Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šlesers rosina piešķirt pilsonību ikvienam, kurš ziedotu valstij miljonu eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Spilgts piemērs tam,ka šim cilvēkam nekas nav svēts, viss ir pērkams un pādodams.
Biks
B
treknais MŪLĀP, pirms tavas bezdēšanas vēlētos zināt, kad LPP atdos PARĀDU - 500 000 Ls Valsts kasē?
Pensionāre
P
Laba ideja,jo tagad pie pilsonības tāpat tiek ar lielu naudu,tikai maksājot kādam personīgā kabatā,malacis un ne jau tik daudz pēc šīs valsts pilsonību tiecās,,bet mūsu gudrajiem tas grūti saprast,tāpēc jāizmanto iespēja,kamēr ķīnieši un citi tīkotāji nav sabraukuši.
Jāglābj Latvija!
J
Visi tagad tiecas nosodīt šo priekšlikumu, tā ir tēlošana un izlikšanās, jo patiesībā visi ļoti labi saprot kādos SVF parādos ir iekūlušies, par to nerunā, ka mazbērni būs vergi un mūžīgie parādnieki. Nacionāli domājošs deputāts šādu variantu atbalstītu, ja saprastu, ka var pieņem neordinārus lēmumus, lai glābtu valsti!. Jo nekas GUDRS nav paveikts, tikai skaitīti skaitļi! Senie domātāji teica, ka nacionālas valsts pamats ir lauksaimniecība, zemniecība. Kas ir darīts, kādas programmas ir realizētas? Lai Saeimas deputāti (t.sk. nacionālo partiju) sāk izbraukt ārpus Rīgas un analizēt reālo situāciju katrā novadā, īpaši , bezdarba problēmas, jo pašvaldību vadītājiem nav pelēkās masas, lai kaut ko risinātu. Kas šobrīd ir reāli paveikts, lai nebūtu šādi Latvijas lauki kādi tie ir šobrīd.
gaišreģis Finka...
g
Labais šleserīts. Talredzīgs. Zin,ka latviesiem jāpārtop. žēl, ka viņu neņem par pilnu.
nikna
n
Man patika Zīles ierosinājums pārdot pašu gurķi tirgū
Klauss
K
Ja vieniigi pa shiem miljoniem tam cilvekam ir obligatas (nu jau apmaksaatas) valodas apmaaciibas, kursi un pa tadu naudu var vesturi maacit....latvijas kulturu, uzvedibas normas utt, lai par letinjiem nekljuust tikai tie kuri veelas kljuut par ES pilsonjiem pie viena nezinot ne valodu ne tikumus, likumus etc...
experc
e
Nākamnedēļ, 19.martā, Zemei pietuvosies Mēness. Tiks sasniegts vismazākais attālums starp Zemi un Mēnesi kopš 1992.gada. Attālums būs 356 500 kilometru. domaju, tas izskaidro Slesera kartejo marazma uzplaixnijumu..
Bulciņa
B
Bet īstenībā man šķiet ka te komentos iepreikšminētā ideja ir laba: Visiem LV atņemt pilsonību, tad pasludināt pilsonības privatizāciju, izveidot atticīgu valdi (ar Šlosera k-gu priekšgalā) un noandelēt visu pilsonību vairāksolīšanā.
ilva
i
NU gan garām komentārs- par muļķu zemi, reņģu ēdājiem, pingvīniem mūs pilnīgi par velti apsaukā pašu bāleliņi. Varbūt derēja viņus toreiz sūdzēt tiesā un pieprasīt kompensāciju par tautas apvainošanu- nu jau būs iestājies noilgums, jāgaida, kad atkal kāds izrunāsies, tad jāsteidzas prasīt lielu naudu.
žuks
ž
Atkal ierunājies neapslīpētais tīrradnis ar neiesāktu augstāko izglītību...
zaglers
z
Prātiņ nāc mājās ! Bet no Tevis jau protams tādas ''pērles'' var gaidīt Minhauzen :))
Ērix
Ē
Kur tie 10 000 strādās un kur viņi dzīvos ?
harijs
h
Normaala ideja. Un nekaadas naturalizaacijas.
Dobermanis
D
A davai deputāta vietas pārdodam pa 2 miljoniem - premjers 5 miljoni - ministri 2-3 miljoni - un prezidents ap 10 miljoniem.- gadā protams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas