Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šlesers tiesāšanos ar Sudrabu neturpinās, lai netraucētu viņai kļūt par Valsts prezidenta amata kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sudrabas nefans
S
Nē, tas Šlesis - ļeščinskis tak ir viens mudaks. Zina, ka tautai ir alerģija pret "parex" tā laika darboņiem, tāpēc cer, ka nu Sudraba dabūs dubultā. Bet paša prastums lien laukā kā āža kāja no maisa. Smieklīgs gājiens.
ella
e
Kas? - Šlesers izvirza Sudrabu ar prezidenta kandidāti? Vai es kaut ko ne tā sapratu?
Elamo
E
Vai dieniņ kādu labiņo nu tēlo! Iekšā viss vārās. Atzīties pats savā muļķībā nevēlās ne traks! Bet veidu kā atkal novelt no sevis krust, kas jānes, ir izdomājis ellīgi smuku.
džo
d
it kā Atslēdznieks varētu vēl kaut kur tiesāties... viss. koņečnaja. un šitais žests ir priekš tiem, kas neko no tiesvedības instanču skaita nejēdz.
anna
a
man gan patīk šitas gājiens :)
nazis
n
Vinjam tak vairs nav nekaadu iespeeju tiesaaties! Leemums ir galeejs, Shleseram par savu naudu jaanopeerk Panoraamas laiks un no sirds jaatvainojas Sudrabai. Varu dereet, ka taas Panoraamas reitings buus rekordliels, jo tauta grib redzeet Shlesera "patiesaas" asaras veelreiz!
Konrāds
K
Šlesis var @irst cik grib: apvainojumi bija nepatiesi un tiesu viņš ir pakāsis :) Mans ieteikums: nevajag mērot citus ar savu mēru. Ja valsts amatā pats rīkojies privās interesēs, tad nevajag domāt, ka citi tā dara!
Arturs M
A
Šlesers ir folklora! Drīz teiks:ka tevi šlesers,:kas ,tu šlesers esi,:šlesers tevi rāvis,:nu galīgs šlesers u.t.t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLM
K
turpmāk zem stikla kupola virs Rīgas Šlesers ķers jaunu ideju bezdelīgas - cīņas par vēl labāku Latviju bezgalīgas
Ojārs
O
Šlesers pat ļoti, ļoti, ļoti gribēdams nevar tiesāšanos turpināt, jo spēle ir beigusies un tā ir zaudēta! Spriedums ir stājies spēkā un tas, lai kā arī nepatiktu, ir jāpilda pat Šleseram. AT Senāta lēmums nav pārsūdzams.
ak, vai!
a
Kāda augstsirdība! To, ka pats muld bez sajēgas, vēl nav apjēdzis! Ja jau savas domas nemaina, tad jāsūdz vēlreiz tiesā, lai beidz murkšķēt un nemaitā gaisu!
KLM
K
šlesers nav tik glups kā domāju... ................................................. ................................ tas tiesa, viņš nav glups, viņš ir fantastiski tups ! Starpību jūtat ?
pamela
p
Ainār,šoreiz apbrīnoju tavu spēju belošveikai uztaisīt pamatīgu melno PR,jo es tev pilnībā piekrītu par tp Parex un tām zemēm,jo tas šodien pierādās dzīvē!!!Viņa IR to darījusi!Kāda ellē Prezidente?Kas ar Parex sasmērējies NEVAR būt Prezidents! Āmen!
Hūte
H
"Tādēļ A.Šlesers nolēmis nemeklēt juridiskus risinājumus, lai turpinātu tiesāšanos ar I.Sudrabu, un izpildīs tiesas lēmumu". Kas tas tagad? Melnais PR pa bikšu staru krīt ārā!!! Tas nekas, ka citu risinājumu nemaz nav, jo AT Senāta lēmums nav pārsūdzams.
Zuka
Z
Izklausās, ka Šlesers joprojām uzskata, ka Sudraba veica pārbaudes Satiksmes ministrijā PAREX īpašnieku uzdevumā. Nezskatoties, uz šādu pretlikumīgu rīcību, viņš sniedz atbalstu Sudrabai kļūt par prezidenti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas