Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

ST izvērtēs, vai nodokļu aplikšana depozītiem nav bijusi par ātru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lēcu virums
l
nu ko Tu "brauc virsū" tam dzerim? Viņš taču ir Jaunā laika angažēts skribents un viņa uzdevums ir apd**** visus, ko Jaunais laiks liek.
Andrievs
A
1. Saiema, kas pieņēma izmaiņas likumā par IIN, ir likumdevējs nevis izpildvara. 2. Demokrātiskās valstīs, par kādu Satversmē sevi uzskata Latvija likumus nepieņem ar atpakaļejošu spēku. Jau sen bija laiks aplikt ar nodokli procentu ienākumus, bet nedrīkst aplikt ar nodokli ienākumus, kas iegūti vairākus gadus iepriekš pirms likuma pieņemšanas. Tā piemēram daudziem tiks aplikti ienākumi no apdrošināšanas uzkrājuma, kas veidojies 5 - 7 gadus pirms izmaiņām likumā. Privātā pensiju fondā noguldījumus izdarījušais nezina, ar kādu nodokli tiks pensijas izmaksas brīdī aplikti ienākumi, kas iegūti līdz 2010.gadam. 3. 2009.gada beigās daudzas bankas ieviesa depozītus ar procentu izmaksu noguldījuma izdarīšanas brīdī. Šīs manipulācijas dēļ noguldītājs, kura depozīta termiņš beidzās 2.janvārī maksā ienākuma nodokli, bet tas, kurš ielika depozītu 30.decembrī un saņēma procentus uz priekšu, nodokli nemaksā. Padomājiet labi, kurš vairāk izputina valsti.
jag
j
tatad noguldisu naudu arzemes
dzeris
d
Es iesaku atlaist valdību un uzticēt tās f - jas ST. Ja prot naudu pa labi un pa kreisi dalīt, lai tad atbild arī par naudas iekasēšanu. Vispār, tas ir absurds, kas notiek, nevienā valstī ST nejaucas tik tieši izpildvaras funkcijās, acīmredzot, Kūtrim vēlme šo valsti izputināt galīgi.
Diemžēl
D
LR Satversmes tiesa ir nekompetenta un pieņem politiskus, nevis juridiskus spriedumus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas