Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Sociologs: SC, iespējams, atrodas lūzumpunktā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Valsti ir 183 000 tukstosi valsij nelojalu krievvalodigo, skaidrs ka vini skrietu bucot Putina tankus, vai kaut kada x stunda rikotu nekartibas ka Tallina, 183 000 cilveku kas ienist Latviju ir liels skaitlis. Mums ir jaizstrada programma ka sos cilvekus aizsutit uz Krieviju.
paldies tev Lindermani! labs darb
p
Mes tagad zinam ka valsti ir 183 000 naidigi pret latviesu valodu un Latviju noskanoti elementi un viniem pases ir zimogs! Uznemejs pienemot darba noteikti skatisies un tas bus redzams pec pases lai nepienemtu darba pret valsti noskanotu cilveku tads nebus labs darbinieks. Visi tagad redz ka Usakovs ir melis un latviesu valodas ienaidnieks. Ja agrak varbut bija kadi naivie latviesi kas balsoja par SC tad tagad par naidigi noskanotu pret latviesiem partiju neviens latvietis nebalsos.
Tam, kas jautāja par Jurkānu
T
Jānis JURKĀNS, pirmais atjaunotās Latvijas ārlietu ministrs, bijušais Tautas saskaņas partijas līderis: – Tā ir liela necieņa pret valsti. Būtībā tas ir spļāviens latviešiem sejā. Kāpēc? Iespējams tāpēc, ka krievi redz – latvieši paši ar savu valsti netiek galā, valsts ir vāja gan ekonomiski, gan politiski. Tāpēc var sākt pamatnāciju provocēt. Šī ir ļoti bīstama spēle. Neapšaubāmi, zināmiem spēkiem tā ir politisko muskuļu audzēšana, kas izdevīga abiem radikālajiem spēkiem. Diemžēl šī spēle var beigties ar bēdīgu rezultātu. Sabiedrību šķeļošie Satversmes grozījumi tikai soli no tālākas virzības (NRA)
EERCE
E
Kamēr Rīgas penši brauks par brīvu,tikmēr Ušaks būs pie varas.
CVET
C
Super tagad zinam ,kas kuram aiz ādas ir patiesībā ,kur tagad skries B Rozentāle ,Zariņš utt .
XXXXX
X
:) :9 Precizi par tevi Dainit ......vien antini un saurpierisi
Dainis
D
nu ta ir demagogija,SC nekas nemainisies,vienkarsi tie 200-300 tukstosi krievalodigo iedzivotaju lika saprast ka vini ari seit dzivo un grib savu parstavibu valdiba,kas butu bijis tikai logiski,bet ne,musu saurpieru politiki vel izraisa etnisku vilnosanos,kas valstij rada miljoniem nevajadzigu zaudejumu,kad beigsies si mulku valdisana,lai gan sliecos domat kadi pasi-tada valdiba,kas nozime ka gudrakie aizbraukusi,palikusi vien antini un saurpierisi.
Dainim, kurš nemaz nav Dainis
D
bet gan daunis! Ja spriež pēc tava prātuļojuma, tad viens no tiem nozombētajiem šaurpierīšiem esi tieši tu!
  • 1
  • 0
pmlks
p
Daini, nu es kā akā skatījos, dažus komentārus augstāk norādot, ka man bažas rada lielais nozombēto idiotu skaits starp latviešiem. Tu pilnīgi noteikti esi viens no tiem.
  • 3
  • 0
Latvija
L
ir kopumā visu pilsoņu nacionāla valsts un mums Valsts pārvaldē vai Saeimā nav vajadzīga un nebūs vajadzīga speciāla krievvalodīgo pārstāvniecība
  • 2
  • 0
Kurbads
K
Ļoti labi, saraksts jau gatavs, tagad tos tik salādēt lopu vagonos un atpakaļ uz roģinu!
Laimonis
L
Kāds te lūzumpunkts? No SC uzpūta vecā krievpadomju ateisma elpa. Kā „sirsnīgās krievu tautas” dāvana latviešiem uz Neatkarības svētkiem un Ziemassvētkiem. Kāda mums daļa par Ušakova reputāciju, okupantu „uzvaras svētku” svinētāji ir jāizvada no Rīgas domes un, cik iespējams, no Saeimas arī.
pmlks>Okupants jaukais
p
da tur var būt kaut vai bilde, kur Buda ar Muhamedu vienā vannā un Jēzu, kurš ziepē šiem muguras, no tā jau par ticīgo nav jāsauc! :)
  • 0
  • 0
Okupants jaukais
O
Ušakovs ir ticīgs. Aiziet pie viņa Rīgas domē, aprunājieties. Viņam visa siena virs darba galda ir klāta ar krievu svētbildēm. Ikonostas. Tā, lūk.
  • 1
  • 1
@
@
Kam tur būtu jāsokas? SC dzima no PCTVL atkritējiem. Pievāca reakcionāro interfronti - rubikiešus. Kādi vēl ir jautājumi?
pmlks
p
Ušakovs ir izdarījis svētīgu darbu! :) Ušakovs ir norāvis SC līgavas plīvuru un zem tā atklājies parastais krievu šovinistu ģeržimordas purns! Tagad normālam latvietim šo "līgavu" p'ardot b'us gandr'iz neiesp'ejami vienīgi problēmas rada ievērojamais idiotu skaits starp latviešiem
@
@
Sabiedrību šķeļošie Satversmes grozījumi tikai soli no tālākas virzības NRA
  • 0
  • 0
???
?
Kur bijs šis Jurkāna komentārs?
  • 0
  • 0
@
@
Pat Jāņa Jurkāna komentārs bija sājš un šos politiskos teroristus kauninošs.
  • 0
  • 0
Dundukovs
D
Matrosova pēdējie vārdi-jo..anij goloļod! Usakovs pēc maigās uzrunas Bogdanovai vairāk neko sakarīgu nav spējis izdvest! Vēl jāpagaida apalīša Jankas verdikts par visu šo jezgu -viņš tacu neklusēs kā Zoja Kosmodemjanska!
pilsonītis
p
īstenībā man ir pie vienas vietas vai SC šķelsies vai nē. Vairāk mani šokē latviešu jūdas (latviskāk Kaupo, Kangari) kā Ivars Zariņš, Jānis Tutins, Armands Strazds,Baiba Rozentāle, uc (soldofonu Ādamsonu neminēšu, jo viņs lielu daļu savas dzīves pavadīja krievu dienestā un tagad atkal kalpo tiem). Normālam latvietim pēc Ušakova, Kabanova gājieniem bija jāpamet attiecīgais politiskais spēks vai frakcija. Bet ko nu tur ... Laikam tik dziļi pēcpusē ielīduši, ka ne pa jokam iestrēguši
Pilsonītim
P
Varētu pieminēt arī latviešus - Ušakova biroja darbiniekus... Bet, Tu zini, man vairāk uztrauc nevis viņi, bet tie tautieši, kuri turpina dažādu iemeslu dēļ spiest roku Rīgas mēram (Operas Žagars). Es neesmu radikālis un VL piekritējs, bet es šajā situācijā to nedarītu, no Ušakova rokām neņemtu nekādus apbalvojumus. Jo ir skaidri jāliek saprast - Latvijā šāda rīcība neiet cauri. 18. novembrī LNT, smaidot, intervēja Ušakovu. Tas tika uzticēts pavisam jaunai meitenei - Rutuļa meitai... viņa nenoorientējās. Acīmredzot Gulbiņš to darīt negribēja. Vajadzēja ignorēt vai vismaz, intervējot, likt saprast - mēs apzināmies, ko esi izdarījis. Arī Domes LPP biedri varēja nāk klajā kaut vai ar paziņojumu - esam pozīcijā, bet mums tas nav pieņemami. Mani uztrauc vienotas nostājas trūkums - visi latviešu mediji varēja nākt klajā ar kopēju akciju - Runāsim latviski! Brīdis ir pienācis. Otra kopiena valodas ziņā pēdējos gados jūtass pārāk brīvi - kafejnīcās, veikalos, poliklīnikās pat vairs necenšas runāt valsts valodā, jo tas IET CAURI. Mani vairāk uztrauc tie latvieši, kuri ikdienā to pieļauj, kuri ātri pāriet uz otru valodu.
  • 10
  • 4
Jēpītis
J
Vai tad šajā pasākumā otrai radikāļu pusei nebija nekāda loma. Kas finansēja viņus ? Varbūt tie paši, kuru interesēs ir šis iznākums. Krīzes brīžos visas tautas (etnosi) saliedējās, ja izjūt uz sevi vērstu uzbrukumu.Tā rīkojās moldāvi, gruzīni, krievi, latvieši, nemaz nerunājot par Balkānu tautām. Atšķirīgi tikai ierosinātāji un mērķi.
Eva Braun
E
Viņiem jau sen jabūt arī "Degpunktā"....
frage
f
kādā valodā tavs niks?
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas