Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Strauji pieaug pašvaldības sociālo pabalstu pieprasītāju skaits lielajās pilsētās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imants Burvis
I
Tas nerunā pret viens otram. Manā blogā jau par to mēģināju teikt
Antons
A
Daugavpils Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Žanna Kulakova arī klāstīja, ka, neraugoties uz saspringto finanšu situāciju valstī, pašvaldība šogad ir palielinājusi sociālo pabalstu izmaksām paredzēto līdzekļu apmēru par 700 tūkstošiem latu, šim mērķim kopumā atvēlot aptuveni 1 880 000 latu. "Finansējuma pieaugums mums ir ļāvis ne tikai nodrošināt esošo pabalstu izmaksu, bet ieviest vēl trīs jaunus pabalstus. Patlaban pilsētas iedzīvotājiem ir pieejami 28 veidu pašvaldības nodrošināti pabalsti," sacīja Kulakova. xxxxx Tiešām jāuzteic Daugavpils pašvaldība. Labi, ka viņi rūpējas par saviem cilvēkiem.
Lelle
L
Nu beidz muļķības gvelzt! Šobrīd ir jāņem ciet pie šķirkas lieli valsts izzadzēji, kuri n-tos miljardus saslēpuši ofšoros. Kā nekā padsmit gadus ir totāli laupījuši šo valsti un tautu, pie tam nepietika ar budžēta un ES fondu izlaupīšanu, 20 miljardus aizņēmās, ko arī nozaga. Pēc manas info arī Šveices bankā noguldītie Latvijas zelta krājumi ir izlaupīti. Beidzot, kādam ir jāsāk par to atbildēt!!!
Lelle
L
Tūliņ sāksies tādi nemieri, ka valdošajiem malo ne pokažetsja. Sita Saeimu, sitīs vēlreiz...
Imants Burvis
I
Valsts Prezidentam, Saeimai un Ministru kabinetam, Šobrīd, valsts morālās un ekonomiskās krīzes apstākļos, tiek meklēts ceļš, lai atjaunotu tautas ticību valstij, tās vadītājiem. Tas ir iespējams tikai ja visi valsts pilsoņi ir vienādos apstākļos, vienādi atdod valstij to, ko var atdot nezaudējot iespēju normāli dzīvot. Valsts pārvalde, savu politiķu un ierēdņu personā, ir noteikusi to minimumu, kurš ir nepieciešams dzīvošanai. Lai atjaunotu kaut minimālu uzticību valstij, Tēvzemes Nacionālo Spēku Savienība aicina šos spēles noteikumus attiecināt uz visiem valstī dzīvojošiem un noteikt valsts saimnieciskās dzīves vadītājiem - politiķiem un ierēdņiem ar likumu noteikt algas izmaksu naudā ģimenes iztikas minimuma apmērā, bet pārējo daļu izsniegt valsts aizņēmuma obligācijās ar termiņu 50 gadi.
www.nosargalatviju.lv
w
www.nosargalatviju.lv
Dombrovskim
D
prasi tik veel paaris miljardus , driiz tik bez pabalstiem varees iztikt Lembergs Šķeele un daži ienesiigo vietu korumpanti , faktiski tie kuriem vajadzeeja atrasties valsts maizee ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas