Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Starp lāpu gājieniem un nodokļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Atvainojiet, iepriekšējais komentārs 2011.09.06 10:15 bija adresēts Dundaram. Tas nav viņa komentārs.
vilis
v
Nu gadu jau pa Saeimu apmuļļājušies ir.Lielas glupības pielaiduši nav.Palicis vēl pārkāpt sunim asti - beigt māžoties 16.martā un tad jau var cerēt uz valdību.
K-K
K
... Komentars ir glaimojoss, jo nav iemesli kritizet politiku kas ir racionala un latviskas kulturas aizstave. Tas, luk,nav iespejams izlasot citu partiju programmas - varbut tikai ZRP un Vienotibas, bet daleji. .. Rezume: katrs piedzivojis un pieredzejis darbinieks zin, ka konkretus priekslikumu var izstradat tikai tad , kad spej iepazities tuvak ar so ' birokratijas slogu' un 'likumu mudzekli'. Roma netika vai nojaukta uzcelta viena diena , Riga tapat !
Jānis Iesalnieks
J
NA ir Latvijai jauns programmas tips - atvērtā programma, kas nemitīgi tiek papildināta dažādās diskusijās ar iedzīvotājiem un ekspertiem. Arī šodien būs viena no tādām diskusijām, kuru tiešraidē varēs vērot no 14:00 visulatvijai.lv
Kaspars Gasūns
K
Ceru, ka būs izstrādāta redakciju sistēma, lai varētu atsaukties uz versijām. Citādi vienā brīdī programma ir viena, bet citā - jau pavisam cita. Tas gan aizdomīgi izskatās pēc tā, ka ierobežotajā laikā neizdevās pabeigt pietiekami kvalitatīvu programmu. Cerams gan, ka tas nav patiesais iemesls.
  • 3
  • 8
opis
o
Tieši šodien NA veido diskusiju par programmu
Dundars
D
Viss tas izbazūnētais VL radikālisms ir absolūts bleķis. Pilnīgi normāla, eiropeiska partija. Štokenbergam u.c. ijābiem bieži patīk norādīt uz atseviķiem Iesalnieka izteicieniem. Man gan nav saprotams, kāpēc Štokijs stāv klusu par kliedzošajām SC Ādamsona atklāsmēm par balto rasi utml. Laikam tāpēc, ka ļoti jau nu gribas sadarboties ar SC, un pat rasisms tam nav šķērslis.
Kaspars Gasūns
K
Atvainojiet, iepriekšējais komentārs 2011.09.06 10:15 bija adresēts Dundaram. Tas nav viņa komentārs.
  • 0
  • 0
Dundars
D
Bija runa par SC un VL! - rasistisku izteikumu regularitāti šajās partijās, to informatīvajā vidē. Ar VL! saistītajos interneta resursos antisemītisku, rasistisku, rusofobu, homofobu, islamofobu utt. izteikumu regularitāte ir vienkārši šokējoša. SC informatīvo vidi neesmu tik konsekventi pētījis, bet pēc novērotā tur parādās letofobiski, bet ne rasistiski utt. sentimenti. Savstarpējā nepatika starp latviešu un krievu kopienām ir saprotama, jo intereses ir konkurējošas. (Nepatīkami, bet tāda ir mūsu valsts realitāte.) Bet ko gan latviešu "nacionālistiem" ir nodarījušas citas rases, reliģijas - manuprāt, tik sistemātiska un sistēmiska ksenofobija ir vistiešākais radikālisma pierādījums. Un tas parādās gan partijas atbalstītāju, gan partijas līderu izteikumos. Šādas komentāru "izrunāšanās" formāts nu nekādi nevar vest pie skaidrības (empīriski un loģiski pamatotas), kādēļ vienā kopienā ir lielāks noteiktu noziegumu īpatsvars kā citā. To dara, balstoties uz nopietniem pētījumiem; nereti cēloņus metodiski korekti nemaz nav iespējams noskaidrot. Bet svaidīties ar stereotipiem un būvēt no tiem gaisa (dubļu) pilis - atturēšos.
  • 0
  • 0
Dundars > Kasparam
D
Es tā arī nesapratu, kāpēc jūsuprāt rasistiski motivētos noziegumus Latvijā izdara pārsvarā krievvalodīgie? Kāda socio-antropoloģiskā bāze tam ir apakšā? To vajag izrunāt. Vajag mēģināt rasta atbildi.
  • 0
  • 2
Kaspars Gasūns
K
@ Dundars/veeleetaajs 1) Vai visi rasisma noziegumus pastrādājušie krievvalodīgie automātiski ir saistīti ar SC? Un kādā prātam neaptveramā veidā Jūs konstruējāt to "manu loģiku"? 2) Biškeka drīzāk ir neveiksmīgas retorikas piemērs; tajā nav ne rasisma, ne kādas ksenofobijas bāzes. Tāpat arī Čepurova; turklāt kas tad šis par tādu SC aktīvistu un flagmani. Būtībā nosauktie piemēri tieši apstiprina manu tēzi - SC rindās šādi gadījumi ir fragmentāri. Savukārt viens pats Iesalnieks (Biškekas līmeņa un vēl krietni sālītākus) radikālus izteikumus producē nonstopā. Ja Ādamsona izteikums tiek kritizēts, tad Sluča neadekvātie teksti tiek publicēti VL! mājas lapā. Un tā var turpināt ļoti ilgi un dikti. 3) Patriots var būt arī nacists. Un Latvijā šāda tendence ir pieaugoša. Diemžēl. Utt.
  • 2
  • 1
veeleetaajs
v
Un draudi ar Biskeku bija atsevisks Urbanovica izleeciens? Bet izbijusaa Dienas blogera Vladimira Cepurova trakosana, saukaajot patriotus par "nacistiem", kas laikam ir miiljvaardinsh krievvalodiigo apspiesto nabadzinju aprindaas? Tie nav atseviskji izleecieni, taa ir sisteema un ir jaabuut Kasparam Gasuunam lai to noliegtu.
  • 3
  • 2
Dundars > Kasparam
D
Tu kļūdies, dēls. Acīmredzot par maz uzturies krievu tautības vidē. Nosauc mums pāris pēdējo gadu rasu naida noziegumus Latvijā, un noziedznieku mātes valodu. Pēc tavas loģikas, vajadzētu būt latviešu valodai. Bet ir krievu. Tavs skaidrojums?
  • 7
  • 4
Kaspars Gasūns
K
Nu SC kopumā tomēr ar šo kaiti neslimo ne tuvu tik smagi kā VL! Šis ir bijis atsevišķs Ādamsona izlēciens. Savukārt VL! vidē antisemītiski, rasistiski, ksenofobiski, fusobobiski un vienkārši kliedzoši aprobežoti izteikumi ir viena no dominējošām tēmām.
  • 3
  • 13
Guntis Brencāns
G
Veselības nozare ir viena no jomām, kurā NA ietvaros jau savlaicīgi tika izstrādāti piedāvājumi. Runājot par birokrātisko slogu un valsts pārvaldes darba kvalitāti un vienkāršību, prioritāri jāskata tās jomas, kurās ir liels korupcijas risks un ilgs administratīvo procesu (iesaistīto ierēdņu, iestāžu garā ķēde) laiks.
Kaspars Gasūns
K
Un VL! konkrētie piedāvājumi? Parādnieks jau pirms iepriekšējām vēlēšanām lielījās, kā "revolucionāri ierobežos papīru kaudzes"... bet nekā konkrēta vēl arvien nav. Īpaši jau no viņa paša puses.
  • 3
  • 6
Dens
D
VL nav vajadzīgi juristi un citi speciālisti, pietiek ar Parādnieku un citiem lāpu gājienu dalībniekiem un nacionālo lozungu skandinātājiem
@
@
"Ņemot vērā pieredzējušu juristu klātbūtni NA rindās, programmā pietrūkst konkrētu priekšlikumu" Uz mirkli iedomājos Grūtupu, vai Borovkovu, kurš teica, ka balsošot par NA. Nesaprotu, kur meklēt labumu pirmā kunga klātesības sakarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uzziņa


Liekam atzīmes VL!-TB/LNNK programmai

+ Daudzpusīgs atbalsts ģimenēm ar bērniem
+ Energoefektivitātes veicināšana ar nodokļu atlaidēm
+ Priekšlikumi, kas atdzīvinātu mājokļu tirgu

- Valsts lomas ekonomikā palielināšana, kas var atbaidīt investīcijas
- Nekonkrēti priekšlikumi par veselības un iekšlietu nozari 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas