Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Šlesers: pēc vēlēšanām būs izmaiņas valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr. X
M
Ainārs kaut kur atgādina Cepli-vai Latvija var pelnīt ar lidostas biznesu? Var, galvenais laicīgi valsts naudu pārsūknēt sava kabatā. Vai Rīga varēs pelnīt ar ostu? Protams,tikai laicīgi jāpamet lidosta...
ddt
d
tas ka ducīgais alus brūvētājs zemniekošanu salaidīs vēl lielākā sviestā ir skaidrs kā vienreizviens !!!
Segliņam
S
Kartupeļu lasīšana būtu īsti piemērota nodarbošanās gan Godmanim, gan Jums pašam. Pietiek taču strādāt par naudas dalītājiem!! Turklāt , lauku darbi nav pazemojums un, varbūt , pie reizes no dubultzodiem svaigā gaisā strādājot atbrīvosieties.
puķe
p
pa kuru laiku Godmanis ieguva lauksaimniecības izglītību vai tad Zatlers atcēla savu prasību,ka ministriem jābūt savā specilitātē,tad labāk veselības uzreiz visi apmirs un nevajadzēs nekā
nu re
n
ABC 07:43 piedāvāt stādīt kartupeļus un ganīt zirgus??? Vai Satiksmes ministrijā Godmanis vadītu stappilsētu autobusus un ostas autokrāvējus vai iznēsātu pastu? ----------------------------------------------------- ----------- Godmanis lidostā gaisakuģos krāmētu mūsu koferus un fenderētu Parex naudu no banknošu kravām.....
cukurgailītis
c
Tās būtu burvīgākās izmaiņas,ja Žīds Šlesers -Lešinskis sēdētu cietumā ar visu savu zaglīgo Astoņkāji.Un valsts viņam atļautu ostu rīkot cietuma parašā.
Marcus
M
Nu tad, rīdzinieki! Kā būs? Vai pēc šīm pašvaldību vēlēšanām varēsim uz jums rādīt ar pirkstiem un teikt: "Man gan būtu kauns, ja pēc šāda vēlēšanu iznākuma es sauktos par rīdzinieku"?
NOTHING SPECIAL
N
ĀKSTI , JŪNIJĀ BEZDARBS BŪS JAU 29% , BET NOTHING SPECIAL !!!!!!!!!!!!!!!! TIKAI CIETUMS TAI GANGSTERU BANDAI , AR VISIEM ŠLESERŠOFERDĒLĒNIEM UN TRĪS BRĀĻIEM PEDERASTIEM UN PADAUZU - SNIEGBALTĪTI.........
Malēnietis
M
Nepiesauciet nelaimi, ņems vēl un piekritīs, tad būsim vēl lielākā pak..ā.
Tā tas ir...
T
Latvija tradicionāli ir bijusi lauksaimnieku zeme,sakārtot lauksaimnieku lietas būtu Godmaņa goda jautājums, jo tieši viņa pirmās premjerēšanas laikā pieļauto kļūdu dēļ tā tika sagrauta.
Tas kā Rīgas domes vēlēšanas ietekmē saeimu un kā saeima ietekmē Rīgas domi vienmēr ir bijis aktuāls jautājums. Bet tagad buldozers atklāti pateica, ka pretīrunātājus viņš necietīs.
Tāpēc
T
jau mums iet kā pa celmiem, ka tādi lno pa pilnam.
rurks
r
vajag latviešiem vienoties kopīgā aizlūgšanā , lai astoņkāji neievēl Rīgad domē
lno
l
"Manuprāt, jaunam cilvēkam [V.Dombrovskim] nevajadzētu tā izturēties pret Godmani — piedāvāt stādīt kartupeļus un ganīt zirgus," Dienai sacīja M.Segliņš. ____________________________________ Vai tiešām Dombrovskim jāņem vērā šī pajoliņa aizrādījumi, kad un ko runat? Manuprāt šī pērle ir līdzvērtīga Slaktera Nothing special. Interesanti vai sabiedrība beidzot ir sapratusi, kādus tīrradņus ievēlējusi?
Nika
N
Nu, rīdzinieki, ja šito nekauņu ar Holivudas smaidiņu jūs ievēlēsiet savā pašvaldībā, tad mēģiniet vēl tikai kverkšķēt par Rīgas intelektuālo pārākumu salīdzinājumā ar atlikušo Latviju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas