Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Šmits: politikā vajag fundamentāli jaunu paaudzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neko vairs nesaprotu !
N
Strautiņi, Sausnīši, Ulmanīši, Šķēlīši, Brežnevīši, kas vēl ir tajā partijā. VAI TIE IR JAUNI LAIKI ??????????
Ganiņš
G
Gribu pieteikties šai partijā, kur zoodārzā viņus meklēt ?
ULMAŅOVIČS
U
TP NAV IZREDZES NĀKOTNĒ, NOSAUKSIMIES PAR JAUNLATVIJA UN TAUTAI GALVAS SAGROZĪSIM. GAN JAU VIŅI NEKO NESAPRATĪS. HA, HA !
valdis
v
ka pieteikties partija
khe
k
Rojā potenciālos vēlētājus Didzis Šmits cerēja iebarot ar konserviem,kurus iznēsāja pa mājām.Ar ko centīsies iebarot tagad?
PATS SEVI (!) PIESAKA
P
Vot, laiki pienākuši ! - ja pat vis-tiem slepenākajiem - "neredzamās frontes speciālistiem" - politbrigāžu komplektētājiem - jātaisa sev vulgāra reklāma ..... kā gremošanas tebletēm vai "Dormeo" matračiem ...... Bet - ja par pieminēto biznesprojektu - tukšums, rādās, galīgais, ja jau meklē "ulmaņlaiku" vērtību mīlētāju kopai jaunu protēzi - - ar pirtsslotu vienā un kļušku otrā rokā - priekš vecā "lai dzīvo ulmanis ar saviem aizsargiem!" kārtējās parafrāzes .
Lāpītāja.
L
Jau kādu gadu proponēju to,ka valstīnekas uz labu nemainīsies,kamēr varu politikā un valsts pārvaldē nepārņems jauni,patiesi labu izglītību un starptautisku pierdedzi ieguvuši cilvēki vecumā no 30-40 gadiem , Tas būtu tas vēlamais. Un ticu,ka šādi jauni ļaudis,ja patiesi gribētu veidot partiju,tad darītu to savlaicīgi, mierīgi nodibinātos gadu vai pat divus pirms vēlēšanām, srtrādātu pie izvērstas programmas, popularizētu to caur nevalstiskajām organizācijām,profesionāliem forumiem,presē un pamazām iegūtu atpazīstamību, tad pirms vēlēsanām ap viņiem saktu pulcēties cienījami ļaudis arī no citām vecuma grupām, vēljaunāki cilveki kā atbalstītaji , bet te ,īsi pirms vēlēšanām parādās mistiska grupa,kura neatklājas,tikai vienu lideri uzrāda (pie tam staigātāju pa citiem politiskiem spēkiem),konsultējas ar pilnīgi diskredītējušām sevi personām (Sausnītis,Strautiņsutt.) , nekādus programmātiskus signālus par sevi nepauž pat ideju limenī, tikai tukšas frāzes. Nav nekāds brīnums ka nerodas pārliecība ka šis būs tas gaidītais un vajadzīgais paaudžu nomaiņas produkts.
xZ
x
Tā nav! Ne jau vecumā ir jautājums. No tās paaudzes, kas piedzimusi jau neatkarīgajā Latvijā, daļa ir kļuvusi par lieliskiem esošās sistēmas produktiem. Savukārt, ir 60mitgadnieki, kuri pēc būtības ir fundamentāli jauna paaudze politikā. Paaudze politikā nav tas pats, kas paaudze Jūsu sēkliniekos.
reality-PARTIJASprojekts
r
Esi reāls - nav te nekāda Amerika un ilgi vēl nebūs ! Gribot - negribot jārēķinās ar pašmāju cilvēkiem, nebūs vairs eksporta ne iz ASV, ne Kanādas - jo tur arī ir labu kadru-politiķu deficīts.
reality
r
Partija (TP ? ) teica - vajag, mēs atbildējām - izdarīsim ! Vajag fundamentāli jaunu politiķu paaudzi ?- Elementāri, Vatson ( Didzi ) - kādas var būt problēmas, ja būs nauda ! Nebūs, - ja būs nauda no rīta, tad vakarā brindā stāvēs.
Ganu Milda
G
Tiešām izskatās ne visai simpātisks. Jau ar dubultzodu, respektīvi dubultmorāli!
Jupis
J
Topošais politikānis jau pašā saknē melo, jo fundamentāli jauna paaudze vēl šūpojas viņa sēkliniekos!
lauķe
l
Šitai "jaunajai" partijai ir stipra puvuma smaka!
matrix
m
Skuju taku jaunajai partijai!
@
@
Ārprāts aparāts, un šito viņi sauc par jaunu vēsmu politikā? Čekistu un partorgu sapnis, ne partija. Nu tāds sviests .... Kungi, jūs tak kā raibus suņus jau pazīst, nebija tā vērts pūlēties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Raidījums: Ulmanis neizslēdz līdzdalību nākamnedēļ dibināmā partijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas