Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Sondore-Kukule: Reformu partija Rīgas domē varētu strādāt kopā ar Saskaņas centru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārgais Kolēģi
D
Valsts vai Latvijas iedzīvotāju labā politiķi noteikti nestrādā. Ejiet Sondores-Kukules kundze, strādāt pie/ar mūsu Krievu-Ebreju nodeveju kopiena. Jums tas piestāv. Labu veiksmi
Antiņš
A
Es nēsmu par SC,bet ja viņi Rīgā cenšas šinī grūtajā laikā atvieglot to smago ekonomisko nastu, ko uzvēla tautai, Tautas partija ar Škēli vadībā un viņu kaolīcijas partneri Vienotība,Zaļie un zemniekiTB/lnnk.Liekās ka drīzumā būs partija, kurā cilvēki domās par tautu un valsti,bet viņiem vēl ir jāiziet uguns krustības politiskajā darbībā un saskarsmē ar cilvēkiem, kuriem ir citi uzkati, bet galamērķis līdzīgs.Novēlu nacionālai apvienībai veiksmi savā darbība,tikai bez ekstremizma.
nu-nu
n
Lai Vienotiba un TB/LNNk publice savus bijušos domes deputātu uzvārdus un Domes Mēra Vārdus.Lai varētu iespļaut viņiem sejā par cūcībām, ko viņi darīja valdīšanas laikā.
Bitīt matos
B
Vēlēju un vēlēšu par Visu Latvijai! Pārējie visi ir bezmugurkaulnieki, laipotāji un lokās kā zuši, lai tik noturētos pie varas! Man ir pretīgi bezprincipu cilvēki, d-sā līdēji!
sms
s
Piekrītu! Arī es vēlēšu VL, bet TB/LNNK svītrošu ārā! Pārējiem vieta mēslainē!
  • 1
  • 0
Aaaargh
A
Mēs sākām sarunas par sarunu sākšanu! Gada teiciens!
Mark Manteufel
M
...un aicinu pievērst visus pārbēdzēju kustībai no RF un citām "barotnēm". Sevišķi interesanti būs pavērot SSK un ER kustību, izteikumus un plānus.
Kaps!
K
Vini ir politiskie liki!
monitors
m
Laikam Vienotībai vajadzēja spīkera vietu atdot Zatleram, kā bija vienojušies. Tad varbūt tas nacionālās aliances priekšlikums uz Rīgas vēlēšanām rullētu. Un, kopumā ņemot, aksioma, kur divi latvieši, tur trīs partijas, vēlreiz pierāda savu nemainīgo stabilitāti.
to meitiņ šodien glabā
t
Līķis pakausī neelpo! Nav jau tā, ka SC pārāk trūktu latvisku uzvārdu. Vienkārši biedrs vēlētājs tos atpazīst un cītīgi izsvītro. Paliek tikai spicākie LPSR kolhozu priekšsēdētāji un Čekisti ar maigu rokas ādu. Interesanti uz ko šādā situācijā cer cita partija, kura pie tam smagi uzmeta SC un visus "atbrīvotājus" valdības veidošanas laikā.
Mark Manteufel
M
No teorētiskā viedokļa SC būtu izdevīgi paņemt savā paspārnē "izputējušo" RF un Amerika veidojumu ar mērķi iegūt lielāku pārstāvniecību Rīgas Domē. Praktiski SC neko neiegūs un ir lielāka varbūtība, ka tieši zaudēs. RF ar šādu paziņojumu vispār var necerēt uz reitingu pieaugumu.
J
Vai mediji speciaali ar nepaarbaudiitu informaaciju dulkjo uudeni? Sondore-Kukule noliedz intervijas sniegšanu krievu medijam; plāni sadarboties ar SC pārprasti. ( Skat.nra.lv )
Psihologs
P
Kukule ir tas gadījums- ja Tu esi skaists - tu tomēr nederi politikai.
Noziedzīgi veidota partija
N
Tas liecina, ka Zatlers jau tiešām ir vēsture, bet visa partija tika uzbūvēta tikai dažu kundžu un kungu vajadzību apkalpošanas dēļ.Zatlers izdeva rīkojumu nelikumīgi lai turpinātu sēdēt siltos krēslos un dumjā tauta ar putām uz lūpām 95% atbalstīja šādu kukuļu siltos krēslus. tagad paši vaimanā. Tā iet muļķiem...
DD1
D
Zatlera rīkojumam bija aiz matiem pievilkta atbilstība Satversmes vienam no kontexta izrauta panta burtam, bet ne kopumā Satversmes garam. Paņēma "uz muļķi" vispirms jau pašu Zatleru tā sauktās prezidenta kancelejas juridiskās padomnieces.
  • 0
  • 0
0__o
0
Atnāca, kameru priekšā uzbēra 3 saujas, aizgāja.
ins
i
Nu jā,pagaidīsim,ko teiks rīt!!! Šitā jau bija pēc vēlēšanām - vienu dienu Zatlers dievojās,ka strādās kopā tikai un vienīgi ar saskaņas centru un šo lēmumu ar tankiem no viņa neizšaus,otru dienu jau citu dziesmu dziedāja. Un šitā vairākas reizes savus lēmumus mainīja un nevarēja beigās pats īsti saprast,ko vakar solījis!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas