Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sudraba noliedz WikiLeaks publicēto ASV diplomātu ziņojumu patiesumu par viņas iecerēm veidot partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieskaties Bībelē
I
Cerība uz kādu neuzticamu cilvēku /vadoni/ bēdu /krīzes/ laikā ir kā sapuvis zobs un paslīdējusi kāja. (Sal.pam.25:19). Tādēļ, ka šī tauta tuvojas man tikai ar savu muti un Mani godā tikai ar savām lūpām, bet ar savu sirdi ir tālu nost no Manis, un viņu bijība Manā priekšā ir tikai ārīgi iemācīta cilvēku ieraža, tad es atkal apiešos ar šo tautu iznīcinošā veidā, tā, ka viņas gudro gudrība būs apkaunota un prātīgo saprāts būs aptumšots." (Jes. 29:13,14) Ir labāk sastapt lāču māti, kam nolaupīti viņas mazuļi, nekā vientiesīgu nejēgu viņa neprātībā. (Sal.Pam. 17:12) Bet jums nebūs saukties par rabi, jo viens ir jūsu m ā c ī t ā j s, Kristus, ... jums arī nebūs saukties par v a d o ņ i e m, jo viens ir jūsu vadonis, Kristus. (Mateja 23:8,10) ... viens cilvēks valda pār citiem sev par nelaimi (Sal.māc.8:9). ... debesu Dievs cels valsti(debesīs), kura pastāvēs nesagrauta mūžīgi un kuras vara nepāries ne uz vienu citu tautu. Tā satrieks un iznīcinās citas valstis, bet pati pastāvēs mūžīgi. (Daniēla 2:44) Bet jūsu vārdi lai ir: jā, jā! nē, nē! Kas pāri par to, tas ir no ļauna. (Mateja 5:37). Bruņojieties ar visiem Dieva ieročiem, lai jūs varētu pretī stāties velna viltībām. Jo ne pret miesu un asinīm mums jācīnās, bet pret v a l d ī b ā m un v a r ā m, šīs tumsības pasaules valdniekiem un pret ļaunajiem gariem pasaules telpā. ....Tāpēc satveriet visus Dieva ieročus, lai Jūs būtu spēcīgi pretī stāties ļaunajā dienā...(Ef.6:11-13) Ņemiet arī pestīšanas bruņu cepuri un Gara zobenu, tas ir, Dieva vārdu...(Ef.6:17). "...ikkatra vīra galva ir Kristus, bet sievas galva ir vīrs, bet Kristus galva ir Dievs." (1.Korintiešiem 11:3) Tas Kungs nevilcina Savu apsolījumu, kā dažiem tas šķiet, bet ir pacietīgs ar jums, negribēdams, ka kādi pazustu, bet ka visi nāktu pie atgriešanās. (2.Pēt. 3:9). ... Viņš sauc pie atbildības visu cilvēci, bezdievjus Viņš nodod zobena varā!”- tā saka Tas Kungs. (Jer. 23:31) Jūs čūsku un odžu dzimums, kā jūs izbēgsit no elles sodības? (Mateja 23:33)
Maijaa
M
Atsauce uz kādiem klejojošiem dokumentiem internetā, nav korekta. Un nu Sudrabas k-dzei jātaisnojas, ka viņa nav ēzelis.
elza
e
Vispār drīzāk būtu jāpaceļ jautājums par stukačiem, kas informāciju par savas valsti sniedz svešu valstu vēstniecībām.
Igors
I
Nu kas tur būtu briesmīgs , ja Sudrabas kundze būtu sadomājusi savu partiju - kam tad īsti tur būtu jābaidās ? Visi jau tāpat visu zina un saprot . To , ka viņai fakti vairāk - nenoliedzami . Bet katrā ziņā viņa ir pārāk gudra sieviete , lai šito izmantotu kaut kādām spēlītēm bez satura .
ce
c
piedodiet, bet viņa ir tipiska komuniste. Kas būtībā nav slikti, tomēr utopiski
šandōrs
š
briesmas, ku' agresīva karjeriste ar autoritāriem iedīgļiem. laid tik' tādu pie varas, un būs mums pašiem sava kadafiene.
alberts
a
Nav dūmu bez uguns.Latviesiem ir tendece veidot partijeles - domajot,ka iebrauks Saeima ar baltu zirgu.Ta bija ar Tautas partiju,Jauno laiku,Vienotibu un bus ar ZRP - uz kuru nu naivie letiņi rikšos balsot. Vai esat aizmirsusi ka IR VIENA partija - latviesiem - VL?!
pakausis
p
nu ja kundze beidzot ir sākusi ķemmēties.. man nav iemesla viņai neticēt.. :))) galu galā.. viņa ir tik daudz izdarījusi taisnības labā, ka Latvijā suņi rej un karavāna apstājas :)))
:))
:
plīvurs krīt...
hosa
h
Biju tā pavairāk ieķērusi vēstniecības vīnu,un tā gadījās.
ert
e
Kur var izlasīt oriģinālo Wikileaks dok?
pakausis`
p
tas nav Dienas stils likt linkus uz avotiem.. citād tie raksti, bez pamatojuma informācijai izskatīsies pārāk propogandiski :)))
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Uz to ASV vēstniecību nevajag iet, nevajag atbildēt, nevajag skaidrot, un viss!
nja
n
turpinam liet ūdeni, ka lv politiķi ir neatkarīgi ??? kā ne politiķis tā stučitājs kādai vēstniecībai ;DD un KNAB, SAB citi drošibas dienesti .... KLUSĒ -ar stučī kādai vēstniecībai? par neatkarīgu latviju ;DDDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas