Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Streiča deltaplāna avārijas vietai lidotāji bīstamības dēļ metot līkumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
heh
h
Šķiet, ka pilots vainīgs. Pēc pirmajām pazīmēm, ka ar dzinēju kaut kas nav kārtībā, vajadzēja atgriezties lidlaukā. Lidojumu turpināt nedrīkstēja. Nāksies nu atbildēt tiesā.
KLM
K
piedodiet - netīšām ................................................. ................. Dievs tur augšā tā man šķiet ne vienam vairs nevada ceļus - tur it katrs ar zemes ceļos pelnīto Dieva doto ceļu nu debesīs iet
KLM
K
Turēties ģimenei, bet Kristapam Dieva vadītus ceļus tur augšā. ................................................... ...................................................... Dievs tur augšā man šķiet ne vienam vairs nevada ceļus
Karls
K
Bezjēdzīga nāve, liktens, zvaigznes, tas tiešām ir sāpīgi. Labi ka Kristapam paliek dēls, lai Silvestrs pabeidz tēva iesāktās filmas', bet tēv lai no mākoņa maliņas dod dēlam spēku, vairo talantu un stiprumu turpināt Streiču dzimtu, kurai ir jāturpinās, jo tas ir Latvijas, Latgolas lepnums. Paldies par Streiču darbu, kas caur mīlestību tiek ielikts filmās - tā ir momuļa Latgola. Dēls pabeigs filmu un kopā ar vectēvu varēs veltīt kaut ko uz ekrāna Kristapam. Turēties ģimenei, bet Kristapam Dieva vadītus ceļus tur augšā.
AB
A
protams, pec notikuma viegli spriedelet, bet .... Skaidrs ir viens, ka esoshie politikji ir novedushi Latviju pie iznicibas ! Johaidi - kadas izbidamas kapnes mezha ? Ka var but, ka Latvija ir vietas, kur medikji nevar piebraukt. Kada marutka vai burkana pec mes karojam prieksj jenkjiem visur, ka pashiem nav elementaras droshibas ???? Paldies, Jani , par jaukajiem vardiem ! Muzhiga pieminja Kristapam - istam sirdscilvekam. Kristaps veidoja skaistu filmu ne tikai par Latgali. Vinjs veidoja skaistu filmu par visu sev apkart. Un shis darbs noteikti tiks turpinats ! R.I.P.
Līga
L
Līdzjūtība tuviniekiem un arī mums visiem mākslas cienītājiem. Varu iedomāties, kas par skaistu rudenīgu filmu būtu. Ļoti ceru, ka Silvestrs pabeigs un mēs gaidīsim TV ar nepacietību. Velu veiksmi.
KLM
K
vysi miersim, i as i tu ......................................................... .... a vys vairok sop ka nove pajem jauneibu
spelte
s
... Tancis jau teica Boņukam- vysi miersim, i as i tu... as kai vacoks mieršu ogrok... Patiešām jūtam līdzi tuviniekiem.
Gints
G
Sen nebijām redzējušies un pēc gadiem, šovasar, satikāmies uz akmens tilta. Acīmredzot uz atvadām. Lai Dieva miers Kristapam.
MO
M
Pazemīgi noliecu galvu Kristapa ģimenes priekšā.....sāpīgi...un negaidīti...un nepelnīti....
YL
Y
P'ēc aprakstītā izskatās, ka deltaplāns motors zaudēja nevis jaudu, bet ātrumu. Turbulencē cik lasām viņu uzrāva augšā, kur aparāts zaudēja horizontālo stāvokli. Motocikla vai laivas motors, kuru jauda ir nepietiekama, nespēja atjaunot ātrumu un deltaplāns iegāja grīstē, kļūstot nevadāms. Latvijā dažādām amatpersonām ir dargi limuzīni. Tie ir dārgāki par divvietīgu Robinson helikopteru un salīdzinami ar četrvietīgu Robinson'u. Kur ir ugunsdzēsēju un policijas helikoptewri. Pa pilsētu policists ātrāk tiks ar divriteni vai rolleri nekā ar BMW.
Es
E
Tāds gaišs vecis bija..caur vienu cilvēku viņu zināju...ne gluži personīgi...
ihaha
i
Liidzjuutiiba Streichu ghimenei. Man tomeer gribeetos dzirdeet, vai Latvijaa ir shaadiem ekstreemas glaabshanas darbiem paredzeeti helikopteri, un, ja ir, kaapeec netika izsaukts helikopteris, ja cilveeks karaajaas kokaa galotnee? Kaa izsaukt helikopteri liidziigaas situaacijaas? Mees maksaajam nodoklhus, par kuriem tiek uztureeti glaabshanas un paliidziibas dienesti, bet, kur vinhi ir tieshi tad, kad vinhus vajag? Zheel, ka helikoptera neizsaukshanas deelh bojaa gaajis talantiigs cilveeks.
Eva Braun
E
Viss notiekošais rada patiesi baisas nojausmas ,....ka musu tauta sāk izkūkot visas prata atlikas .... šlesers ir satans ..un letiņi to neredz ... Neredz arī ,ka notiek žīdu -krievu Latvijas okupācija
dina
d
Jūtu līdz.Lai Dievs palīdz tuviniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saite


* Deltaplāna avārijā bojā gājis režisors Kristaps Streičs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas