Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Strautiņš: uzņēmējus aizvainoja Zatleru reakcija uz "Pūt vējiņi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mja
m
būtu dziedājis un kodis ar šiem kopā, būtu cita veida nesmuks stāsts presē.
jāāā-
j
tās jau ir tās 20 gadu sekas - Jūs pat vairs nefiksējat to, ka dubulmorāles eksistence un īpaši likumi elitei Jums šķiet pašsaprotami! vienu brīdi likās, ka krīze aizskalos klozetā gan Jūsu "iepriekšējās vizītes", gan Jūs pašus; tagad rādās, ka tomēr izdzīvosit.. nu ko, gudrākais piekāpjas, laikam tomēr jābrauc prom.. Pūt, vējiņi!
Aldis
A
Nu nebūt VVF nebija ne tās inteliģences, ne arī lielās gudrības, kas nez kāpēc ieborēta vietējiem bauriem, viņa (VVF) dziļākajā būtībā un stājā ir prasta lauku vecene un priecājās čomoties arī iereibušu veču kompānijā.
PATRIOTS
P
LABI, KA ZATLERI NESĀKA RAUDĀT....
u
u
varbut kads strautinam paprasis ka vins "prihvatizejis" rigas piena kombinatu? saks vel viegli sarkt un valodu raustit.
vilis
v
Strautiņš pārvērtē savas cunftes visvarenību.Katram sava vieta,ja viņš to neapzinās,tad viņam to norāda.Tagad ir grūti laiki,pat Vācijā miljardieri metas zem vilciena.Par cik mūsu biznesmenīši iteļektom ņe bļešķet,ko varēja redzēt viņu dzīrēs pie Ķirsona.Sanāksmes nosaukums jau bija šķerslu novākšana uzņēmējdarbībai,bet es domāju,ka zēni meklē ceļu pie opozīcijas.Tātad ziķeri ir nobažījušies par savu stāvokli,kas liekas nav visai spožs.Pozīcijas manuprāt vienigais ceļš ir pieņemt tādus lēmumus kurus atzītu pat labiem tauta.Tomēr 1,2miljonu balsu nav 10 tūkstoši. Vēlēšanas pēc gada..Pareizu lēmumu pieņemšanai atlicis maz laika valdībai ap 2 mēneši,saeimai 4mēneši.Atcerieties ka katram savs krekls tuvāks.
zvirbulēns
z
Kad Ivaru Strautiņu liks cietumā?
Ku-ku
K
Tas musu uznemeju zieds, kas ar prezi aizlaida uz Azerbaidzanu, patiesi taada niikuli vien ir. Johaidii,par visu ko var sasuumeeties, bet kert krenki,ka kaads nepiedalaas dziedaasanaa jau nu gan ir stulbi. Turklaat, veel stulbaak ir par so visu tagad kladzinaat pa labi pa kreisi. Nieciibas ne uzneemeeji. ps esmu arii es bijis ieprieks citu prezidentu viziites. Prieksteci ar ne vienmeer sadziedaaja ar visiem. Arii vini taisiija aizkarus ciet, utt. Un bija arii taada savstarpeeja noruna, ka uz Borta Nr.1 notiekoso visi laimiigie pasazieri patur pie sevis.... un tas man domaat ir tikai cilveeciigi. Veel jo vairaak zinot, ka 99.9% gadiijumu cieniijamo uzneemeeju delegaacijas dala visai labi pielokas.... Jums cali netraucee kost, tad lieciet prezidentu mieraa un netrauceejiet vinam dariit jebko, ko sis veelas. Jaa un veel stulbaak ir paarmest, ka redz naacaas paaris stundas pagaidiit prezidentu lidostaa. Vareeja tak Valdis savam koleegam pateikt lai beidz cakareeties un tinas dillees, jo super Latvijas uzneemeji, vieteejo Nokia paarstaavji dikti sagarlaikoti redz ir. Nu kriitinu banda, nekas vairaak.
Zilite
Z
Liliputu veeeju ligzda /snaaciens -paliigaa sauciens/ !!!!:)))))))))))))))))))
Cundurs
C
Vārdu sakot, uzņēmēji ir apvainojušies, ka prezidents negribēja ar viņiem kopā dzert un bļaustīties kā jau normāls cilvēks; tomēr, jāsaprot arī zatlers - viņš Aglonas apmeklējuma priekšvakarā piedzīvoja garīguma uzplūdu, rodot apgaismību, ka "sabiedrībā ir morāls pagrimums", tāpēc vēlējās izolēties no visas šīs pasaulīgās nešķīstības un būt tīrs kā bāreņa asara.
Lelle
L
Strautiņš mans švāģeris.
Lelle
L
dots devējam atdodas...
Ino
I
Ko tur liegties, ir točkas, kur mēs ar Strautiņu sadzeram;-)
c
c
kaut kādi memļaki ir tie uzņēmēji,kuri taisa tādus izlēcienus pret Latvījas Valsts Prezidentu,ja elementāri apkakā viņu pēc starptautiskas tikšanās ar citas valsts prezidentu izrādot savu zemiskumu un materiālās kāres apžņautu dvēseli,ka apcūkā savas valsts AUGSTāKāS VARAS SIMBOLU atklāti uzspļaujot viņam virsū,cūkas.
petris
p
pilnīgais idiotisms,kad pieauguši cilvēki klūp virsū Latvījas prezidentam ,kur tik var un varbūt arī ir Zatleram savs iemesls arī atiekties pret jums ar aukstumu,ka melšat par viņu nelabas runas,te jau arī ir atbilde,ka prezidenti nāk un aiziet,bet uzņēmēji paliek un kā ta ir ar tiem uzņēmējiem un viņu shēmām,ka tik jums tas Zatlers nemaisās pa kājām,ka tik, kaut kas jums negraužas aiz ādas,kaut kā ir ļoti uzkrītoši cenšās atrast ,kā piesieties Zatleram?DIEVS SARGI LATVIJAS VALSTS PREZIDENTU ZATLERA KUNGU!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas