Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

SM atkal grib samazināt transporta brīvbiļetnieku loku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūsu draugs
J
Cilv.ar smagu inv.ar 1.un2. inv.gr. un bērniem inv,, 1,gr,inv. un bērnu inv. pavadītājiem jāsūta vēstules uz Saeimu Rīgā, Jēkaba ielā11, LV-1811 Saeimas pr-tājam G.Daudzem, e-pasts: [email protected] Ar lūgumu saglabāt braukšanas maksas atvieglojumus sabiedriskajā transportā minētiem cilvēkiem, jo Septembra sākumā ir paredzēts galīgais balsojums Saeimā par Invaliditātes likumu, kurā arī var izšķirties šo atvieglojumu liktenis. Jo Ministru kabinetā lemtais nav spēkā uz šiem cilvēkiem.Nevajag klusēt. Lūdzu esiet aktīvi un rakstiet, deputātiem jāzina Jūsu viedoklis.Cilvēki ar invaliditāti salīdzinājumā ar pārējiem ir zaudējuši cilvēkiem pašu dārgāko-veselību.Un jāatceras, ka neviens no tā nav pasargāts.Mācīsimies no pensionāriem. Viņi arī raksta un cīnās pret pensiju samazināšanu. Esiet aktīvi un rakstiet.
ZILupe
Z
Es laikam kaut ko nesaprotu - ko tas SUSTENTO te aardaas? 1.grupas invaliidiem tachu pienaakas specializeetais transports. Un nafig veel pavadonis - arii shie invaliidus paarvadaajoshie taksisti peec iedejas ir apmaaciiti paliidzeeet paarvadaajmam objektam - nu piedodiet, bet taa tas saucas. Bet, ja nabaga cilveeks nav iipashi riiciibas speejiigs, kur tad vinjam jaabrauc?
dzeris - tam22.54
d
Mani ieteikumi? Kaut vai, organizēt mītiņu nevis pret SVF prasībām, bet par tām, piem., ar lozungu - izpildīt SVF prasības un samazināt valsts aparātu uz pusi, tā uzreiz ietaupot cimtiem miļjonu, cik zxinu, tur algām vien aiziet ap 800miļj. gadā, varbūt, nevajadzētu slēgt slimnīcas un mazināt pensijas? Bet, tad vajag, lai izietu 100 tūkstoši, nevis 2000, kā Francijā, Grieķijā, utt., tad valdība noreaģētu. Bet, šīs tautas, kas te dzīvo, ne uz ko tādu nav spējīgas, ne jau tikai vieni latvieši. Tās jau tiktāl sakūdītas viena pret otru, ka nespēj vispār vienoties kopējai darbībai, un, vēl arvien tic vietējiem bāliņiem, kla mums nav izejas, kā slēgt skolas, slimnīcas, bet saglabāt trīsreiz lielāku valsts aparātu, kā vidēji ES.
jrx
j
Domigais varētu būt labs kontrolieris, nevienu zaķi neizsēdinātu, bet no visiem spētu iekasēt soda naudas. Gatavais tirliņš... Pēc nedēļas jau rakstītu atlūgumu un meklētu citu darbu.. Piekrītu, ka invalīdiem atlaides jāsaglabā. Skolniekiem, studentiem varētu būt procentuāli mazākas.
domīgs
d
Varbūt vajag pieiet šai problēmai no citas pusēs? Samazināt to bezjēdzīgo kontrolieru skaitu, kas "zaķus" dīvaini, bet palaiž vaļā, neiekasējot soda naudu! Pats esmu 4 x savām acīm redzējis! Tad kāda jēga no tādiem? Protams! ... pamēģini tik pieskarties viegli iereibušam tipam, un pajautāt biļeti ... iedos vēl pa muti! Tapēc vienkāršāk labāk nemaz neaiztikt ...
bezcerība
b
Bet fakts ir tāds ka valstij naudas nav. Valsts pati ir tāds bezbiļetnieks tagad. Tāpēc jāpiecieš tas trūkums, arī bez cerības ka kādreiz būs labāk. Galvenais lai nav valsts bankrots vai lata devalvācija. Un ļiš bi ņebilo voini.
Dzeri!
D
Kādi ir jūsu ieteikumi šai tautai?
dzeris
d
Mums vēl arvien valsts aparāts tērē turpat miļardu gadā, un nemaz netaisās reformēties, kau arī tā ir galvenā SVF prasība, tā varētu ietaipīt 400 - 500 miļj. gadā, bet taupa uz invalīdiem. Par mums ņirdz un brīnās visa Eiropa. Vienkārši, kļūst interesanti - cik ilgi šī te aitu tauta vēl to cietīs?
sii
s
Taads, ka Usakovs dos visiem Riigas skolotaajiem 50% atlaidi brauksanai sab.transportaa! un beernus ko - apbizjos?
kuņica
k
nav pareizais adresāts.
dzeris - sii
d
Un kāds te saskars Ušakovam?
Jans
J
Kādēļ uzreiz nenolemj visus invalīdus aizvest uz mežu? Ziema nav tālu, ātri nosals un nebūs jāmocās. Lēmuma pieņēmēji vēl nezina, kā viņiem ies vecumdienās.
sii
s
U-U-U-U-USAKO-O-O-O-V!!!!!!! Vai tu to pieljausi?! Ka beerninji uz skolu netiks??!!!
tb/lnnk
t
Latvieti nepadodies!
dzeris
d
Nu re, vēl viena kategorija, kas glābs valsti no bankrota atrasta - patiešām, pārāk trekni mums te bērni un invalīdi dzīvo, it sevišķi invalīdi, vajadzētu viņiem vispār aizliegt iet laikā, lai sēž mājās un gaida nāvi! Kas mums tur SM vada - ak jā - patrots no patrotiem, latviešu aizstāvis! Cik tur SM aģentūras, cik ierēdņi, deparetamenti? Bet tie jau ir valsts balsts, nevis balasts, kā invalīdi, bērni un citi slimi kropļi! Neko nevar darīt - šī ir valsts birokrātijai un miļjonāriem, lai tie var ņirgāties par pārējiem, citas funkcijas šai valsti nemana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas