Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

ST pieņem izskatīšanai lietu par tiesnešu algu "iesaldēšanu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdis
v
tiesneši aiz'nemti darbā viniemk nav laika intresēties kas ar valsti notiek ,tāopēc ar sašumu meklē taisn'bu un viņi to dabūs
Marika
M
visiem citiem (skolotājiem, ārstiem) nekāda tiesiskā paļāvība nepienākas. tāpat nekāda tiesiskā paļāvība uz veselības aprūpi, izglītību nepienākas ļoti daudziem vienkāršiem cilvēkiem, kuriem nav naudas lai tiesātos. tad arī būs tiesneši pērtiķiem.
ZUM
Z
Viņi uzskata, ka tas pārkāpj Satversmē noteiktās tiesības veiktajam darbam saņemt atbilstošu samaksu. ------------------------- Šeit jāvērš uzmanība vārdiem "veiktajam darbam ... atbilstošu samaksu". Ja samaksa būtu atbilstoša vaiktajam darbam, tad veselai eksemplāru plejādei algu vajadzētu nevis iesaldēt, bet samazināt
analītiķis
a
Atbalstu Temīdas aicinājumu referendumam par tiesnešu iecelšanu uz noteiktu termiņu, nevis uz mūžu.
nu gan
n
Beidzot! Neviens ministrs,vesels to kabinets un pat Saeima, nevar grozīt vispārējos tiesību principus!
Teodora
T
.............
dzeris
d
No vienas puses - ja var dabūt vairāk, kāpēc atteikties? Vēl jo vairāk, ka šinī valstī visi, iz'ņemot kvaukšķus, dzīvo pēc tāda principa. Vienīgais nepatīkamais moments, ka ņemot vērā tiesu reputāciju un nevēlēšanos pašattīrīties šis solis sabiedrības acīs nekādu atsaucību negūs. Bet neviens jau neko citu, nekādus tur piemērus sabiedrībai, kā rīkoties krīzes laikā, no tiesnešiem arī negaidīja.
Teodora
T
Atbalstu Jūsu viedokli.
Vārna
V
Vārnai acī neknābšu! Un viss!
Anna
A
kāpēc lai tiesneši neaistāvētu savas intereses? darbs viņiem (kas no tā kaut ko saprot) nav putekļu slaucīšan no nieciņiem veikalā vai ielas slaucīšana. tas ir gana atbildīgs, prasa zināšanas un daudzu likteņus nosakošs. Tāpēc nevajag komentāros rakstīt muļķības! Likums ir jāievēro, arī Godmanim! Liekas, ka Polijā(varbūt neatceros valsti pareiz) ir šāds precedents jau bijis un tiesneši uzvarējuši.
Temīda
T
Biedrība Par godīgumu tiesu varas sistēmā Temīda par to, kā tiesneši izbīda sev patīkamus likumus.
Temīda
T
Biedrība Par godīgumu tiesu varas sistēmā Temīda atgādina, ka Latvijā ir viena no viskorumpētākajām tiesu sistēmām Eiropas Savienībā, tiesu nepieejamība un lietu notušēsana notiek sistemātiski un gadiem. Līdz 2009. gadam nav notiesāta neviena baltā apkaklīte par ekonomiskajiem noziegumiem, tiesu ķēķis turpinās. Tāpēc biedrība organizē referenduma uzsākšanu par tiesnešu vēlēšanu uz laiku, nevis uz mūžu, kā tas ir tagad. Aicinām visus atbalstītājus pieteikties biedrībā: [email protected]; telefons 26553166.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas