Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Strīķe tiesā pārsūdzējusi KNAB piemēroto disciplinārsodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bravo
B
Ņem un lasies, ko tu kasies. Meklē augstu amatu savā dzimtenē.
sods
s
Interesanti, kā sadarbības partneri (piem. NATO) uztver to, ka iestādei, kura strādā slikti (piem. pazūd izņemtā nauda lielos daudzumos) un tika tādēļ nomainīts vadītājs, vietnieki traucē strādāt jauvo vadītāju un musina darbiniekus un sabiedrību ???????? Pie kam, darbojas kā kādas partijas aktīvi (neoficiāli) ziņu nesēji un atbalstītāji. Uzskatu, ka kādam būtu jāziņo par šīm darbībā, ja paši netiek galā.
klajš interešu konflikts
k
Jutai Strīķei pašai bija jāsaprot, ka tiklīdz viņa kļuva par ģimenes draudzeni Vienotības politiķu Viņķeļu ģimenei, viņai bija jāpamet KNAB priekšnieka vietnieces amats
tusiņi ar politiķiem
t
Ja Juta grib pa brīvdienām "tusēties" ar augsta ranga politiķiem, lai "tusējas". Lai gan arī šis jautājums iestādes, kura nodarbojas ar partiju darbības un politiķu interešu konfliktu un iespējamās korupcijas izvērtēšanu, nav nemaz tik viennozīmīgs.
politiskas intrigas
p
Kādā sakarā Vilnītis būtu uzskatāms pa kašķīgu darbinieku? Ja nemaldos, viņš ar Saeimas lēmumu ir iecelts par KNAB priekšnieku, kura padotībā strādā viņa vietnieki. Un valsts iestādē nevar būt variantu, ka vietnieki nodarbojas ar politiskām intrigām. Vēl jo vairāk iestādē, kurai ir uzticēti ar valsts drošību saistīti jautājumi. Pareizi ir atlaist katru, kurš darba vietā neievēro padotības kārtību.
rita
r
Ak, tu nabaga cietējiņa, kā tev visi dara pāri...gan nožmiegt grib un nevar, gan izvērsties neļauj ! Kur tu tāda nelaime uz mūsu galvas esi radusies ? Ne sieviete, bet problēma ! Pie tam hroniska, kā tāda kuģa čūla ! Ik pa laikam par sevi ar saasinājumiem atgādinoša!
lūgums
l
anuta, aizej pie jenotības vinčikiem ,iedzer vinķeli un lasies uz savu rossijuu
Dace.
D
Pareizi būtu atlaist visus trīs kašķīgos darbiniekus (Vilnīti, Strīķi un Vilku), lai plēšas par savu naudu.
Vara kalpo mafijai
V
Cik ilgi šis politikānis grauzīs cilvēku nervus un traucēs KNABa darbu? Viņš tik nekaunīgs, ka iznirgājās pret Saeimas deputātiem un Ministru prezidentu, nepildot viņa rīkojumus. Tas nav Vilnītis, bet ar to tiek parādīts, cik smagi sapuvusi Latvijas politika, kas pārvalda valsti - sponsori, kukuļdevēji, kukuļņēmēji, lielo algu saņēmēji ierēdņi un bijušie okupācijas režīma nomenklaturščīki. Valsts varai te nav pretspēka, nav varas, nav ietekmes. Vara klapo mafijai.
Jutu par KNAB priekšnieci!
J
Turies, Juta! Dabūsim to Vilnīti nost, beidzot Tu varēsi īstenot savu sapni - tiksi par KNAB priekšnieci!
Stulbums
S
Situācija, kad amatpersona valsts iestādē, pamatojoties uz privātu pazīšanos augstākajās politiķu aprindās, ignorē padotības kārtību un darba vietā nodarbojas ar politiskām intrigām, ir nenormāla!
IncParaac
I
Paldies, Juta! Par - Izturību! Patiesi! Patiesi! Lūk - Cilvēks! Die's - Palīdz!
nnn2
n
cirks ar klauniem-strīķe,vilnītis,vilkd ,juraš turpinās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas