Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sprūdžs: Jābeidz dalīt "krievos un latviešos, labajos un sliktajos"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecis
V
Nesaprotu, kāpēc Zatlers tur laiž tribīnē puikiņu runāt, kurš pats nesaprot, ko gvelž.
elo
e
Nepiekrītu,jo Urbanovičs ir saliedējis tieši krievus un dažu labu latvieti (kuru no sarakstiem svītro). Latvijā dzīvo latvieši, tā mūsu Dzimtene. Krieviem (kuru etniskā Dzimtene ir pusdienas brauciena garumā ) nav tiesību nostāties pret pamatnāciju un tās interesēm. Labie un sliktie ir un būs (kā skatās).
zex
z
kā jau latgoļkam,...latgoļisks skats,...us dzeivi LR !"! ???
cd
c
Loti pareiza doma,TIKAI PEC TAM,kad no Latvijas aizbrauks kadi 400000 "apspiesto" reuskojazicniku.
dalītājs
d
Pareizi cienītais sprūdž, jābeidz dalīt kā jūs minat, jādala tajos, kas bijuši pie siles un tajos, kas vēl nav paspējuši.
Cilvēks
C
Tas Sprūdžs neko nejēdz, galīgi neko, pasarg dievs tādam iedot varu rokās! Es balsošu tikai un vienīgi par Visu Latvijai!
Deguns
D
Nu kam gan pēc šitā visa redzēšanas, dzirdēšanas un lasīšanas varētu nepatikt - Valdis Dombrovskis? :):):) Šaurā bezizeja.
haralds
h
jāizbeidz gan shit'as «ierindā stāties! uz pirmo - otro skaitīties! pirmie krievi, otrie latvieši!»!
riks
r
Savukārt finanšu ministra kandidāts Vjačeslavs Dombrovskis savu uzstāšanos sāka ar garu uzrunu par pārmaiņu nozīmīgumu, kas stimulēs izaugsmi. pārmaiņu nozīmīgums neko nestimulēs, ja izpaliks pašas pārmaiņas. tas, ka Vjačeslavs Dombrovskis sāka garu uzrunu arī neko nestimulēs. Vjačeslavs Dombrovskis savu uzstāšanos sāka ar garu uzrunu par pārmaiņu, kuras stimulēs izaugsmi, nozīmīgumu. "Cilvēki nevis bēgs no Latvijas, bet tā viņus aicinās atpakaļ," uzskata Sprūdžs. nepareizs divdaļīgā saikļa «nevis ... bet» pielietojums.
Virstēvs
V
Zatleristi iet pareizu ceļu jo banku spekulanti, kuriem zatleristi kalpo, cilvēkus pēc tautībām nešķiro, ir tikai MAKSĀTĀJI. Neoboļševiki vienvārdsakot!
pamela
p
P.S. Sprūdža k-gs, iesaku tad videjo aritmētisko,lai nevienai no "kopienām"nebūtu šķērmi ap dūšu pāriesim valstī uz LATGALIEŠU dialektu par ko tā sitās viens nabaga Viļums,jo viņš jau nesavāks tik daudz latgaļu kuru dēļ būtu šis dialekts jāzubrī skolas solā. Vilks paēdis un kaza dzīva? Man TZO par ideju,jo to ordeni mētā pakaļ katram kurš kaut nedaudz pakaitējis Latvijai !Godmanim,Daudzem utt .
Bērnudārzs
B
Infantīliķiem no VL saimnieks pat svētdienā liek sēdēt pie kompjiem un rakstīt stulbības.Bet normāli cilvēki tāpat nebalsos par sīko puišeļu -fašisteļu partijiņu,ko finansē čečenu mafija..Domāšana viņiem aizkavējusies kaut kur 30.gados.Naciķi nelaimīgie.21.gs. ir pilnīgi citas prioritātes.Nu,nebūs te nekādas mononacionālas naciķu valsts. Tā pati ES to nekad nepieļaus. Un ko naciķi brēks tad,kad arī Krievija pievienosies ES? Jau šobrīd Krievijai pieder 100x lielāka ietekme ES,nekā pastalnieku LV.21.gs.ir jādomā par to,lai Eiropu nepārņem dvieļugalvu ordas.Nu,jā,VL jau čečenu bandīti ir labākie draugi.
Logopēds
L
Taisnība tev, Bēnudārz. Bet te gan ož pēc organizētas komentēšanas. Baidās no ZRP. Viss jau bija sadalīts, par visām naudas plūsmām bija vienojušies. Un še tev, atkal viss pa jaunam. Pēc dažiem komentiem tiešām prasās pēc kriminālpolicijas, jo nu reāla atbilstība konkrētiem pantiem par naida kurināšanu (atšķirībā no Iesalnieka). Bet pārāk nopietni to Dienas lapu arī nevajag ņemt - kā veca sēta maskačkā, raksti ko gribi, redaktoriem pie kājas. Pat Delfi salīdzinājumā ir līmenī.
  • 2
  • 5
Ilmārs
I
Bērnudārz, tu esi īsts mēsls!
  • 12
  • 6
Ilmārs
I
Savā ziņā pareizi. Ir taču arī latvieši no SC, kuriem Latvijas valsts ir pie vienas vietas, galvenais laba dzīve un tad, kaut vai atkal Krievijas sastāvā.
pamela
p
Sprūdža k-gs,un pēc jūsu prātuļojuma latvieši pārtaps par krieviem /visdrīzāk / vai otrādi?Varbūt mēs būsim "paDOMJU tauta"vai vidējais ""ОНО"?Es neesmu ar mieru nebūt latv iete!Un vai SC un Urbim ,Ušakam utt,apjautājāties?Kādā valodā dūdosim?Es arī negribu līdzināties sliktajam Lembergam u.c.Tas tā stipri ož pēc komunisma!
J
Kalpa cilvēka psiholoģija! Ja gribi vadīt valsti nevari domāt mēs - tikai latvieši. Valstī dzīvo dažādas nācijas, kuras jāvieno vienā valstī un par kurām valsts vadītājam jādomā. Ja viņš domās tikai par latviešiem, viņš domās par valsts daļu. Ko lai pārējie dara, kā lai viņi uzvedas šai valstī ? Kā anarhisti?
  • 2
  • 4
bite
b
Zatlers visādi ir foršs vecis,, bet mazliet naivs! Es īsti neticu, ka viņš spēj ieraudzīt cilvēkos negodīgumu, alkkatību un ļaunumu. Tas vien, ka Kukule tur vēl sēž, manas aizdomas pastiprina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas