Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sudraba: nav iespējams sodīt par nelietderīgi iztērētajiem līdzekļiem E-pārvaldes projektā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Interesanti
I
Es gandrīz tomēr piekristu Sudrabai - nevienam nav noteikta atbildība. Tā tas Latvijā bija šos gadus iegājies, pie tam ar lepni - lielīgu formulējumu - MUMS IR KOMANDAS DARBS. Faktiski tas nozīmē - mēs neviens ne par ko neatbildam. Tāpēc jau arī Latvijā pastāv tik liela līdzekļu izšķērdēšana. Nu gados vecāki cilvēki var stādīties priekšā bijušos kolhozus, kur bija vārgi priekšsēdētāji. Visi zaga, bet vainīgā nebija. Apmēram tas pats.
njaaa .....komentos
n
partiju centrālkomitejas savus - uz "vidējā vēlētāja" prātaspējām orientētos - apmācītos sofistus piesēdinājušas komentos uz Sudrabu "mucu velt" - nununu .... :P - un Tu arī, LAPSENE ! :) ................... Et tu, Brute :)
njaaa .....
n
formulējumi ta, formulējumi ..... krievulaikos par tādu, tā sacīt, nelietderīgi izmantošanu, tā teikt, vesels bars izmantotāju pie sienas būtu pielikti - ne jau velti bāleliņi to pantu bezmaz pirmo no kriminālkodeksa izvāca laukā :P Bet zināmas grūtības ar tām Eiropas naudu nelietderīgām izmantošanām tomēr ir - skatās jau tie Eirpoas runči pakaļ - lai koloniju runči pārāk neaizraujas, nelietderīgi izmantojot - cik nu izdodas šos aizrunāt - labi, ka papīros viss dzimtajā, tā sacīt, valodā - var patulkot, kā vajag, tā kā zināmas iespējas ir .
vinnijs
v
Bet, tādā veidā taču e-lietu sekretariāts un pēc tam raplm apgūst arī Eiropas līdzekļus - vispirms procedūra, bet pēc tam kritēriji! Piedevām, paši sev piešķir naudu un paši arī uzrauga. Un kāda jēga par to runāt publiski, ja visi zin, ka naudas dala mistiskā politiķu koalīcijas padome?!
Ieva
I
Turklāt, lai kādu reāli sodītu par izšķērdību, ir vajadzīgi attiecīgi likumi, taču tagad var pateikt vai nu: Nepaveicās čalim!" vai arī "Maita, mahinators!", bet tikai pateikt savstarpējās sarunās.
Ieva
I
Teica tev, ka prokuratūrā nav neviena, ka varētu ekonomiskos noziegumus izmeklēt, savukārt Sudrabai nav to pilnvaru, lai visu sagremotu un pasniegtu mazam mīļam prokuroriņam uz šķīvīša ar zilu maliņu...
Ieva
I
Nevarētu teikt, ka kāds ir ko konstatējis, ka ievēl no jauna tos pašus...
ome
o
Sito kantori sen ir javer ciet, jo baismigaku naudas izskerdesanu nevar iedomaties-viena runasana, atklasana... un nekadas jegas-neko nevar darit. Nu tad vajag kluset, ja neko nevar darit, mes tapat to zinam.
DD1
D
Sudrabas kārtējais paziņojums, kas tikai tracina tautu. Stāstīt būtu jēga, ja būtu vērsusies prokuratūrā un valsts būtu atguvusi jel kādu nieku, citādi tas ir tikai un vienīgi populisms.
Memory
M
Tādu jautājumu vajag adresēt prokuratūrai, tiesām, policijai - tiesībsargājpšie orgāni saņem VK revīzijas un.....un sākas viss no gala. Likumi jau demokrātiskā valstī ir daudz humānāki/elastīgāki par baisajos padomju režīmā sarakstītajiem.
zaglers
z
Nelietderīgi ir maksāt algu I.Sudrabai un VK darbiniekiem. Arī bez šīs iestādes palīdzības LV pilsoņi var konstatēt,ka pie mums valstī tiek zagts lielos apmēros,un tiek izšķērdēts lielos apmēros...
lapsene
l
Varbūt Sudrabas kundze varētu atgādināt kādu gadījumu, kad kāda amatpersona būtu sodīta par nelietderīgi iztērētiem valsts līdzekļiem?
Filozofs
F
p/s Juss kaitiniet pilsoņus ( ar "saviem") secinaajumiem
Filozofs
F
Sudrabas jaunkundz , kuraa gadiijumaa ir bijusi iespeeja valsts mantas izšķeerdeetaaju iemest cietumaa??? manupraat taada liidz šim nav bijis un vienaa mieraa valsti izzogam pa visaam viileem, jo mums atbildiibas nav nekur ( attieciibaa pret valsts liidzekliem)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas