Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šogad Zemgalē "pirmais numurs" būs Štokenbergs, ne Ēlerte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reinis
R
Malači, Diena.lv! Pirmie pamanījāt, ka Ģirts Valdis Kristovskis tagad nepārstāv vairs PS, bet SCP. Varējāt gan tik svarīgu ziņu ielikt arī virsrakstā, ne tikai tekstā ierakstīt.
vvv
v
Vienotībā ir tāda sacensība, kurš izdara lielāku šmuci - tad dabū labāku numuru sarakstā.
mjā
m
te nu ir ko "padomāt" alkoholiķis vai kompleksu nomākta kundzīte. Izskatās, ka abi dikti "labi'
atturībnieks
a
kas tad Ēlertei par kompleksiem, gudriniek?
  • 3
  • 1
bulciņa
b
Kaut kā ātri tā Vienotība morāli degradējās. Nekustamo īpumu spekulants, nodokļu shēmotājs un cinisks melis ir saraksta lideris. Par laimi viņš ir tik ļoti nepatīkams, ka par V sarakstu balsotāju būs starp maz un ļoti maz.
Protams
P
Pieņemam Štokenberga kungu Zemgales sarakstā kā personu Nr 1, noteikti balsosim.
bb
b
Kopš kura laika Kristovskis ir SCP biedrs?
doma
d
Varbūt no tā brīža, kad PS iegāja Vienotībā.
  • 0
  • 0
nuuu
n
Zaķi, Zaķi! :)
aradhana
a
Tas, ka tāds Štokijs pats uzprasās uz Šķēles likteni, noliekot sevi pa sitienam ar 1. numuru, ļoti spilgti liecina, ka vienīgais patiesais "Vienotību" vienojošais motīvs ir varaskāre. Ja šajā veidojumā kaut mazliet valdītu komandas gars, sarakstu stādītāji nevis domātu par kandidātu personīgo ambīciju apmierināšanu, bet mēģinātu izprast, ķā jūtas un ko gaida vēlētājs. Piemēram: Atis Lejiņš Nr.1, Ēlerte Nr.2, Štokijs iespējami neuzkrītošāk "iešmugulēts" kaut kur saraksta vidusdaļā un vispār netiek pieminēts priekšvēlēšanu kampaņā.
nazis
n
Lai jau veicas, bet domaaju, ka Shtokenbergs buus cilveeks, kas iekljuus sviitrotaako kandidaatu Top3. Muurnieces liktenis.
Labais
L
Jo lielāks zaglis- jo augstāka vieta kandidātu listē!
Ko?!?!?
K
Zemgalē Reirs būs V pirmajā piecniekā? ar kuru galu Vienotībā tiek domāts? Viss, lai nu par ko bet par Vienotību toč nebalsošu - neko nav sapratuši un neko nav mācījušies pēc rīkojuma nr.2. izsludināšanas
.....................
.
Normunds V vēlētāji var noskumt. Viņu izvēlei tiek piedāvāti cilvēki, kas attaisno sevi ar caurumiem likumdošanā, vienlaicīgi gribot ministrēt un aprādīt citiem, kā dzīvot. Politiskās atbildības trūkums bija vērojams jau toreiz, 13. janvāra II notikumu sakarā. V vēlētāji var priecāties. Štokenbergs un viņa shēmas ir tipisks TP produkts. Štokenbergs nav V vēlētāja izvēles cienīgs. V runā par sabiedrību un ekonomiku, konsultējoties valsts (!) finansēs ar Ziemeļvalstu privātā kapitāla (!) banku darbiniekiem vai pat aicinot tos vēlāk ministrēt. V derētu sev atgādināt, cik ātri no amata atkāpjas Ziemeļvalstīs, kad pār ministru vai augsta līmeņa ierēdni parādās pat mazu summu aizdomu ēna. 01.08.2011 08:27:05 Reinis Nu, re, Štokenbergs savu netīro morāli vēlētājiem ir pilnībā atklājis. Tagad kārta Kristovskim un daudziem citiem 01.08.2011 08:23:36
anonīmais šakālis
a
Kad jūsu partijas biedriem būs teikšana vēlēšanu sarakstu sastādīšanā? Beigsiet tāpat kā citi politiskie līķi, ja nepieturēsieties pie iekšējas demokrātijas. Partijas biedriem ir jāizvirza savas kandidatūras konkrētā apgabalā un šī apgabala partijas biedriem jābalso par kandidātiem. Kurš kādu vietu ieņem, tādu arī liek listē. Bet, ak vai! Tad jau Āboltiņa vispār netiktu sarakstā!
cony
c
Arī politiķis ar savu aktīvu darbību un skaidru nostāju jautājumu drīzai atrisināšanai,ir piemērots politiskam darbam Latvijā.Zemgales Vienotības saraksts iesākts pareizi un atbalstīsim un cerēsim uz Zemgales Vienotību un cilvēku labklājību.
.....................
.
Lūdz sākt kriminālprocesu saistībā ar maksātnespējīgu Štokenberga firmu 5 LETA, 2011. gada 1. augusts 09:38 Administratore Ilze Aksenoka, kura iecelta par tieslietu ministram Aigaram Štokenbergam (V) netieši daļēji piederoša uzņēmuma SIA "VN Zeme" maksātnespējas procesa administratori, pirms nedēļas vērsusies ar iesniegumu Valsts policijā par kriminālprocesa sākšanu, jo no viņas tiek slēpta maksātnespējas procesā nepieciešama informācija, vēsta "pietiek.com"
  • 1
  • 0
Tā turpināt ar šmaukli Cony
T
Pirmdiena, 1.augusts (2011), plkst.08:16 | Pietiek.com Laikā, kad pašreizējais tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs sakās uzsācis cīņu ar nodokļu nemaksātājiem, klajā nāk aizvien jauni fakti par paša politiķa līdzdalību viņam personiski ļoti ienesīgās nodokļu apiešanas shēmās. Klāt nākošā informācija jau atklājusi ministra melus par virkni faktu un likusi viņam mainīt savus sākotnējos skaidrojumus. Atklātībā nācis SIA Auditorfirma Inspekcija AMJ neatkarīgu revidentu ziņojums, kas sagatavots saistībā ar Štokenbergam netieši daļēji piederošo maksātnespējīgo SIA Varavīksnes nami: šajā uzņēmumā 49% kapitāldaļu pieder SIA Kapitāla virsotne, kurā savukārt 12,5% kapitāldaļu saskaņā ar Lursoft datiem pieder miljonāram un ministram A. Štokenbergam. Kā norādīts šajā ziņojumā, 2007. gada sākumā divos darījumos Varavīksnes nami par 4,57 miljoniem latu pārdevuši zemesgabalu Zolitūdes ielā 75. Darījums bijis izcili izdevīgs, jo zeme pārdota ar 653% uzcenojumu, kaut gan pircēja – pašlaik jau bankrotējušās SIA VN Zeme – īpašnieku sastāvs bijis identisks Varavīksnes namu dalībniekiem. Tas nozīmē – A. Štokenbergs ar kompanjoniem zemesgabalu par seškārt lielāku cenu faktiski pārdevuši paši sev.
  • 2
  • 1
He he...
H
Shēmotāju un valsts apčakarētāju.... he he.... ar pirmo numuru.... hi hi.... lūk tā ir vienotības jenotu morāle.... ha ha....
AAAAAAAAAAAA
A
Viens nav īpaši labāks par otru! Bet ēlerte patiešam NAV cienīga otreiz tur iekļūt!
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas