Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Studenta veidotais videoklips ieinteresējis valsts iestādes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirks101
c
nu nevarētu gan teikt ka izcili labs video. neko jaunu jau viņš nepasaka - saldsērīgā patriotisma tonī atgādina pašsaprotams lietas. krieviem kautkādā ziņā pat bija labāks. bet salīdzīnot ar Parādnieka astes griešanas video, šitam točna oskaru varētu iedot.
Vecais
V
Lieciet šoreiz mierā politiķus - tie, protams, neaizmirsīs arī savus izdevīgumus. Bet šī nu ir lieta, kas katram latvietim jāaizstāv pašam. Jeb arī - štrunts par māju, lai viņa deg, bet ieriebsim politiķiem un neiesim dzēst?!
Oskars
O
VIENOTĪBAI tikai TP KAPĀ !!!!!
Laimonis
L
Paldies par to klipu! Lindermani, kas pa cietumiem Krievimpērijas ideoloģiju samācījies, uzdevumu saņēmis un tagad jēgpilnas dzīves vietā kļuvis par ienaidnieku latviešiem, kopā ar viņa politiskās bandas domubiedriem, jātiesā kā politiskus teroristus. Bet tas ir sīkums. Svarīgāk ir Latvijas likumdošanu nostiprināt tā lai ušakov-kabanovveidīgie nevarētu nokļūt valsts varas aprindās. Ir jābūt likumā iespējai, kas tadam Ušakovam, kas atklāti nostājas pret pamattautu (nav svarīgi – Krievimpērijas uzdevumā vai aiz neizglītotības) liktu uz vietas atstāt galvaspilsētas mēra amatu un domes telpas. Šodienas liberālā demokrātija kā dažu shēmotāju noorganizēts bara vairākums taisnīgumu neveicina, tikai rada haosu un veicina latviešu tautas aplaupīšanu un izklīdināšanu. Tikai par latvisku Latviju!
Kergers
K
Klips ir labs ,tikai tajā ir par daudz dota viela pārdomām un par maz ir agresijas- rīkojuma balsot "pret". Visumā -puisis ir uz pareizā ceļa un arī laiks jaunam klipam vēl ir pietiekams!
a
a
Ļoti labs video
srt
s
Puisis Stendzeniekam reālu peļu nocēlis - ja to veidotu kāda aģentūra - tad vismaz 70000Ls izmaksātu.
ceriba
c
Butu labi, ja sis jaunietis un vina lidzdomataji panaktu to ka sis antikonstitucionalais, prettiesiskais, pretvalstiskas zidu n krievu referendums nenotikt. Latvijas valsts vadiba, prezidenti, Ministru prezienti, ministri, saeimas deputati ir aprobezoti, neizglitoti, degradeti, kuri to vi9en mak ka pedejos 20. gadus rupeties tikai pasi par sevi un savam alkatigajam interesem. Vis ceriba ir uz jauno paudzi, studentiem ka tie beidzot, iestasies par Latvijas valsts interesem un latviesu tautas interesem, kuras ir pedejos 20. gadus nolaupitas, noniecinatas un nidetas ko veiksmigiir darijusi Godmanis un LC banda, Skele un TP zaglu banda, Ulmanis/Rumpitis, Freiberga, Zagleris, Lembergs un ZZS , kretins Sleseris n vina banditiskie veidojumi...
riņķī apkārt
r
Vai tiešām skābputriniekiem mieznamais raustās par šo referendumu? Jo tuvāk tas nāk, jo vairāk histērijas. Es savu laiku šīm glupībām netērēšu.
riņķī apkārt
r
kas tu debīls esi vai vienkārši slims? kāds niks, kāda zagšana? Vai suņa sūdu var no ielas nozagt?
  • 1
  • 7
riņķī apkārt - " dubultniekam&
r
ja jau reiz centies ielīst manā ādā, tad ar nika " zagšanu" vien nepietiks. :) Domāšana jāmaina :)
  • 10
  • 0
vairis
v
visvairāk man patika piesauktais skatitāju skaits, draugos šo spamu sūa un pārsūta visos virzienos, es kādus 10-15 sutijumus esmu saņēmis, tātad reāli tur cepas kāds pārdesmit tukstotis
Māris
M
Labi, bet beigās vajag konkrēti pateikt, lai balso Pret krievu valodu.
Jānis
J
Lūk kā ir jātaisa klipi, nevis kā tas Lindermana naidu kurinošais ar "nabaga" Kravcovu beigās.
Salna36
S
Latviešu valoda neizzuda pa pagājušiem 100 gadiem un neizzudīs! Tagat jādomā tikai par ekonomiku un Tautas labklājību! Ja daudz muldēsim = drīz runāsim ķīniski!
Vārds
V
<<<<<<<<<valodai ir noteicoša loma ekonomikā>>>>>>>>>>> Latvijā it sevišķi valodai ir noteicoša loma ekonomikā - it sevišķi šobrīd. Kamēr radikāļi kaujās par valodu, tikmēr ekonomikā nekas nenotiek. Salīdzināt ASV un Krieviju ar sasmakušo miestu vārdā Latvija ir tas pats, kas p.mpi ar amputētu pirkstu salīdzināt.
  • 1
  • 9
riņķī apkārt
r
valodai ir noteicoša loma ekonomikā, neesi to mananījis (usi) ? ASV , Austrālijā valsts vaoda ir angļu, Krievijā - krievu :) Malacis puika, baigi labi, ka mums ir tādi jaunieši
  • 13
  • 2
Putenis240
P
Pedeejos 70 gados daudz netruuka lai izzustu. Latviesi gandriiz kljuva par minoritaati savaa teritorijaa un latviesu valoda bija izspiesta no daudzaam nozareem, piemeeram, tehnikas, aizsardziibas, zinaatnes utt. Pagaidaam gan nav zinaams par kjiiniesu iniciatiivaam ieviest latvijaa savu vaodu, taapat nav zinaams, kaadaa veidaa atteiksanaas no nacionaalaas identitaates vareetu veicinaat labklaajiibu. Tiesi otraadi, rusificejoties mees nonaaktu eksPSRS telpaa ar taas banditizeeti korumpeeto ekonomiku un tas neviena labklaajiibu neveicinaas, varbuut tikai dazu korumpeetu birokraatu un bandiitu labklaajiibu. Un vispaar, pat nacbolikju agjitatoriem nav obligaati jaabuut pilniigiem nejeegaam.
  • 9
  • 0
Andris
A
Cepur' nost jaunietim, protams, par valstisko stāju, bet nu klips mani galīgi nepaņēm - sajūta tāda refendums jau ir noticis un vairums nobalsojis par...
to -&gt;dd
t
Nu kāpēc vienmēr visu kas labs vajadzētu Vienotībai pierakstīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas