Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Tajā pašā nišā, citā čaulā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čukcha, ne čitatelj - shass pieteik
č
ka ta, ka čaula jamet nost - par ko ta tam kloķu-lezdeklim priekš čaulu atmešanas likumu stumšanas tādas naudas izgāztas .... visi suudi brashi peldees kaut aiz "lilka.est visu temporu pershij ledij" vai "leventam papka-pup.zemli.lv"
Privātā partija
P
Tagad stājieties privātās partijās- Catlers jau tādu sev par ārzemju piķīti dibinās... Kurš vēl??????
Человек
Ч
Jā, niša valsts apzagšanai joprojām pastāv un diezgan plaša: "Tajā pašā nišā, citā čaulā". Šajā nišā pat notiek sīva konkurence:-) Kas ir tā partija, kas nezog, nav tādas:-) OK, varat to saukt maigāk, par valsts resursu izmantošanu savas labklājības celšanai:-) Vai, teiksim, par valsts izmantošanu sava Ego kutināšanai:-) Kāpēc tad Zatlers nesagribēja iet kopā ar Vienotību:-)
Barons
B
Man patīk šīs partijas nosaukums. Zatlera reformu partija. Nevis Latvijas reformas, bet gan Zatlera. Mainīsies Zatlers nevis Latvija. Zatlers kļūs no eksprezidenta par deputātu un būs sevi reformējis. Uzdevums būs izpildīts...
Kaža
K
Ko nu Ojār prātuļo par TP kļūdām, ja tāda TP rašanās jau ir dabas kļūda. Ir labi, ka viņus iznīcina viņu pašu stulbums, vismaz Rīgā nav jāpiedzīvo Miskas notikumi.
BALTS
B
VĒŽI RĀPO NO VIENAS ĶESELES UZ CITU – Tipiski un bez izdomas he he he
Ko TU domā?
K
Raimonds Pauls atkal sēž Tautas partijas rindās,lai gan teicās no politikas aizgājis? Vai piemiņas dēļ ar strausiņu atnācis, vai tomēr piedalīsies jaunu puķu kopšanā? Visi sākuši publiski RAUDĀT: Šlesers, jaunais prezidents, Šķēle? Ko gan tas nozīmē?Kameras priekšā. Vai jūtīgi kļuvuši, sirdsapziņa modosies, vai pirms kāpšanas tribīnē acis ar sīpolu ierīvētasVai sagaidāmi jauni "nišu" produkti?
Zīlniece
Z
VIŅI nav radīti aiziešanai, bet ir rūdīti iefiltrēšanās makani. Loģika ir nogremdēta, atliek vienīgi cerība, ticība brīnumam.
Ojārs
O
Svētdien skatījos ziņu raidījumus un atreferējumus par TP kongresu. Tajos fragmentos, kuros citēja vai rādīja Šķēli vai arī citus TB runātājus dominēja viedoklis, ka vainīgi ir visi citi. Tas bija tik akcentēti, ka nodomāju, ka reportāžas ir tendenciozas. Taču tagad tomēr šķiet, ka Šķēle ir spējis sabojāt pat savas paša partijas bēres. Žēl gan, taču tas ir laikam tikai likumsakarīgi. Ja padomā un atskatās vēsturē, tad viņš pats un TP realizētā politika 2000.-2001.g.g.sagatavoja augsni un radīja pieprasījumu, lai parādītos tāds kropls veidojums kā Jaunais Laiks. Vēl vairāk - laicīgi nepamanot un nenovērtējot šo populistisko nišas produktu, TP radīja labvēlīgus apstākļus tautas sašķelšanai un valsts varas un tās institūciju nomelnošanai. "Treknajos gados", jau viņam bija mazāk iespēju labot iepriekš pieļautās stratēģiskās kļūdas, jo bija "jātur" līdzi burbuļa pūšanā un jāpiebalso nu jau lielu popularitāti guvušajiem jaunajiem politiskajiem veidojumiem. Džins no pudeles bija jau izlaists. Pēdējā stratēģiskā kļūda, pēc kuras nekas vairs nebija labojams, bija atteikšanās no atbildības un varas uzgrūšana acīmredzamajiem nejēgām, tādejādi cerot, ka tie paši sevi diskreditēs. Taču to jau vairs neviens nebija gatavs TP piedot, jo skāra mūs ikvienu šajā valstī. Tika piedots tiem, kuri neprata, nevis tiem, kuri negribēja. Žēl, ka tagad pat to nebija drosmes atzīt. Rezultāts ir tāds, ka nu tagad visi esam pie sasistas siles. Lai aizgājējam vieglas smiltis...
bimbam
b
Zatlera Reformu partija pagaidām nav izteikusi interesi par papildinājumu no TP rindām, bet aicina tajā iesaistīties cilvēkus, kas politikā nav bijuši. Līdz pirmdienai V. Zatlera interneta mājaslapā bija pieteikušies 300 cilvēki, kuri vēlas piedalīties partijas veidošanā. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zatlera kungs, Jūs taču esat viens no TP "tēviem" (parakstījāt dibināšanas manifestu). Kādēļ tad savus "bērnus" tagad atstājat novārtā!?
bimbam
b
aradhanai Jā, TP bija spoži nostrādāts blefs! Pats arī par viņiem pirmajā iespējamā reizē nobalsoju, jo TP tajā laikā kā vienīgā vismaz atgādināja normālu rietumniecisku partiju!
  • 0
  • 0
aradhana
a
Es arī tiku balsojusi par TP, kad tā tikko bija izveidota. Par partiju, kura vēl tikai top, spriež pēc tās programmas, bet, kad jau ilgāk pabūts politikā, parādās arī citi kritēriji, pirmām kārtām - GODĪGUMS.
  • 0
  • 0
Ha
H
TP paliek dzīva ideja un tai uzticīgi cilvēki, kuri agri vai vēlu ideju realizēs. Dažiem citiem censoņiem ir vien sievas spodrināts uzvārds.
Jukums
J
Jūs balsojiet kā vien vēlaties. Es esmu jau sen izlemis savu izveli izdarīt tikai starp partijam, kuras stingri atbalsta progresīvās ienākuma sistēmas tūlītēju ieviešanu. Tas ir lakmusa papīrītis partiju nodomu un uzticamības pārbaudei - protams, ne vienīgais, bet viens no galvenajiem, iespējams, pats svarīgākais. Uzskatu, ka tieši absolūti greizā, bagātos aizsargajošā un spekulatīvo (ne reālo) ekonomiku lobējošā nodokļu sistēma ir mūsu nelaimju cēlonis.
aradhana
a
Dalījums "bagāts - nabags" vai "labējs - kreiss" ir stipri mākslīgs. To vajadzētu aizstāt ar dalījumu "ražojošs - spekulatīvs" un stingri iestāties par to interesēm, kuri rada reālas vērtības - gan darba devējiem, gan darba ņēmējiem. Konkrēti - lai arī neesmu principiāli pret progresīvo nodokli, pirmām kārtām ir jādomā par nodokļu palielināšanu konkrēti bankām un nekustamo īpašumu spekulantiem.
  • 1
  • 0
arī prom
a
... a kas vainas varētu būt partējas programmai ? Drukā tak uz tām A4 lapelēm kas vien prātā ienāk ... nekādu ierobežojumu ... "Vēlētāju nespēja politiķus ietekmēt ..." piedodiet, smiekli nāk - tajā sabiedriski-politiskajā mōdēlī, kāds lv ir izveidots - sākot no satversmes un beidzot ar šitamo divu gadu desmitu saeimu likumdevēšanas "jaunradi" - nekāda ietekme uz "deguniem", kuri Smilšielā IR iesēdušies, nav paredzēta "pēc definīcijas" ... "Revolūcijas ..." ? Kas līdzīgs jau notiek - radikāla valsts varas attieksmes maiņa pret tās pašas valsts iedzīvotājiem, sevišķi pret "liekajiem", "neproduktīvajiem", liekus tēriņus - zaudējumus vien radošajiem - jaunākajiem un vecākajiem ... Spēja darba/algas noteikumu maiņa ts sabiedriskajā sektorā, būtiskas nodokļu izmaiņas ... Demogrāfiju kā mirstību+(ne-)dzimstību+izceļošanu pieminēt ? Galu galā - revolūcija pēc definīcijas: Krasas kvalitatīvas pārmaiņas ... kādā salīdzinoši īsā laika periodā. PS Pārliecīga lobēšana var beigties ar lobotomiju ... un tad būs jautājums Nr1 katram - tu lobotomēsi vai tevi ...
  • 1
  • 0
Jukums - arī prom
J
Tātad, uzskatāt, ka vaina ir nevis partiju rogrammās, bet gan vēlētāju nespējā piespiest politiķus tās izpildīt. Neliela daļa patiesības tur, protams, ir - atcerēsimies kaut vai Vienotības pirmsvēlēšanu melus - šis faktors, protams, arī ir jāņem vērā. Tomēr, es cita ceļa neredzu. Izņemot, protams, ko revolūcijai līdzīgu - kādu biezo villu nodedzināšanu, sasmērējusos politiķu kā traku suņu apšaušanu no stūra (ja jau savādāk nesadzird) utt Pašreizējā politika tiešām ved uz klusu iznīkšanu - aktīvākās daļas izceļošanu un neaktīvākās ieslīgšanu depresijā un tai sekojošajā degradācijā. Ekonomiskos likumus nevar ilgstosi ignorēt, bet mums jorojam mēģina iestastīt, ka Latvija ir kaut kāda ekonomiski-anomālā zona. Turklāt, koplektā visam vēl nāk tiesiskuma trūkums, balto apkaklīšu noziedzība un , tā saucamās, politiski-ekonomiskās elites nesodāmība.
  • 1
  • 0
arī prom
a
... vēl vien stingri izlēmušais vēlreiz uzprasīties uz apčakarēšanu ... labākajā gadījumā naivs, kaut izskatās, ka niks izvēlēts atbilstoši saprātam - vai Jukums ir atvasinājums no jukušais ? Palasies, stingrais lēmāj arhīvos, vecās avīzēs etc - vai VISAS partijas pēdējās trijās vēlēšanās ir startējušas ar "programām", kur VISĀS ir bijusi ierakstīta stingra, noteikta, pārliecinoša, aktīva un sazin vēl kāda apņemšanās ieviest to tavu "lakmusa papīru" ... diemžēl tālāk par papīru neviena partēja līdz šim nav pat mēģinājusi tikt ... un arī šitamējie nemēģinās - esi drošs ... Ne zatleri, ne renovētā tp, ne "kopā kauiem sakritušie" vltbllnk ... pat ne pļekveidīgā vienotība, lai kādu skatu tā pļeka arī nepieņemtu ... pat nemēģinās ... kaut vien tādēļ, ka "ruļītāji", kardināli, biedri un atbalstītāji tur būs tie paši ...
  • 1
  • 1
arī prom
a
Ak, Jūs, naivie ... Kāda nez' nozīme, kurš par ko un ciki pret kuriem nobalsos ... saskaitīs tāpat "kā vajag" - skaitītāji ta' tie paši :) Nemaz nerunājot par tradicionāli skaitlisko radio-tv-plakātu-reklāmu "apsisto" debīliķu-optimistu-aurētāju aunu baru, kuri "stāvēs un kritīs"... tagad par zatleru ... vai par dombrovski ... nu, par tiem pašiem, kuri viņus pašus gluži nesen aplaupīja ... Vēl viena daļa būs tik alkstoša tikt apmānīta vēl un vēl, ka balsos atkal par to pašu tp, lai zem kādas birkas tie paši šeftmaņi arī nestartētu ... ... kā tas viss ir apriebies ... idiotu baram nevar, nav un nedrīkst būt godīga valdība ... Stulbai tautai, bļaustīgu profānu, alkatīgu sīkzaglēnu, negausīgu mahinatoru apsēstai un pašu stulbuma pārmāktai, nekas cits neatliks kā pašu zemi un valsti pa _ i _ st ... ... es jau nobalsoju ... "ar kājām" ... un "paceltu cepuri" ... Vismaz tādu balsojumu neviens cvk "kā vajag" nesaskaitīs ...
Kārlis
K
Ja Zatlera k-gs ignorēs solījumu veidot partiju no citiem, līdzšinējās partijās nebijušiem, cilvēkiem, tautas godprātīgā daļa zaudēs savu cerību veidot normālu valsti.
arī prom
a
... ignorēs, nešaubies ne mirkli ... Turklāt - tādas tautas godprātīgās daļas nemaz nav - ir tikai atsevišķi, kašķīgi, neko kopīgu padarīt nespējīgi indivīdi, kuri paši sevi uzskata par godprātīgiem ... Tādi šķēles, lembergi, šleseri etc arī paši sevi par kristāltīriem baltiem pūkainiem uzskata ... Pieliec vēl tādu sīkumu - iekš lv nu jau vismaz 20 gadus neviens nezin, ko nozīmē, kā izskatās un kādu paši gribētu to, ko tu nodēvēji par "normālu valsti" ... Tā ka - cerība ir ... bet tik vien arī ir kā cerība ... "šanses" nekādas ...
  • 0
  • 2
stivais
s
NU APDIRSATIES , AR SAVU POLITIKU .tagad sudoss esat,un gribat nomazgaties?bet veci mazgajies cik gribat TA SUDU SMAKA PALIKS. butu labak smadzenes nomainijusi.
TPists
T
Nomainīju smadzenes, smaka vienalga palika. Ko darīt?
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas