Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Šlesers vēršas pret komentēšanu internetā darba laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Šlesers ir pataloģiski nespējīgs apslēpt savu ģeniju.
Oskars
O
Šleser ,no kurienes Tu ieradies,jo man jau 2gadi darba nav......
lapsa
l
..A, Tu , sēdes laika ko dari?...apsaukā visus un steidzini...atceries???? jāstrada godīgi nav ???..kur jāskrien ...lai vienu un to pašu simts un vienu reizi labotu...pec tam...fui..tev....
pamela
p
Jūsu teiktais kā zvirbulim acī!Pārsvarā feini komenti.Lesčinskis trako - nevar nopirkt visu Latviju pozitīvisma kampaņai.Arī apmauti visi nav no viņa supermeliem. Bīstamība pastāv ,ja viņš tagad tēlojot "labdari"Latvijai un naivajan Dombrovskim ,pacels reitingus un iekļūs Saeimā,tad nav izslēgta CENZŪRA kā pie VDK broļa Putina. SS Panzergrenadier,VDK aģents viņš ir jau ļooti sen,kad pažobelē ar Karginu ar VDK atļauju tirgoja valūtu,BET žīds gan viņš nav,BET visparastākais čangalis nu Varakļānu opgobola.Viņa raksturs un izdarības ir ļooti tālu no žīdiskā.Papētiet viņa / LESČINSKA !/ CV ,īpaši TĒVA izdarības.Ābols no ābeles. Mēs gan turpināsim kāpt čomam uz varžacīm.Norvēģijas laiku papētiet un VDK īrēto mitekli. Ainār,bet kad tad TU LASI mūsu kom.?Naktī taču ir citas nodarbes!
viens
v
Ainars dragā ar ķīniešu metodēm- Ķīnā aizliedza Google! Biedri :IEVĒLĒSIM ATSLĒDZNIEKU!
stendziniks
s
ainar, nu tad atliek tikai tads nieks ka nopirkt visus interneta portalus un salikt sisadmis, kas dzesh sliktos komentarus un raksta pareizos, piemeram - es gan balsoshu par sleseru, jo vinsh vienmer pilda savus solijumus un nekad nezog jo ir kristigs cilveks....jus kengataji, jus ir parnemis satans!
Ha
H
Ērglis » rudais runcis 31.03.2010 20:41 . Un kas tad tu, niku atcerēties nespējīgais anomīmais oranžais? :) Kaut kā nejūtos, ka man būtu šim zaglim jāatskaitās, ko es daru darba laikā. Arī tev nē. Un ja tev liekas, ka esmu kaut kāds mistisks Jaunpups/Jaunups, un ka tikai fanoju par Vienotību, tad tu esi skumji truls un man tevis ir žēl vienkārši. ---------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------- Vo,vo, te ir tas āķis, dzeltenais MĒRGLI, kuram jebkurš cilvēks, kas kaut ko ARĪ DARA un negānās, ir ...zaglis un melis!!!!!! TU un TEV LĪDZĪGIE IR SLIMI, KĀ CŪKAS, KAS NESAPROT, NO KURIENES TĀM SILĒ TIEK LIETS!- man vajag, man pienākās, man, man, man......
:o)
:
Nu protams, ka šlesers vēršas pret komentētājiem, jo viņa šofera dēli nevar pārspēt lielo komentāru daudzumu, kuros tauta atklāti un prezīzi izsaka savu vērtējumu šlesera darbībai, viņa meliem un muļķu ķeršanai - par 50000 darba vietām, par pastu, ceļiem utt. Kur tik šlesers netika pieķēries, visur čiks sanāca! Kādus tik batonus lētticīgajiem ļautiņiem nav bāzis ausīs un kādus tik makaronus nav karinājis! Bet kretīnu, kas viņam ticētu un kas par viņu balsos, paliek arvien mazāk! Šleseru ziepēs un uz vēstures mēslaini!
Ieva
I
Pat ja pieņemam, ko normāls cilvēks spēj strādāt nepārtraukti un ka priekšnieki, tai skaitā Šlesers, spēj tik daudz darba nodrošināt, vēl paliek tas apstāklis, ka nebūt ne visiem ir tā naudiņa datoram ar internetpieslēgumu, lai komentētu mājās.
x-type
x
Katrs izklaidējas, kā prot - pats Šlosers piemēram darba laikā izrāda savu Jūrmalas īpašumu žurnālistiem. Debesbraucējs, ibio!
Populists
P
Tautai sola visi, kas grib tikt pie siles .... bet Šlesers ir nepārspējams ... solīt bez jebkādiem aprēķiniem un pamatojuma, ne reizi nepieminot, kā to visu panākt ! ! ! Bet pats galvenais,- dzīvē patiešām KLEPTOMĀNIJAS BIZNESA ģēnijs .... ! ! !
bōze Leute
b
nu saaks laist kaa Kiinaa , sleegsim portaalus liidz 17:00 , ... vesels leerums bezdarbnieku , ko citu dariit ? ja ne tevi meediit...
Vodka
V
šlesers jau darbu iedeva tikai Gaiķēnam,pārējie 49000 raksta komentārus internetā!
Zane
Z
Šlesers uzskata, ka cilvēki nedrīkst avīzes lasīt....:) Bet ikviens kulturāls cilvēks lasa rīta presi, lai zinātu, kas valstī notiek....?? Nu, jā, Šloseram tas kultūras līmenis.... Ar brāļa Stendzinieku palīdzību iekļuva domē un tagad tik tērē nodokļu naudu !!
Sjū
S
ohh, jauns Andropovs atradies! Varbūt jāsāk ar mūsu 100 gudrajām galvām, kas sēžu laikā dara dajebko, tik ne strādā? Un tas nu gan ir jaunums, ka šeit viss ir vnk kolosāli un būs vēl kolosālāk, bet cilvēki aizbrauc, jo viņiem gaudošana internetā pieriebusies :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas