Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Slimnīcas vadītāja: reformas veselības aprūpē ir genocīds pret lauku iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sorry
s
Nu moins, kas Aizkraukle par laukiem? Tas ir Rīgas guļamrajons, pēc 21. gs. Rietumu pasaules standartiem ņemot. Kad beigsies šitā pāķiskā viensētniecība? Zatlers arī, nenoturējās lobēt savējos, padomju atlieka tāds...
IZBRĪNS.
I
Vai ari LIEPĀJAS slimnīcas traumpunkts 24 stundas diennaktī iedzīvotājiem nesniegs palīdzību??? Vai BARZDIŅŠ negrib likt pārstrādāties savas iepriekš vadītās slimnīcas traumatologiem?
Memory
M
Toreiz jau latvieši neizmira - un no laukiem uz pilsētām nebēga. Toreiz daudz kas nebija tādā līmenī kā šodien, taču cilvēki bija laimīgāki?
I.Gr.
I
Latvieshi kaa slaavi baigi paarspiilee! Nevietaa tie miil lietot vaardu "genociids". Tad jau Ulmanis arii riikoja genociidu pret latvieshu tautu, jo toreiz mediciinas apruupe ne tuvu nesasnieda pashreizeejo liimeni. EsLatvijaa nodziivoju 14 gadus un zinu, ka mees gandriiz visas kaites uz laukiem aarsteejaam ar maajas liidzekljiem.
!
!
ZZS - vienmēr sardzē par laukiem, taukiem un traukiem, kur taukus pildīt. ZZS jaunais nosaukums no 2012. gada - KZKP (Konsolidēto zemnieku konsolidācijas partija)
t.rex
t
pareizi, pie katra ciema pa slimnīcai, pie katras viensētas pa ambulancei! klau, gudrīši, cikdaudz līdzekļus var gāzt iekšā veselības aprūpes caurajā traukā katrā mazā slimnīca ir administrācija, vadība, administrācija, valde, kas neko nedara, tik nosmeļ algas...
Skaistule
S
Kaut kādus puišeļus un skuķus ( LM ) - nesaprašas ieceļ par ministriem un brīnās - ka iedzīvotāji tiek pakļauti izmiršanai. Sūdīgāk kā Latvijā, laikam, nav nekur, ja gribam sevi uzskatīt par Eiropas valsti. Kauns un izmisums par visu, kas notiek Latvijā. Kā ar zirņiem pret sienu. Neredzīgām acīm un nedzirdīgām ausīm un saltu sirdi. Tādi ir mūsu 100 galvas un ierēdņi.
Patiesība
P
Mēs tauta Bārzdiņa kungu esam pilnvarojuši un iedevuši ne sevišķi lielu čunguru naudas,lai viņš iepērk un izvieto medicīnisko paļidzību priekš mums progresīvi,ekonomīski,kvalitatīvi un atbalstīsim viņu,jo viņš ir mūsu pārstāvis Valsts un privātā mediciniskā biznesa vadības centrā,neaizmirsīsim,ka arī medicīnas biznesā ir iekultivēts no agrākajiem gadiem par nožēlošanu arī Kampēju gars.
cony
c
Nav jauztur regulāri nenoslogotus,no slimnīcām neatkarīgus traumpunktus,kas tik ļoti sadārdzina veselības aprūpes iepirkumu un rada stagnāciju efektīvai,izšķirošai,augsti kvalificētai,savlaicigi intensīvai palīdzībai. Tautai ir jāapspriez,vai mums vajag tik monstrālu infekcijas slimību centru,kurā kā atvarā pazūd vairāki desmiti milijonu latu,bet ja cilvēciņš iegriežās centrā pēc vakcinācijas pakalpojuma,tad tur uz tevi skatās kā uz sīku puteklīti,kas labāk lai dodās prom pie cita māzāka dakterīša,kurš protams to šprici arī iedod.
pilsone
p
Visu līdzšinēji Saeimu un valdību darbs ir genocīds pret latviešu tautu. Tiek darīts viss, lai šo tautu iznīcinātu, pat Staļins un PSRS gadi nenodarīja to, kas te pastrādāts pēdējo 20 gadu laikā.
Sieva
S
Ne tikai pret lauku,bet pilsētu arī.Genocīds pret Latvijas visiem iedzīvotājiem.Grib,lai mēs izmirstam.....Kam tas izdevīgi?!Ministrs un valdība nedomā ar galvu....Stulbeņi.
Gatis
G
Faktiski tas ir genocīds pret latviešiem, jo laukos jau dzīvo galvenokārt latvieši. Vispieejamākie medicīnas pakalpojumi būs Rīgā, bet tur latvieši ir tikai 42%. Tad tāda izrādās ir ZZS politika, visu to labāko okupantiem.
Ieva
I
Dzirdēji taču, ko lielās stāsta: ka valsts nenomaksā par elementārajām (un plaši nepieciešamajām manipulācijām). Valsts apgalvo, ka dārgi, taču paskaidrot, kāpēc cilvēks ar elementāru vainu par katru cenu triecas uz Rīgu, uz universitātes slimnīcu, kur arī studenti ārstēšanā piedalās, ne tikai lieli un mācīti dakteri.... Manuprāt arī tas nav saplānots- cilvēks vienkārši nezina, kur kādā gadījumā griezties un tādā gadījumā: ja galvaspilsēta, tad jau tur būs labi....Tas nekas, ka to bruku, piemēram, varētu arī daudz tuvāk mājām salabot.....
Ieva
I
Tāda pārrunāšana ir kaķim zem astes. Vienkārši pirms katra lēmuma ministram vajag dot pamatojumu: cik konkrētajā teritorijā dzīvo cilvēku, kāda ir traumu statistika, kāda ir smagu traumu statistika, kādi ir ceļi, īpaši ziemā, rudenī, pavasarī un vasarā (jo ceļiniekiem jebkas ir problēma), tālāk, cik izmaksā konkrētas laikā līdz speciem nenogādātas traumas, cik izmaksās ģimenes aŗsta uz aklo likts ģipsis....
dzeris
d
Tas ir skaidrs katram, tikai, nevienu tas ministrijā neinteresē, un daudzi iestāžu vadītāji vienkārši baidās atklāti runāt. Tiek lobētas lielas slimnīcas - jo lielāka slimnīca, jo lielāki otkati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas