Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Štokenbergs rosina kardināli mainīt attieksmi pret vardarbību ģimenē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Kā iespēt tā vienkārši netuvoties. Ja nu vienīgi varmāku nosūtītu ne gluži uz simto kilometru, bet uz kādu 20 gan. Un tad varētu arī aproces izmantot. Lai sēž meža vidū, bet pēc produktiem reizi kaut kādā periodā brauc policista pavadībā.
Arta
A
Nē, sākumā pret vardarbību ģimenē. Kāds sakars pabalstiem ar vardarbību ģimenē, jo tā notiek arī bagātās ģimenēs un varbūt pat vairāk, nekā nabadzīgajās.
Ministry of Truth
M
"Tas izpaustos kā aizliegums atrasties dzīvesvietā un noteiktu laiku tuvoties personām, pret kurām vardarbība notikusi" Šis amerikāņu praktizētais princips ir labs. Es gan nedaudz šaubos par to, ka kāds spēs rīkoties šāda tiesas rīkojuma pārkāpumu gadījumos: 1) Vietējie cilvēki ne visai uzstāj uz savām tiesībām vai pat nezina tās, turklāt vairums advokātu nespēj atļauties. Tā ir problēma. 2) Policija ir pateikusi, ka tai izsaukumos ir prioritātes: slepkavības pirmās, pārējam ir jāpagaida. Bet iesākt šādu praksi vajag.
zuzanna
z
es gribu redzēt, ka notiks kontrole, lai vienu alkoholiķi nepielaistu pie mājas kādos Ipiķos. tas, ka vardarbības upuri pārvieto, tā ir normāla prakse visās valstīs. citreiz kā reiz upurim ir jātiem prom no vides, kur viss atgādina par vardarbību, lai varētu savas rētas apdziedēt. tas, ka varmākam ir jāsaņem sods un iespējams, ka tas ir arī spēja viņu atturēt no tuvošanās upurim, tā jau ir cita lieta. te galvenais ir mainīt pašas policijas izpratni par vardarbību un pienākumiem.
niknais
n
Tu vispār apjēdz, ko Tu runā??... Attopies, vardarbība ģimenēs ir bijusi visos laikos, arī tad, kad tāda "Vienotība" vēl neeksistēja un pat tad, kad tādi pabalsti vispār neeksistēja!
...
.
Bet varbūt sākumā pret korupciju, piemēram, analizējot valsts sekretāra darbu, kas pēc atsevišķām baumām ir LAD vadības radinieks. Par vardarbības cēloņiem - pēc manas informācijas Vienotība ir tā, kas uzstāj, ka visi uz pabalstiem dzīvojošie un jāgrieži nost tie pabalsti, kuri pienākas pašiem nabagākajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas