Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Štelmahers: vārds "politiķis" ir kļuvis par lamuvārdu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu bet
N
Ja Štelmahers ir tāds mīkstais, tad labāk lai arī nelien politikā, jo tur vajag drosmi. Ja drosmes nav, tad tāds politiķis ātri paliek par savu saimnieku pakalpiņu.
Bet
B
kādu politiku taisa Latvija kā valsts - nekādu. Interešu grupiņas tiek pie varas lai legāli sazagtos un tā ir politika mūsu valstī.
Berta
B
Lai arī zināms egoisms, kā arī pilsoniskās drosmes trūkums no Štelmahera puses tas ir, viņam tomēr ir taisnība. Bet kurš lauzīs šo stereotipu? Mums visiem zināms, ka Dombrovskis un Repše nav apzaguši valsti, bet gluži otrādi - strādā par vismaz 4 x mazākām algām, nekā bija tās, no kurām viņi atteicās par labu politikai. Kāpēc to nevarētu Štelmahers? Varētu taču savā biznesā lietas uzticēt kādam direktoram, pašam paturot kontroli, ne? Ja godīgi, - Dombrovski, salīdzinot ar Štelmaheru vismaz ir par ko cienīt - tā ir viņa drosme un prasme atteikties no personīgā labuma valstij par labu.
Tt
T
Štelmahers publiski atzinās ka ir EGOISTS! Reputācija rūp vairāk par valsti ... Nožēlojami ...
Futbols
F
Vards Politikis roda sadu telu: Cilveks kurs izlaupa so valsti un zog no Latvijas iedzivotajiem. vini garigi un intelektuali aprobezoti. Vini nemakuli, tikai prot rakstit likumus saviem mantkarigiem nolukiem un sis valsts iedzivotajiem galigi vienalgi. Vini parstava bijuso PSRS Latviju. Vini rikojas partijas intreses ne musu. viniem galvas vajadzetu nogriest un mes ar gandarijumu spelesim futboli ar vinu galvam pie valdibas ekam. Viniem jamirst. citadi sai valstij nav ceribas
GG
G
1. Štelmahers nav uzņēmējs, bet vidējā posma menedžeris. 2. Ja esi bez riekstiem, tad tiešam nav ko politikā darīt. 3. Tīri personīgi - nepinies ar slīpiem ļautiņiem kā Štokenbergs.
no otras puses
n
Spriežot pēc komentāriem medijos un personiskām atsauksmēm, Štelmaheram jau šobrīd trūkst sabiedrības cieņas. Kļūstot par politiķi, to neiegūsi.
Jukums
J
Ko sēsi, to pļausi.
Vecais
V
Šeit ir atbilde tiem, kuri klaigā, ka Latvijai vajadzīga profesionāla valdība. Kur vēl meklēt lielākus profesionāļus, ja ne starp uzņēmējiem? Šķēle un Šlesers ir uzņēmēji (vismaz savai kabatai - veiksmīgi uzņēmēji), bet tos mēs vairs negribam. Štelmahers un Ķirsons atsakās nākt., jo labi saprot, ka neatkarīgi no sekmēm pēc četriem gadiem tiks uzskatīti par zagļiem. Visiem ir izdevīgi, ja valsti vada neprofesionāļi - tad ir uz ko novelt vainu.
*****
*
Vai vari nosaukt politiķus, kuri nerūpējas par pašu labklājību, pa lielam?!
KLM
K
Un visrupjākais no šiem diviem lamu vārdiem - Kalvītis...
J
Zinu divus lamu vārdus: POLITIĶIS un DEPUTĀTS.
Горемaмыкин
Г
saki,kas ir šie * b r ī n u m i ņ i * un kādu partiju pārstāv ? Latvijas politiskā seja ............................................................ ............... K.Leiškalns TP skanošākā(tukšā) muca ............................................................ ......G.Bērziņš kavalērists Zirga galva ............................................................ ...............V.Veldre trekno gadu garants(arī cūkmens,arī taukmūlis)...............................G.Kalvītis banda s āksts,nerrs ............................................................ ....................Dz.Jaundžeikars kampējs arī puķu Andris arī Mākoņtēvs .............................................A.Šķēle un pats īpašākais gadījums nasing spešel arī atpūšanās darītājs ..............................................A.Slakteris l ai piedod kāds *b r ī n u m i ņ š * ja esmu piemirsis nav jau viegli visus no tās kampēju (maigi izsakoties) bandas atcerēties ...
ha
h
Jā un paldies Šķēlem un līdzīgiem TP taukmūļiem!
jaa,Dievs iedod prātu,velns a
j
nelatgalietis, bet saprot ,kas ir kas, 21.02.2010 15:07 Ja jau SCP pievienojas JL un veido JL klonu"'Vienotība'" tad ,tik tiešām ,jāpiekrīt ŠTELMAHERAM par šo viņa partijas biedru saprātu un izvēli .' --------------------------latgalietis 12:50 21.Feb. Nu, nu. Izskatās, ka Baltkrievijas batjka ir liels demokrāts salīdzinot ar Repšes kungu. 13 14:37 21.Feb. Nebūšu izbrīnījies, ja Repšem, no rītiem ieslēdzot savu darba datoru, ekrānā parādās apmēram šāds sveiciena teksts: "Labrīt, visgudrākais! Nekad neaizmirsti, ka pasaulē ir tikai divi viedokļi - Tavējais un nepareizais!" vairs nav SCP ,bet JL klonsVienotiiba, 21.02.2010 15:13 jaa,beediigi tam SCP ar izveeles sapratni,ka metas kopaa ar SVF un Parexsa faniem Biju labaakaas domaas par SCP ,pat biju noleemusi balsot par shiem ,bet,nu,redzot vinju izveeli par labu valsts paardeveejiem verdziibaa ,man vairs nav veeleesshanaas balsot par shiem SCP /taa pati politika vien ir arii jums ,taa ka nav ko piesegties ar partijas nosaukumu, kursh ,nu vairs neatbilst patiesiibai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas