Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Sorosa fonds pātraucis finansēt priekšvēlēšanu diskusijas reģionos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
LBAB "projekts" ir biznesa projekts un SF rīcība ir pilnīgi pareiza, pametot šos nekorektos un īslaicīgi domājošos "biznesmeņus".
Korupta rīcība
K
LBAB rīcība ir pilnīgi negodīga un saskan ar korumpētibas augstāko līmeni. Sabiedriskas telpas izīrējamas par vienādu tarifu visiem, vai arī par velti... un ne , nu redzi, šitiem te ir nauda, tātad siekalodami rausim uzreiz ko varēsim. Šāda korupta domāšana ir noveduši šo valsti bezdibenī. LBAB vadība ir šoreiz pelnijusi smagu un publisku pērienu, kā piemēru citiem gribīgiem naudas rāvējiem.
Jukums
J
Gribētos jau lai tās diskusijas un debates būtu saturīgas un tiešām varētu sparast kura partija par ko īsti iestājas. Kādu nodokļu, nodarbinātības, tiesisko u.c. politiku varam sagaidīt. Tikai, partijnieki turpina laist muļķi, mēģina vēlētājus piesaistīt ar tukšām reklāmām un tēlainiem salīdzinājumiem. Līdz ar to, mēs nemaz nevaram izdarīt pareizu izvēli, pat ja ļoti sekojam līdz šīm debatēm.
targash
t
Es neuztraucos. :) Nav gan skaidrs, kāds Sorosa klātbutnei ir sakars ar biznesa vidi, riskiem un tml. Un tas, ka uz Latviju skatās ne tikai spekulanti ar vēlmi uzvārīties NI spekulācijās, bet arī gudri investori, kas vēlas piedalīties ražojošos, eksportspējīgos projektos ir labi. Jau palasīju tavus dumjos komentus pie vilcienu iepirkuma.
pt
p
Prasības pēc 230 no katra dalībnieka dēl dažs dalībnieks var atteikties piedalīties un tādejādi ideja mainās - ja Spridzāns ir izdomājis, kā veikt savu mazo uzņēmējdarbību - uz priekšu.
es
e
viņš jau sen to izdarīja , nepamanījāt ?!!!1
hmm
h
neuztraucies, drīz no LV aizies ne tikai Sorosa fonds, bet arī rietumu bankas un biznesi. Jo viņi ir sapratuši, ka šai dumjajai tautai nevajag neko citu, kā tikai lembja solījumus, trulu hokeju urlastānā, nu un vēl pāris milicu seriālus, ko vakarā paskatīties...
targash
t
Cerams pēc vēlēšanām kāds izlidinās to fondu no Latvijas. Kā savulaik no Čehijas.
pakausis
p
nu lai Sorosam naudinjas aptruuktos..hehe.. tas taa tik vienkaarshi nenotiks.. vinjam noteikti tas vai letinji iedod vinjam naudinju nav izdziivoshanas jautaajums :D cita lieta ka vechi atvelk finanseejumu taapeec ka ir sapratushi, ka vinju viedokli taapat aizstaavees vairaak par pusi ieveeleeto partiju - redzi - pat PLL jau pateica ka ieveeros vienoshanos ar SVF :).. ka tautai nevajag "diskusiju" lai vinjus par to paarliecinaatu, jo svariigajos jautaajumos jau visas partijas riikosies vairaak vai mazaak "pareizi".. un iespeejams - ka nekaadas tautas nemaz vairs tais laukos nav - tik vien kaa paaris babuku kas vienkaarshi daziivo savas dienas
dzeris
d
Vienkārši tas neatbilst Sorosa fonda principiem. Bez tam, tādā gadījumā, LBAB nevarētu izvēlēties diskusiju dalībniekus un veidu. Patreiz gan jau atradīs "pareizo" finansētāju, saistītu ar PLL vai ZZS, un arī diskusiju saturs un dalībnieki būs "pareizi".
hmmm
h
Re kā sanāca. Sorosa fondu pielīdzina teju Sātanistu kultam, bet patiesībā viņi atbalsta diezgan loģiskus projektus, bet letiņi savā negausībā sabojā arī fošas lietas - ka tik kādu lieku latu nokāst.
Zāģis
Z
Kam SFL ziedojumi, ja miljonus dod Soross!!!! Varbūt, ka bija par daudz Lemberga propagandas? Galu galā Biruta Eglīte tač no ZZS!
Purva bridejs
P
Isti nekluva skaidra Sorosa fonda motivacija - kads sliktums, ka bibliotekas dabu drusku naudas, turklat no visiem, ne jau viena politiska speka. Varbut fondam vienkarsi vairs nav naudas, tak jau pagajusaja gada bija svaki ar ziedojumiem.
fun
f
Kā tad tā, kā skalosim smazdenes, lai balso par Vienotību?
GVK
G
Tad skaidrs kādēļ no Vienotības visu laiku bija 2 kandidāti, bet no pārējām partijām tikai pa vienam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas