Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Strīķe pieteikusies uz KNAB priekšnieka vietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atbalstu REFERENDUMU
a
Ja cilvekiem dotu iespeju tik svariga posteni pasiem ievelet kandidatu un pienemsim tautai izdotos ievelet cilveku godigu kas nezog, tad visadiem Lembergiem Skelem Karginiem Krasovickiem Laventiem Sleseriem utt u tt pienaktu gruti laiki jo pirms organizet kadu naudas aizpludinasanu caur ofsoriem no valsts viniem butu japadoma cik tas ir likumugi un vai par to nedraud cietums. Neesmu matematikis bet apmeram minu ka lidz sim ir caur dargiem projektiem visadam starpnieku firmam utt un tt pazudusi valsts nauda apmeram uz kadiem 2 vai 3 miljardiem dolaru. Ja teoretiski peksni KNAB sekotu lai valsts nauda nenonak ierednu kabatas es domaju ka pensijas varetu paugstinat TRIS REIZES bez vismazakajam problemam valsts budzetam.
skumji....
s
tam cinikjim > ....bet es nejuutos, ka dziivoju tiesiskaa un pat ne demokraatiskaa valstii, bet gan korumpeetaa, kur visu nosaka tie, kas ir pie varas, un kam ir "netiira" nauda, tas pasuuta muuziku!....
HA!
H
Referendumu sariikot!
Mari
M
Juta, es tev ticu! Turies, tauta tevi miil un tic.
XXX
X
Lai Dievs dod, ka valdošajiem neizdodas to nepieļaut!!!!
ivs
i
To nekad pie varas esošie nepieļaus, NEKAD.
ODS
O
Man viņa atgādina māsas Krustinsones,kuras cīnījās par vienu partiju ,t.i.komunistisko,bet Juta šinī gadījumā arī saredz vienas partijas -JL INTERESES,kas galīgi nav pieņemams,viņai raksturīgas ari citas iezīmes,kas nav pieņemamas šim amatam.
WC
W
"nervu kamols 17.11.2008 16:41 Kaut kāds murgs! Vai tai jaukajai būtnei vēl nav skaidrs, ka viņa nevar būt laba iestādes vadītāja? Viņa tam vienkārši ir par trauslu. Paskaties TV pārraidēs uz viņu - viņa ir saspringta kā nervu kamols." Jutu Jutu ! Es jau jutu. Es par Jutu! Bet. Vai mums tāds hokejs ir vajadzīgs? Hokejā viņa ir aizsargs! Tā kā aizsardzības hokejs būs cieņā ! Turpināsies "aktīvs darbs"un galu slēpšana. Liekas ka jaunais no pašu vidus preikņieks izdvīgs KNAB! Jaunais no malas šaizes uzraktu! Lai atcerameis pēdējās prēmijas , kur katram KNAb darbiniekam vidēji ap 700 Ls sanāca, lai gan valsts kabatā caurums! Jutu jutu Juta!
vairaki viedokli
v
Cik cilveki tik viedoklu, mans viedoklis ka vinai si frizura tiesi labi izskatas, un pec izskata patiesam it ka nenem kukulus, bet kas ta par mazo burtnicinu?
neitro
n
Nav neviena argumenta pret, tikai tiek murgots par vienu nelaimīgu burtnīciņu. Valdošajiem toties ir vesela bibliotēka. Turies, Juta! Gribas redzēt, kā kalvīšveidīgie atkal sāks dzejot visādas glupības.
Mamuts
M
Pēc izskata it kā neņem kukuļus.
Vinķelis
V
Lai dzīvo Repšes-Strīķes partija !
Lāčplēsis
L
Varēja kaut frizūru uztaisīt kādā zemnieku saimniecībā.
RAYSTAR CAPITAL LTD
R
Portālu, kur dzied dziesmas valdošajiem variet apmeklēt šeit : w w w . r a y s t a r . l v
skaista sieviete
s
Vina protams nekad nepasmaidis, bet foto ir skaista, interesanti vai vina ari grabj ka tie parejie?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas