Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Sudraba lūdz iedzīvotāju padomu par turpmāko karjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantuks
t
Pati no Gulbenes -lai brauc un darbojas Latgales laba,citadi Lindermanis noprivatizes. Tautas kontroles kantoris butu vispar sledzams,jo raksta tikai romanus un rezultata nekada,romanus rakstit ir vieglak neka stradat un razot.
poļaks
p
Latvijai steidzami nepieciešams Satiksmes ministrs. Līdz šim Satiksmes ministrija bija blāva, necaurspīdīga. Finanses tika bērtas kādā caurumā bez dibena, bet daļa ceļu pārvērtās par bezceļiem. Satiksmes ministriju Augulis pārvērta par Augeja staļļiem, kurus laiks iztīrīt.
KADA VELLA PEC?
K
KAPEC SUDRABA VISLAIK UZSTAJIGI TIEK REKLAMETA AVIZES UN PAT LATVIJAS TELEVIZIJA? Vai tiesam Latvija nav citas personas ko intervet ka tikai Krievijas specdienestu sefa Stepasina draudzeni Sudrabu?
skaudrā patiesība
s
Turpmāk karjeras nebūs, jo būs jāstrādā par štata latvieti! Ja nu vēl atradīsies vieta kādā austrumu bankā vai SC deputātu listē, tad tas jau būs cool!
Rubeņrauts
R
Kad kaut ko gribas, un nezin ko darīt, tad jāpaliel gribot!
Kā senā dziesmā
K
Es biju māmiņai viena pati meitiņa - Nezinu kādu vīru ņemt. Māmiņa saka supermena dēlu! Oi, oi, māmiņ, jā, jā, jā!
j
Suraba laikam sadomājusies , ka tauta viņai kritīs ap kaklu un cels debesīs. Sudraba , es jums NEUZTICOS jau tādēļ vien , ka mīlat uzturēties SC un Krievijas putinistu sabiedrībā. Ar to ir pilnīgi pietiekami , lai Latvijai jūs nederat .
tauta
t
argumentācija un ieteikums: Cilvēku prasmes ir jāizmanto optimāli. Jums ir ne tikai atbilstošas zināšanas, bet, kas ir vēl svarīgāk, arī VĒLME un DROSME UZLABOT un MAINĪT valsts pārvaldi. Viena valsts iestāde Jūsu vadībā ir savesta kārtībā, tā spēj pildīt savas funkcijas ne tikai formāli, bet, galvenais, - pēc būtības, un, domājams, Valsts kontroles kolektīvs šobrīd ir spējīgs sekmīgi turpināt iesākto darbu. Kategoriski nepiekrītu tiem, kas mēģina ievirzīt Jūsu darbību politiskā gultnē, piedāvājot pat prezidenta posteni. Jūs pati pareizi teicāt - politika NAV DARBS, Jūs esat daudz par labu, par gudru un par godīgu šai videi, Jums nav jāpelna maize ar “mutes virināšanu” vai intrigām, Jūsu spējas ir piemērotas sarežģītu uzdevumu reālai izpildei. Bez tam, prezidentam mūsu valstī nav nekādu nopietnu funkciju, šis amats ir izkārtne, to var, labāk vai sliktāk, pildīt gandrīz kurš katrs. Šis darbs nav ne izaicinājums, ne arī nes kādu labumu Latvijas valstij, tādai, kāda tā ir pašlaik. Jūsu iešana politikā būtu nepieļaujama LIELISKU RESURSU IZNIEKOŠANA. Jūs pati saprotat, ka Latvijas ierēdņu liela daļa, diemžēl, pilda “skrūvītes funkcijas”- bez iniciatīvas, drosmes, atbildības par padarīto, bez degsmes un bieži arī bez zināšanām. Tieši šī iemesla – vadītāju nespējas un neprofesionalitātes – dēļ tādas būtiskas uzraudzības iestādes kā Patērētāju tiesību aizsardzības centrs, Konkurences padome, Valsts ieņēmumu dienests, Finanšu un kapitāla tirgus komisija savā darbībā gadiem ilgi bija un vēl joprojām ir tikai nožēlojamas, formāli funkcionējošas, neefektīvas butaforijas. Tādēļ, raugoties no valstiskās un saimnieciskās nozīmības viedokļa, mans ieteikums būtu kļūt par vadītāju vienā no sekojošām iestādēm (svarīguma secībā): - VID – Nodokļu kontroles pārvaldes vadītāja, finanšu policijas pārvaldes vadītāja vai ģenerāldirektora vieta. - PTAC, - KP, - FKTK. Lai veicas un PALDIES PAR DARBU!
Juris
J
У нас в Москве есть место кассира в супермаркете "Копейка"!
Balss
B
Sudrabas kundzes jautājums pilsoņiem pēc savas būtības ir laikā un vietā. Jāatzīst ka ir patīkami dzirdēt tik atklātu jautājumu no valsts pārvaldes amatpersonas, kurai ikdienas lēmumos piemita kategoriska nostāja. Nevēlēšanos pie biedroties pastāvošai politikai, tajā pašā laikā akcentējot uz komandas izveides nepieciešamību, tas ir apsveicami. Bet vairums vēlētos, lai tas būtu ar mērķi piedāvāt konkrētu rīcību uz pārmaiņām ! Ņemot vērā, ka sabiedrība ir jāpārliecina par varēšanu veikt pārmaiņas. Jo uz šodienu informatīvā telpa ir piesātināta ar retoriku visos līmeņos. Sabiedrība ir nogurusi no liekvārdības un solījumiem. Ar cieņu ,dārgie līdzpilsoņi.
SQ
S
3. mesija... Repse, Zatlers.. tagad arī šī Nu cik var?
traka kaza lec pa gaisu, sasit kāda
t
mums ir visādi pamuļķi bijuši, piem., ronis, kurš tikko aiztinās .. bet nu tik dumji neviens vēl nav izblamējies - atklāti pasakot, ka nezina, kas jādara! ja jau nezini, ej, padomā! tad nac atpakaļ! vajag paprasīt kampēju cūkām, tās zina, kas jādara
xxx
x
Skumji. Nu jau sakas kaut kas lidzigs teatrim. Ta nevajag.
teicamniece tas ir sindroms
t
raadas, ka teicamniece ir tikai centiga izpilditaja, nav pasai ne savu domu, ne planu, ne sapratnes kaa rikoties, neka.....
par daudz sapinusies ar Krieviju
p
Izskatas, ka Sudraba ir loti ietekmejama. Kads vinu ietekmeja taa, ka pat iestajas pareizticigajos un tagad nesaprot, ko darit! Jasmejas skali! Un kaa var but loti labos draugos ar Kreivijas varas parstavjiem nu kaaa?! Viss tas izklausas loti, loti netiri, bet telo telo sveto govi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas