Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Strīķe pārliecināta, ka oligarhu lieta neizgāzīsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IM
I
Es tik nesaprotu kāpēc KNAB ar tādu aizrautību cenšas izmeklēt iespējamās nelikumības saistībā ar Šķēli , Šleseru un Lembergu , un absolūti nekādas uzmanības nav uz iespējamām nelikmībām saitībā ar Sorosa cilvēkiem Latvijā. Soross un viņa cilvēki ir daudz ļaunāki par mūsu pašu oligarhiņiem. Kāpēc tāds satraukums par to ka kāds vietējais , latviets var iespējams nelikumīgi piesavināties gabaliņu no Latvijas , un absolūts miers par to ka kādu gabalu no Latvijas Sorosa cilvēki var vispār iespējams nelikumīgi aiznest prom? Kāpēc netiek izmeklētas Sorosa cilvēku kaitīgas shēmas Latvijā un ar to saistītās iespējamās nelikumības. Tas taču ir daudz būtiskāk , jo kas paliek uz vietas tas paliek uz vietas , bet ko aiznes projām , tā vairs Latvijai nava.
lasitaja
l
Paarsteigums! Man bija taisniiba, Vilniitis aizlaidaas atvaljinaajumaa, kad redzeeja, ka laviina iekustinaata, pasham savs kazhoks jaaglaab. Ja vinjsh "nezinaaja", tad vecim tomeer bija nojauta, ka shis laicinjsh jaapavada kautkur citur, kameer veetra paariet. Veelaa atgrieshanaas tikai to apstiprina. Ka Strike speeja izvest tik lielu pasaakumu sameeraa isaa laikaa, apliecina vinjas organizaatores speejas un maaku motiveet un sastraadaat ar citiem. Apskatot fotograafijas, Striike izskataas meerkjtieciiga un zinosha, kameer Vilnisha apjukums ir aciimredzams., "
balbes
b
Vai pavisam nekas nesaprot, ka J.Strīķe vienkarši ļoti ambicioza karjeriste-intrigante. Visa šis putra ar saimas atlaišanu - tikaj viņas nepardomatas ricibas deļ. Jus domajat, ka jauna seima bus labaka neka šita? Muļibas! Jus busiet driz vel ļoti parsteigti. Negribi dzivot ar saviem oligarhiem, busiet dzivot ar kaimiņvalstu "pahanami".
latvijaslepnums
l
Jutai - ciena un respekts.
Terorists
T
Vai nu jūs esat jauns vai arī maziņš provokātotrs kas domā kad komentos kads ies un izlies dvēseli viena neredzama assa priekšā.
celotaja
c
BARDAINI,SARAINI TU TAS ESI?
nita
n
esmu no laukiem , kas ir olighars, vai tas ir kads jauns vards latvieshu valoda?
...
.
Kur tad Vienotība ar savām vērtībām, vai ilgi turpinās atļaut ņirgāšanos par Strīķi un viņas komandu, šodienas foto ar stulbi smaidošo Vilnīti preses konferencē var izraisīt tikai vienu reakciju - pamatīgu nelabumu un pamatīgas dusmas KNAB darbiniekiem. Vai tas plāns reitingu paaugstināšanai vai kā?
Viesulis
V
Juta, turies! Lai beidzot izdodas ietupināt smirdošos vanckarus aiz restēm līdz viņu nožēlojamā mūža beigām!
Toms
T
Viennozīmīgi domāju, ka šai trijotnei Šleseram, Šķēlem, Šleseram ir vieta aiz restēm no Strīķes mutes dieva ausī, ka ši lieta neizgazisies, bet es gribētu par kaut ko citu, godīgi sakot es lepojos ar valsts prezidenta lēmumu viņš ja nu ne gluži kļuvis par tautas prezidentu, tad atrodas ļoti tuvu tam paldies viņam, ka viņš nostājās tautas pusē, runājot par saeimu neviena no 10.saeimā ievēlētajām partijām nebija kopā ar latviešu tautu visas partijas meklēja saiknes ar šiem oligarhiem un kremlisko SC un tā viss malās latviešu tauta vīlās, vienīgā partija 10.saeimā, kas manuprāt bija kopā ar tautu bija Visu Latvijai, tā viekārši pildīja savam vēlētājam doto mērķi, bez locīšanās neviena politiskā spēka priekšā, merķi uz latviskas Latvijas veidošanu nepieviļot latviešu tautu, biznesa shēmās, amatu dalīšanās, spriedelēšanās pa kuru ceļu virzīties, manuprāt tā bij vienīgā partija 10.saeimā, kas bij kopā ar latviešu tautu un tās sapni. Referendumā piedalīšos tas ir mans pienākums, viennozīmīgi būšu par saeimas atlaišanu, bet vēl mazliet vēlāk domāju, ka es būšu par latvisko spēku, kas manuprāt bija kopā ar latviešu tautu par Visu Latvijai, kaut arī 10.saeimas vēlēšanās balsoju par ZZS jaunajiem spēkiem cerēdams, ka tiem nepiemitīs Brigmanisms un Lembergisms, kuri veido ceļu uz imperiālistisku oligarhiālisma valsti, teikšu tā labāk saprast velāk nekā nekad, tātad mūsu ģimenes četras balsis nost ZZS par labu Visu Latvijai un V.Zatlera lēmumam atlaist saeimu un veidot bezoligarhiālu valsti, tikai es latvietis gribētu šo valsti patiesi latvisku. Varu pateikt arī to, ka pret mums latviešiem masu mediji izpauž tādu nelietismu, ka to kretīnisms pret latvisko ir vēl lielāks, kā šiem oligarhiem, viņi cenšas m;us pataisīt par internacionāļiem, lai mēs latvieši necienītu savu nacionalitāti, tai skaitā valodu, lai mēs pakļautos svešinieku komandām.
...
.
Ko tas Vilnītis tur vispār sēž - kā jau KNAB darbinieki iepriekš teica, tas viss notika par spīti viņa traucēšanai, Strīķei jākļūst par KNAB vadītāju, bet Vilnītis sēdēs ar draugiem kopā par izmeklēšanas novilcināšanu.
Ha!
H
Bandas agonija manāma visur! Demokrātijai jāuzvar!
Citāti
C
Par Bērziņa viesu namu, kur apsargs lodi ribās piesola, arī neaizmirstiet. "Zaratustra Pietiek.com administrācijai Kas attiecas uz ES projektu kontroli - gribat panākt rezultātu tad sameklējiet tos auditorus (kam pāe ES direktīvām būtu jābūt neatkarīgiem) kas auditēja projektus un izsauciet viņus uz pratināšanu un konfrontāciju vienlaikus, tad Jums radīsies skaidra bilde par esošo un to. ka LAD par to visu zināja ar Annu Helvigu Vītolu priekšgalā. ŠAi peronai ir atstrādātas metodes kā tikt galā ar nepaklausīgiem auditoriem. Kad viņa strādāja VRAA tad ziņojumi par pārkāpumiem ES projektu ieviešanā apstājās tieši pie viņas. un VISI KLUSĒJA. "Melnos" darbus darīja vietnieki - ja vietnieki piekritīs liecināt apmaiņā pret aizsardzību, tad process aizies, ja ne tad nu tad nav jēgas pat sākt. Tikai kad sākiet atcerieties - Tieslietu ministrijas valsts sekretārs ir AHV dēls un arī AHV "vedekla" strādā LAD viņas pakļautībā par Jurisdiskās daļas vadītāju. Veiksmi"
Artis
A
Paldies tev Juta!=)
who cares
w
"2. Sarunā ar Āboltiņu un Dombrovski Zatlers pārliecinās, ka šiem abiem nav nekādu plānu situācijas risināšanai - faktiski, ka viņi ir vairāk pasīvi novērotāji, kuri tikai plāta rokas - atcerēsimies Āboltiņas bezatbildīgo paziņojumu pēc skandalozā balsojuma." === Tieši tā (vai - visdrīzāk tā). Tas, ka V īstermiņa valdības stabilitātes, kas bija (varbūt ir) svarīga, un silto sēdeklīšu dēļ (Āboltiņa ar Kristauski) ēd Lembim no rokas ir fakts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas