmuma pieaugušie? ================ Dīvains jautājums/ Kam tas ir pieņemami, ja bērns aug nepilnīgā, šķirtā ( bankrotējušā) ģimenē? Tik pat ir nepieņemami, ja bērns aug viendzimu ģimenēs. A kāpēc vien 2 viena dzimuma pieaugušo ģimenē? Kāpēc ne trīs vai četru viena dzimuma pāru ģimenē? Vai tomēr labāk bērnam , ja tas aug tradicionālā ģimenē? Vai valstij nu nebūtu pienācis laiks balstīt tradicionālo, ne viendzimuma ģimeni?
laiks
l
jā, šlosīt, prasīs gan un tas būs pareizi! Un iedos, tāpat kā citur civilizētajā pasaulē! ja tev kas nepatīk, brauc projām, piem uz krieviju. --- redzi, aināriņ, tu ar visu savu pareizo orientāciju, neko vairāk saviem bērniem iemācīt nevari, kā "dzīve ir kartupeļu lauks, kas lielāks cūka, tas vairāk sarok". Ar to IR PAR MAZ. No tādas audzināšanas rodas tumsoņas, rausēji un kupi-prodaj ar usd acu un sirds vietā. --- "Tas, kas nostiprināts Satversmē, nav interpretējams, laulība ir savienība starp vīrieti un sievieti" uzsvēra Šlesers,--- tas, ko baštika , šmita un tevis apstulbinātā 9. saeima pieņēma, nav nekas vairāk, kā viena liela kļūda, - pienāks laiks, to izlabos.
zex
z
Tādā gadījumā,....lezbietes varētu adoptēt meitenes,geji - zēnus ,....tikai pastāvēs risks,ka šie adoptētie bērni,tiks izaudzināti par,....lezbietēm,gejiem,....Senču sakāmais,ābols no ābeles taču tālu nekrīt
riekstkodis
r
ļoti loģiski. Tas ir redzams no geju jautājuma attīstības citās valstīs. Tas jau ar pirmo praida gājienu bija skaidri zināms, uz ko tas ved. Tie ir naivi ļaudis, kas neredz 3-4 soļus tālāk par šodienu. Protams, ka bērnu adopcijas jautājums ir dienas kārtībā, bet tagad negrib to atzīt, jo zina tautas pretestību.
diletanti
d
Ainār un Andri! Ir aktuāls jautājums par jaunām darbavietām un par darbaspēku , kas sēž rokas klēpī salikuši un gaida darba piedāvājumus- pārējais ir 2-šķirīgs.
Lasiitaajs
L
...protams ja slinkums pat to tad var apgulties uz ielas blakus Dimiterei!
Lasiitaajs
L
Es jums noraadiju kur juus varat atrast informaaciju, nav mans uzdevums jums visu ar teejkaroti ieliet. Ja slinkums lasiit un zinaatniskie peetijumi jums ir veejsh tad iebaaziet abaas ausiis pa pirkstam un saaciet lallinaat - nebuus jaaklausaas viedoklji kas juusu shaurajaa redzeslaukaa neiederas..
Padumjā Latvija
P
"Vai tas,ka neļausim precēties gejiem ko mainīs." . Jā. Ģimene NAV geju institūcija. Ja nepatīk - varat mainīt Satversmi. Pie reizes arī Latvijas Himnu. . "Vai viņi tāpēc dibinās ģimeni ar pretējā dzimuma pārstāvi un pieaugs dzimstība." Nezinu :). Bet viendzimuma attiecībās jēdziens "dziimstība" nepastāv. . "Un labāk bērnam normāli vecāki geji..." Geji nevar būt vecāki :) Nu, nav viņiem tādu orgānu, lai dzimtu bērni. . "nekā itkā normāla ģimene,bet alkoholiki utt..." Paldies ! Kāpēc tāds naids pret normālu ģimeni? . "Mēs visi esam cilvēki.Nesaprotu kāpēc tāds naids." Lūdzu skat iepriekš. Mūsu sabiedrībā (arī man personīgi) nav naida pret cilvēkiem ar citu seksuālo orientāciju. Bet uzskatu, ka heteroseksuāla ģimene ir vērtība, kas jāaizstāv.
savējā
s
Vai tas,ka neļausim precēties gejiem ko mainīs.Vai viņi tāpēc dibinās ģimeni ar pretējā dzimuma pārstāvi un pieaugs dzimstība.Un labāk bērnam normāli vecāki geji,nekā itkā normāla ģimene,bet alkoholiki utt.Mēs visi esam cilvēki.Nesaprotu kāpēc tāds naids.
Padumjā Latvija
P
Tāpēc, ka bērnam jābūt māmiņai vai tētim. Vislabāk abi kopā. Bet divi māmiņas vai divi tēti dzimuma turpināšanas eksāmenu nav nokārtojuši. No evolūcijas redzes viedokļa šādam modelim nav turpinājuma. Tas ir strupceļš. Jūs vēlaties, lai bērns seko viņu pēdās ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas