Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Studenti: Valdība nav ieinteresēta celt izglītības kvalitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Žuks
Ž
Ratnieka jaunskungam ir tikai daļēja taisnība, jo pirms prasa naudu pārmaiņām, augstākajā izglītībā ir jāveic nopietnas reformas. Augstskolas ir jāapvieno, arī Rīgā, un jāranžē vismaz 3 grupās - universitātes, reģionālās augstskolas un nozaru augstskolas. Latvijā augstskolu skaita ziņā attiecībā pret iedzīvotāju skaitu ir nenormāla situācija, kāda droši vien nav nevienā cita'Eiropas valstī! Reorganizējot augstāko izglītību, it īpaši likvidējot nevajadzīgās paralēlās programmas humanitārajās un sociālajās zinātnēs, plaši uzblīdošo augstskolu administrāciju, atbrīvosies līdzekļi, kas varētu būt nozīmīgs ieguldījums Ratnieka jaunskunga izteikto vēlmju realizācijai!
Jo valstij vieta ...
J
tikai 100 gudrām galvām!
apžē
a
paši sliņķi nav ieinteresēti celt slodzi, jau sen varēja rīkot milzu protestus, un tādas akcijas kā tie filozofu jampampiņi, lai tos vecos "profesorus" patramdītu, bet nekā...
traductrice
t
izglītības kvalitāti nav ieinteresētas celt pašas augstskolas. Vienīgais, par ko rūpējas a-skolu vadība, lai studenti maksātu studiju maksu un lai studentu būtu pēc iespējas vairāk. A-skolu vadības modelis ir tikpat satrunejis, cik valsts pārvaldes modelis. Sēž vecie buki un nelaiž nevienu sev klāt.
grieta
g
oi... kāpēc valdībai tas ir jācēl? varbūt jums jāpieprasa no tiem, kas to kvalitāti tieši nodrošina, proti, pasniedzēji?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas