Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Stendzenieks: vieglāk būtu bijis "pārdot" vienu pašu Šķēli, Šleseru vai Ulmani

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Paldies Stendziniekam! Smieklīgāku reklāmas kampaņu diez vai vēl kādreiz piedzīvosim.Bija jautri!
Nibyru>sss 08.10.2010 08:20
N
Pilnīgi piekrītu sss 08.10.2010 08:20 Stendzenieks ir amorāls tips, jo ... vēlas pārdot Saeimā ievēlamo deputātu!!! . Vēlēšanu rezultāti nedrīkst būt reklāmas kampaņas rezultāti, bet tautas izvēles rezultāti un nedrīkst maldināt. Stendzeniek, iedomājies situāciju, kādam cilvēkam ir bērns un bērns saslimst. Viņš vēršas pie viena ārsta, pie otra ārsta un nekādu rezultātu. Tad viņam trāpās pa rokai apmaksātas reklāmas raksts, kurā slavināts kāds ārsts, kurš it kā veiksmīgi ārstē visas slimības. Cilvēks, protams, dodas meklēt palīdzību, rezultāts ir bēdīgs. Izrādās tas nemaz nebija ārsts, bet kaktu dakteris ar labi apmaksātu reklāmu. Var jau pateikt, ka reklāmists nav vainīgs, bet vai no tā kādam kļūs vieglāk.
vw
v
Viņš absolūti neapskaužot valdību, "kurai būs jāpieņem lēmumi pretrunā ar visiem tiem solījumiem un paziņojumiem, ar kuru palīdzību viņi ir uzvarējuši". =========================== Stendzenieks laikam nebija pamanījis, ka PLL solījumi un paziņojumi bija daudzkārt neizpildāmāki un utopiskāki. Ko viens pats Šlesers nesasolīja :)
Sēlis
S
Ap kaklu AŠ karātavu numurs Savickis,kā vecs čekists nodevību nepiedos.
Kolors
K
Tur jau ta problema, ka meginajāt viņus pārdot. Nenopirka.
U
U
protams, ka atsevišķus sūdiņus ir vieglāk noandelēt nekā veselu sūdu čupu... :)
cinks101
c
protams ka vienkāršāk piķis x 3
Varna
V
Andra Šķēles, gan Aināra Šlesera personā bija kļuvusi par grēkāzi, -- Smiekli nak. Eriks ir parak liela illuzija par Skeli un Sleseri ka domaa ka vini uztaisiti par "grekaziem", ka ari vins ir parrekinajies ar kampanju un izskatas vinam ir GRUTI TO ATZIT. Vins vaino visus citus un atrunajas izvairigi un nekonkreeti. Nepietiek viriskiibas atzit savu zaudejumu. Nu ko , Erik, galvenais elements truksts--- ka paeduais nekad nesapratis nepaedusu un tu kopa ar Sleseri un Skeli jau sen piederi pie paeduso, elitaras sabiedribas dalas un ta tev sakapis galvaa ka tu vari mierigi, visados veidot skalot smadfzenes tautai ar savu piebarotaju/ sponsoru domasanas veidu. Redz ka sanaca, ka gadas apkezities tikai nav drosmes to atzit.
pats atzinies
p
kaadi "pardodamie" tads "pardevejs"
wawa
w
hahaha lūzers!
J
ziepējās, ziepējās un tomēr iesprūda...
alexia
a
bingo!
tādi esam
t
Prieks par šā uzpūtīgā pūšļa izgāšanos.
sim
s
"Vēlēšanās ikviena uzvara sevī nes sakāvi un ikviena sakāve - uzvaru": sho aizlieneeto atzinju Stendzenieks vareeja arii nepiemineet. PLL muuzha maajas ir turpat kur Saimniekam, ziigeristiem un citiem liidziigiem veidojumiem.
falšā Matrjona
f
Jā, dārgā- neizbēgamais nāk, jo polārie ledi kūst, arvien vairāk teritoriju slīkst ūdenī, zivju paliek arvien mazāk, šausmas un izmisums ar katru dienu vairojas un ar Dombrovski tam nav ne mazākā sakara.Mēs dzīvojam ļoti cilvēcīgi un es Dievam par to ikdienas pateicos, bet arī nākotne ir vienīgi Viņa rokās- ieguvējs, kas to apzinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas