Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sprūdžs uzskata, ka jaunība ministra amatā ir tikai pluss, nevis trūkums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tu
T
Vai Spradzītis sevi tur par tik gudru, ka uz valsts rēķina varēs segt savas kredītsaistības??Vai arī ar varu gribi būt mīlēts? Varēji jau gan saprast cik ļoti tauta tevi nicina un beigt rēgoties katrā lapā! Tfuu!
puaro
p
"Igaunijas izraušanās mums priekšā notika laikā, kad viņu valdībā bija daudz divdesmitgadnieku," norādīja E.Sprūdžs ----------------------------------------------------- Tikai neliels jautājums -cik no šiem jaunajiem igauņiem bija ar vidusskolas ''grādu''?
Helena
H
Vel viens atsledznieks! Štrunts ar jaunību, bet kur ir tava izglitība, jaunietis? To krēslu vajadzēja Cilinskim uzticēt, citādi sanak, ka sprugstiņs izbrauks uz speciālista-profesionaļa muguras, cūka tāda! Neciešu partijas funkcionāros vē kopškomunistu laikiem. Tiem pat savas "augstskolas" bija "visshaja partijnaja shkola" un skaitījas spečuks ar augstako izglitību (iemācijies marksizmu-leninizmu)
Lūriķis
L
Labi,ka vismaz kāds atzīstās ,ka tanī VPH kaut ko mācījies-marasmu un ļeņismu,citādi nesapratu,kur tas Aivars visu laiku braukā un paliek arvien stulbāks un stulbāks!
  • 0
  • 0
lūriķis
l
Vai 31 gads ir jaunība,vai brieduma sākums?
brm
b
Jaunības beigas, brieduma sākums. Nobriest gan bija vēlams pirms sēšanās ministra ķeblī.
  • 4
  • 0
doma
d
Jaunība tiešām ir pluss, bet ar izglītības un pieredzes trūkumu gan, maigi izsakoties, nevajadzētu lielīties. Jebkurā darba piedāvājumā šīs abas prasības ir pirmajās vietās. Ministriem, izskatās, ir savādāk. Galvenais, lieluma mānija.
eliza
e
intereanti - VARAM maajas lapaa staav rakstīts, ka Sprūdžs vēl macās!! Bet citur (Dienas sadaļā - novērtē deputatu) - ka jau pabeidzis! Ka tad tur īsti ir? KOLEDŽĀ, kurā viņs it kā studējot , PIEĻAUJAMIES maximālais studēšanas ilgums ir 6 gadi, tas nozīme, ka sogad viņam japiebeidz tā iestāde. Un vispār - tad jau jebkurš var kļūt par ministru. arī vidusskolnieks.
HAHA
H
Zatlers tak solija, ka ministri būs augsti skoloti profesionāļi...:)):)):)) Atkal solīts makā nekrīt, bret Zatlers gan esot iekritis ar 'sprudža"grupējumu!!!!!!
  • 0
  • 0
Latvijā var
L
Unikālā prakse aizsākās ar IZM ministru Vītolu. Kā redzams, pat arodskolnieka Šlesera "izcielie" darbošanās rezultāti nav pārliecinājuši ZRP par izglītības un pieredzes nozīmi. Tātad, ja persona ir imūna pret ētikas principem, nekaunīga, ambicioza un agresīva, tā var pretendēt un iegūt jebkuru valstsvīra amatu. Jaunieši, studēt, gūt profesionālo pieredzi darbā un kopt kultūru nav racionāli.
  • 4
  • 0
pretīgums
p
Pluss ir arī izglītības un pieredzes trūkums? Un kāds pluss vēl ir astronomiskais parāds 300 000 (!) šādā vecumā! Jaunības kretīnisms Sprūdža izpildījumā.
:)
:
savukārt izglītības trūkums ministra amatā par plusu nav uzskatāms
diemžēl
d
TP "lielākā kretīna princips" atkal rullē.
ak, politiķis!
a
Kādu rezultātu dod pluss pie nulles? To saprot pat sākumskolnieki.
bezvārdim
b
Kāda vērtība ir 0 ar + zīmi? gudriniek? :):):)
  • 0
  • 0
Vārds
V
nu redz - tev četri plusi pie tās nulles pielikti balsojumā un +4 sanāk :)) reizināšana ar nulli dod nulles rezultātu jefiņ! pieskaitīšanas rezultātā nulle vairs pāri nepaliek :))) kā pašam ar sākumskolu? vai tad sākumskolas diplomus arī jau tirgot sākuši? :DD
  • 0
  • 1
Ieva
I
Jaunība varbūt, bet glupība un nepamatotas ambīcijas gan!
Hua Go Fens
H
Jau Mao norādīja, ka nezināšana ir priekšrocība.
Janka
J
Ja jau tikai būtu jauns, tad vēl nekas, bet ir jau vēl idiots piedevām...
$$$
$
Kurā klasē māca Latvijas ģeogrāfiju???Ja jau ministrs nezina pat to cik reģionu viņa pārziņā....Tad nu Jankam taisnība!!!!!
  • 1
  • 0
Vārds
V
aga.. jaunība ir vienīgais netikums, kas pāriet pats no sevis :) lai nostrādā savas simts dienas.. tad skatīsies ir idiots vai nav..
  • 0
  • 0
hmm...
h
Vai šādi runāt ir gudrības apliecinājums?
  • 0
  • 0
west
w
Ko niekoties, saliekam ministru amatos tīņus vai bērndārzniekus un visa Latvija būs viens liels pluss.
..
.
jā tikai, kur izglītība un pieredze? Atkal ministrijas darbinieki cietīs, kamēr jauniņais apgūs darba iemaņas un ierubīsies tēmā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas