Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sudraba: neticu, ka līdz vēlēšanām valdība pieņems nepopulārus lēmumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lūdzu
L
Sudrabas kundze, lūdzu, nosauciet kaut dažus nepopulāros, bet vajadzīgos lēmumus, kurus vajadzētu pieņemt, bet nepieņem valdība, ko atstāj uz pēcvēlēšanu periodu. Lūdzu, konkrēti.
vārds
v
Ko tad Sudraba neizsakās par valsts kapitālsabiedrību atalgojumu un nu jau arī prēmijām!? Pati ir neatkarīgā institūcija un negrib, lai iekļauj vienotajā sistēmā? Vai arī vienkārši nekādas jēgas no viņas?
?
?
Valsts kontroliere netic, ka pašreizējā politiskajā situācijā ir iespējams valdībai pieņemt nepopulārus, sabiedrībai vajadzīgi lēmumus? Tikai ja Dombrovskis steidzīgi neko būtisku nedarīs sabiedrības stāvokļa uzlabošanai,tad es par viņu un viņa kolhozu Vienotība nebalsošu un ieteikšu to pašu darīt arī paziņām. Acīmredzami,ka tiek vilkts laiks ar bezauglīgām sarunām...Notiek plānota kaitniecība valstij!
Populists
P
Kādi vairs lēmumi un kādi padomi šiem politiskiem līķiem un Eiropas savienības piegulētājiem vēl ir vajadzīgi? Ja Jūrmalgeitas saruna tualetē ir VALSTS NOSLĒPUMS, tad kam ir jānotiek, lai latvietis savā zemē uzzinātu, cik tad īsti tie meži un zeme pieder Latvijā latviešiem, un cik jau atrodas pasaules labdaru īpašumā ?
Kuiļu Žanis
K
Paldies par augsto novērtējumu. No tā esmu atklājis, ka padomu došana ir vislētākā dāvana pasaulē.
Nja
N
"Man Sudrabas kundze PATĪK......" pieņemiet manu līdzjūtību.
lno
l
Iepriecina, ka daudzi tomēr atkoduši Sudrabu:)
jorens
j
Visu cieņu Sudrabai, bet tas jau JL neinteresē, izskatās, ka grib atkal melot, kā pirms pagājušajām pašvaldību vēlēšnām par pensiju nesamazināšanu!
Oskars
O
Man Sudrabas kundze PATĪK......
alberts
a
Vakdiba vispar strada tikai divus gadus no četriem.Pirmo gadu "ieskrienas" un gāž vainu uz iepriekšejiem,pec tam divus gadus bišķin pastrada un pēdeja gada nestrada nemaz,jo prieks kam.Tatad aldziņas par 50% likumīgi samazinamas.
Higgins
H
Ticības lietas tomēr labāk atstāt baznīcās..bet Sudrabas kundzei novēlu lai viņas darbs tomēr rezultētos ar ko vairāk kā tikai ar skaļiem paziņojumiem..citādi nevilšus pa šiem visiem gadiem piezagušās aizdomas ka viņa mums te tāds kā tautas neapmierinātības tvaika nolaišanas ventīlis vien ir..
padomnieku reitings
p
1. SVF 2. ES 3. Soros 4. Ķuiļu Žanis 5 Sudraba 6. Elerte 7. K&K 8. Zurofs 101 Andris
bimba
b
Izskatās, ka Dienai nepatīk Sudraba, ja šitādu briesmīgu bildi ieliek :D
ornitologs
o
Atnācis pavasaris, dzegūzes sāk kūkot un dēt olas svešās ligzdās!
dzintra
d
No šīs valdības neko nesagaidu. Bet pēc vēlēšanām rēķinos ar brīnumiem. Pašlaik neviens to neaptver, bet 400-500mio samazinājums nav tāpat vien izdarāms, tāpēc sabiedrība JēLo populisma un demagoģijas ietvaros sastrādās visādus brīnumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas