Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Stendzenieks: Zatlera partijas ievēlēšana Saeimā sagādās lielāko vilšanos vēsturē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marianna
M
Man gan vislielāko vilšanos sagādā pats Stendzenieks. Laikam tāpēc, ka kādreiz ļoti patika. Likās ka ir ļoti talantīgs, jauns dizaineris ar netradicionālām idejām. Kamēr netika nopirkts! Kādreiz bija viņam Zoom! tad tika apgriezts otrādi Mooz! (Mūdzis?). Viss mainījās, kā greizā spogulī. Un tas gan ir traki. Kad reizēm, dzirdu viņu runājam, nespēju noticēt! Tāda žults! Un talants laikam pazudis. Jo mākslinieki jau nerunā ar vārdiem, bet savien darbiem. Bet cienījamais Stendzenieks izpaužas kur vien un kā vien var un ļoti tendenciozi. Nespēju noticēt, ka viņš tā domā! Un trakākais - paziņo ka tā domā tauta! Ar kādām tiesībām?
Che
C
Stendzeniek, priekš kam tu izsaki prognozes un tikai apstiprini savu muļķību. Kā Ījābs, Runcis un Zanders pirms Prezidenta uzruna. Saimu tak nesaņemšoties atlaist :-))))
aie
a
Vispirms jau jāredz, kāds būs piedāvājums un tad var rakstīt, runāt, kritizēt vai slavēt. Mēdiji un visādi speciālisti jau mēnešiem pirms notikumiem izsaka savus viedokļus un versijas, ka netīk klausīties... Vajag runāt par notikušiem faktiem nevis zīlēt un izdomāt, kas būtu, ja būtu...
cd
c
Geniali!20 gadu tev lidzigo mudzu valdisana ir radijusi vienu no nabadzigakajam EU valstim.Tavi "spejigie"ministri un ar nopirktajiem diplomiem apkartie juristi ir so valsti un tautu piebeigusi.Turi muti Stendzeniek.
nepareizais galvaskauss
n
Nu ko d..s,pratveder!kakim zem astes tavi sprieddelejumi.visi 3 oligarhi ir zaudejusi un tu ari!
Turaida
T
Stendziniek, pēc tevis cietuma restes ilgojas, īapši pēc tavām tautas zombējošajām kampaņām par labu visādiem spēkiem :) Noteikta tautas daļa nav muļķi un visu atcerās :)
Vierry
V
Ērik, ja tā būs, tad lielā mērā, pateicoties Tev....... Cik varēji ilgi pirkt vietas Saeimā ar naudu un reklāmām, un nedomāt par cilvēkiem, tautu un Latvijas nākotni....!!!!!!!!!!!!! Tu Pats to lielā mērā ietekmēji!!!!!!!!!!!!
Hihihi..
H
Nu Stendzeniekam bizness zeela un plaika Slesera pasparnee !!
Oskars
O
Stendzenieks ir IZSAIMNIEKOTĀJS - manas tautas APZADZĒJS , jo ņemis KUKUĻUS.
Zombis
Z
Stendzeniekam vispar nav ne mazakas sajegas kas ir "tauta" un kas ir "valsts".
Interesanti
I
Tagad smjadzenu skalotaji ir uzmetusies par politologiem? Gaisregiem? Sociologiem kuri prjecee nakotni balstoties uz statistiku? Macitajiem? Un viss tadel ka nav pec vina pratam. Laika, Erik, slikti tautu izzombeji!
nazis
n
Stnedzneieks veel joprojaam neko nav sapratis! Tik lielu vilshanos kaadu sagaadjushi ir vinja kungi ASh2, LAtvijaa vairs neviens nevar sagaadaat. Vinju laikaa Latvija gandriiz tika izniicinaata, paldies Dievam, ka notika kautkaadas neizskaidrojamas inciatiivas un tautas pashsaglabaashanaas instinkts, ka saprataam, ka taa taalaak vairs nevar. Stendzenieks nevar paardziivot to, ka ir faktiski bankroteejis, jo bez politpasuutiijumiem dziivot nevar, profesionaali neko nejeedz, ir absoluuts nulle un plagjiators reklaamas jomaa, a ielas slauciit negribas. Nu neko dariit, par savaam kljuudama jaamaksaa, es jau to vinjam komentaaros meegjinaaju iestaastiit gadus 8 atpakalj. Un maksaas visi vinja peectechi veel vismaz 7 paaudzees. Karma ir sachakareeta nevaaji.
Pilsone...
P
Stendzeniek, vai nebūs gana rīt un aprīt labos nodomus, vai nebūs gana "krāt" naudu, gan jau pietiks izdzīvot līdz kapa malai,vai domā, ka dzīvosi mūžīgi...esi pieticīgs,neaprīsi visu,...
Kex
K
Ta sjau paliek nepieklajigi tik daudz publicet Stendzenieku "Diena". Ta ja Vedajevu ar vina sektu ari vareja tik pat biezhi nopublicet un vina "domu graudus".
MV
M
n'\e lielākā vilšanās ir tā ka ar ša mūdža gādību vēl bariņs no jau izjukušas PLL sēz līdz oktobrim SAEIMĀ

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas