Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Štokenbergs rosina disciplinārlietu pret Ogres tiesnesēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dopings
d
Tās abas vecenes vajag dzīt ārā, tad jau naudu par šiem gadiem ir sagrābušās pietiekoši, ka var braukt uz Kanāriju salām, kur brauc tikai - RIETUMU MILJONĀRI.
grūti noticēt,
g
vajadzētu vispār pabaudīit, cik viņas ir darbā. Maz. Visi kantori dzīvo zaļi.
grūti noticēt,
g
ka kāds var piespiest godīgam darbam tiesu taššu tauku vecenes. Bet lai veicas Štokijam.
rita
r
Galvenais paradit, kas vispar kaut kas kustas!!! Divas tantukas paradijas!!! Cik disc. park. Saeima, ministrijas..... par to ne raksta...., to ne skaitas. ....
3 dienas?
3
Tas ir negodiigi rakstiit rakstu par "3 dienaam", kad 2 no taam bija briivdienas. Disciplinaarlieta ir ierosinaata par vienu dienu, un taa arii vajag rakstiit.
Jēpītis
J
Tās lielās lietas rodas tikai tad, ja par mazām lietām nav sadots pa nagiem.
Jānis Kūla
J
1)par mazām lietām taisa trobeli , bet par lielām klusē .Kā jau parasti! 2)Vajag beigt tukšu muldēt un tiesnešus ievēlēt uz noteiktu - galīgu laiku !
Liene
L
Nez ko teiktu darba devējs, ja sētnieks, " norādot uz tūrisma firmu, kas lidojumu noorganizējusi ārpus atvaļinājumam piešķirtā laika" "vienā mierā", klusi un nemanot nolicis savu sniega lāpstu "tā patālāk prom no acīm" klusi un nemanot aizbrauktu uz Tenerifu 3 dienas pirms atvaļinājuma sākuma? Ja sniegs no ielas netiktu nolāpstots dienas trīs (jo "zamena ta nav organizēta"!!!!!!!), tad ne tikai viens vien PP protokolņš veeikli tiktu sastādīts un darba devējam sodiņu ui-kādu no sava maka nāktos maksāt. Un algu - zub daju - par tām 3 dienām - nabaga tūrisma firmas bez - maz piesmietais sētnieks - nu pat necerētu saņemt. Un to soda naudu laikam gan arī nāktos darba devējam atdot. Labi, ka tiesas nav pārslogotas un 3 x 2 dienas nebūt darbā (bet algu saņemt ?) tāds sīkums vien ir!
ak dies
a
"Abas tiesneses vainīgas nejūtas, norādot uz tūrisma firmu, kas lidojumu noorganizējusi ārpus atvaļinājumam piešķirtā laika." Šitādas tik sist un sist.
Opis
O
Šito pārkāpumu pat negribas apspriest,-drīz sāksim riet uz mēnesi...
Lelle
L
Tu trāpīji pa 100%. Štokijs strādā tikai priekš sava makiņa, pārējais viņam ir terjāters....
J
Formāli jau Š. ir taisnība un par to viņu it kā varētu apsveikt, bet ...."šogad kolēģija izskatījusi sešas disciplinārlietas, trijās lietas izbeigtas un divās tiesneši sodīti ar rājienu un vienam tiesnesim izteikta piezīme. Lietu pamats ... vienā gadījumā- darba pienākumu nepildīšana...' , ja pat par DARBA PIENĀKUMU NEPILDĪŠANU vainīgais nav saņēmis neko vairāk par rājienu (bet varbūt pat ne to), ko tad var sagaidīt šajā gadījumā. Tāpēc šis gājiens vairāk izskatās pēc Š. spalvas spodrināšanas - re, kā es cīnos!
fiut to lasītājs
f
Tenerifes čarteru laiki nav mainījušies pēdējos mēnešos, tā ka jau pērkot kundzītēm tie bija labi zināmi.
advokāts
a
ne parvelti viņu ievēlējām
lasītājs
l
Kas ir noticis? Tas, ka piedāvā braucienu dažas dienas iepriekš nav nekas neparasts. Liekas, daudzas lietas tiek pārspīlētas. Trīs dienas ātrāk - šausmas? Kādas ir algas šajā sistēmā, ja viens saņem n- tūkstošus kamer cits dazus simtus. Seit nav balansa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas